Mozart - Rondo alla turca

Dagens låt x)



Man kanske kan gissa sig till varför det här är dagens låt för mig?

God and his mysterious ways

Igår så var jag jättetrött! jag gick och la mig typ 10 men kom inte upp förrän 11-12. Och idag så gick jag och la mig tre och gick upp 9? kooonstig jag är.
Jag var iaf hos Sjöberg igår med henne och Erika. Har saknat dem så jävla mycket! Vi satt och bara pratade i flera timmar, helt seriöst så gjorde vi ingenting annat. Förstår ni hur många timmar vi var tvungna att ta igen eftersom att vi inte går i samma klass längre och är med varandra hela tiden!
Nu snart så ska jag åka ner och spela lite piano, och gitarr kanske. Egentligen så repar vi inte förrän kl 6 men jag får inte tag i Erika som tror att vi ska spela kl 2 så jag får väl ta och åka ner så att hon inte står där helt själv.

Skola imorgon! och jag är ensam (eller Linn, Louise, Tom och Kristin är inte i skolan) tills kl kvart över elva, vadfan ska jag göra dåååå, så ring gärna mig eller skicka iväg ett sms mellan kl 10 i 10 och 11!

Rävungar i gelé

Jag håller det inom mig,
Låter det komma ut när du inte ser
För jag vet att jag bara skulle få ta ännu mer annars
Jag tror att jag vet bättre nu
jag tror jag vet att det inte spelar någon roll
men ändå så biter det i min själ

Jag tar ut allting på dig,
och det betyder mer än något annat att du bara kan ta det
Jag behöver inte ge något tillbaka
men jag vill ge tillbaka,
Jag har försökt flera gånger,
den här gången var jag nära
Jag fortsätter försöka,
för jag vet att du aldrig ger upp om mig.
men jag är trött, jag är för trött.


Det passar mig perfekt

Emma i brogårn är som handen i vanten! Så bra trivs jag där, och jag tycker inte ens det är jobbigt att åka buss, även fast jag åker längre än förut. Det kanske blir värre senare, men det hoppas jag inte såklart. Jag har gratis sms också så jag brukar utnyttja det när jag sitter på bussen, om jag smsar till er och tar slut på pengarna för er så får ni säga till att jag ska sluta! känner mig nästan elak när jag skickar till folk som inte har gratis sms.

Yeee, coopers idag och det var 6 st i min klass som sprang, jag var en av dem (Y). Jag kom in på 16 min (3km) som var ett klart VG eller något, känner mig extremt stolt med det med tanke på att jag inte tränat någonting på hela sommaren. Men nu på vintern då ska jag dansa som bara den! åååh vad kul det kommer bli, ÄLSKA DANS! fast min rygg håller på och dampar? och mina fötter krampar hela tiden när jag står på tå i baletten B/.
Men förutom dansen så går alla andra ämnen jättebra också, lärarna är superbra.
Jag har ingenting emot att gå upp kl 6 och åka buss i 1 och en halv timme för att komma till våran underbara skola och vara med alla underbara personer där :).

MEN jag skulle vilja gå på letälv också, och på lillerud och på bregårn och med alla, jag saknar er <3.


Brogårdsskolan

Flera veckor blev det inte! 5 dagar bara. Jag klarar mig inte utan att skriva av mig lite för jag är så jävla senil så jag måste ha någonting för att kunna kolla lite om vad jag egentligen har gjort.
Nya skolan är verkligen jättebra och jag ångrar inte att jag valde estet än så länge i alla fall. Har ju lite tveksamheter för det känns som att jag har så lite lektioner! skulle kunna ha mer eftersom att jag ändåså måste vänta på bussen, men eftersom att det går asmånga på brogårn så går det knappt att ändra schemat!

