Sex and the city the movie (SPOILER)

Igår så var jag och min kära vän Linn och tittade på sex and the city på sagabio!
Serien hade slutat med att Carrie blivit tillsammans med Big igen, Miranda med Steve, Charlotte med Harry och Samantha med Smith.
Filmen handlade såklart till störst del om Carrie. Hon skulle gifta sig med Big, men på grund av ett litet misstag så började han tveka och han kom inte till bröllopet. Misstaget var att Miranda hade sagt att han var galen som gifte sig, hon var upprörd eftersom hon just pratat med Steve som hade varit otrogen mot henne. Carrie blev jätteledsen. Hon hade som en överraskning bokat en smekmånad på mexico. Samantha, Charlotte och Miranda följde istället för Big med henne till mexico. I början så låg Carrie bara till sängs men till sist så kom hon upp och blev nästan återställd. Tillbaka i New york igen och Charlotte blev gravid. Carrie skaffade sig en assistent och försökte ordna upp sitt liv och börja skriva på sin nya bok, som skulle handla om kärlek. 
Under tiden så hade Samantha det lite struligt med Smith, eller egentligen inte. Hon ville bara inte tillägna hela sitt liv till en enda man och det blev så att de gjorde slut för hon kände att hon älskade sig själv mer än honom. Miranda hade börjat gå i terapi med Steve och de blev sams. 
Charlotte skulle gå och ta sig en lunch när hon träffade på Big. Hon var så arg på honom och blev så upprörd så att hennes vatten gick. Hon fick skjuts av honom till sjukhuset där hon fick en flicka. 
Big hade gått när Carrie kom, Harry sa till Carrie att han skrivit brev till henne. Carrie hade velat att Big skulle skriva kärleksbrev till henne innan de bröt, men han sa att han inte kunde. 
Carrie gick hem och kollade i sin mailinkorg, hon fick se massa kärleksbrev från olika kända personer, alla var från Big. Fast det enda som var skrivet av Big var ett, det träffade Carrie rakt i hjärtat.
Carrie kom på att hon hade ett par skor kvar i den gamla lägenheten som Big och hon skulle ha flyttat in i. Hon åkte iväg för att hämta dem. När hon gick in i garderoben såg hon Big. Hon kastade sig runt halsen på honom och kysste honom. De blev sams. De gifte sig, fast den här gången på rådhuset utan gäster. 
Filmen var slut, alla var omsvärmade av kärlek. 

Filmen var två och en halv timme men kändes inte alls lång då den var så intressant och rolig att titta på. Den var både väldigt rolig på sina ställen och sorglig på andra ställen. Jag älskade filmen! Synd bara att det är slut på sex and the city nu.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0