Det blev ju ett långt inlägg för det, pappa har sagt på sitt eget lilla vis att han ska ha datorn. "Emma, har du mycket kvar att göra där?"

trött

Och tjaaa på att jag orkar med att skriva blogg då? nej. Skiter i det här för stunden iaf (a, och då skulle jag tro att jag inte orkar på några veckor,.

Brutalt.

Igår var jag i Örebro med Erika och Sjöberg hela dagen, det var dyngkul!
Jag måste erkänna att jag är hur trött som helst, har varit och röjt idag som alltid och jag orkar inte med att skriva, tar ett uppehåll från bloggen på några dagar nu! Ciao <3

stafettskrivning

Igår så gjorde jag inte särskilt mycket på dagen tror jag, spelade piano och gitarr. Jag har lärt mig den där låten som jag skaffade noter till i fredags eller vad det var.
På kvällen så kom Familjen Bergstedt och så åt vi kräftor, mums!
Sen så kanske Matilda ska få vara med i vårt band? Så hon fick komma upp och prova spela lite av våra låtar på elorgeln men hon spelar ju piano så det var ingen match för henne. Elin min syster lektanten kom på att vi skulle leka en lek som gick till såhär.
Alla som är med i leken (minst tre) får varsitt papper. Först skriver man ett namn, sen viker man ner och skickar pappret till nästa person. Sen skriver man ett till namn, skickar vidare. Skriver var de träffades, skickar vidare. Skriver vad de gjorde, skickar vidare. Skriver vad första personen säger, skicka. Skriver vad andra personen sa, skicka. Skriver ett slut och skickar vidare.

Sen kan det bli såhär:
Zlatan mötte Mozart här och de satt och tittade på bikinibabes genom kikare. Zlatan sa
- Hej älskling <3
Mozart svarade:
- Men ska jag slakta dig med en köttkniv eller!?
Sen satte de på sig sina folkdräkter och drack öl!

Bad feeling

Jag känner mig sämst! Det är inte kul ska jag säga er. Det är dåligt att jag mår dåligt på grund av vad någon annan gör och inte vad jag gör, haha, men det som är bra är ju att snart går det över då.

Jag har ju tänkt många gånger att jag ska ta tag i pianospelandet, men nu har jag faktiskt hittat en sida med massa gratis noter och så. Jag har skrivit ut några också och börjat lära mig, kan typ första sidan redan (y). Igår så städade jag massa, nödvändigt menar jag för det blir stökigt sekunden efter ändåså. Sen på kvällen så var jag iaf på fest hos Nina det var trevligttrevligt!

Dagens låt:
Smash mouth - Can't get enough of you baby
Bara för att den är så jävla härlig! den blir man glad av (a

två veckor kvar,

Till alla er som har undrat (typ noll personer) vad jag har gjort de senaste dagarna så skriver jag nu det!
Jag ska vara sparsam de här sista veckorna på lovet då jag har upptäckt att mitt lilla sparbrev i kassaskåpet är slut, så istället för att åka till bodaborg, äta pizza och dra till liseberg så jobbar jag |-). Har kört traktor och gallrat träd m.m, men det har kommit mer gott utav det, jag har övningskört flera gånger och nu börjar det faktiskt bli kul att köra, även fast jag gör mycket fel (a. Har klippt mig lite också, men bara topparna så det märks knappt.

Sova är underskattat

Jag soov jättemycket inatt typ 13 timmar eller något, men det var jättegött.
Idag så har jag varit med Jusse och Sändri, dyngmysigt. Satt nere och filade naglarna och tänkte att det blir väl chill idag då men så ringer Sandra, megatrevlig överraskning.
En mindre rolig överraskning var att igår så gick min mobil sönder, eller iaf batteriet? så nu har jag min systers mobil men det funkar väl, fast den får jag säkert inte ha så länge.
Glömde säga att jag är dyngstolt över att jag, Jennifer Jonsson och Maria Persson fick 16 av 20 i tältordning! snacka om bra vi äär, fast Maria sov ju iofs aldrig i vårt tält men ändå ;).

Idag så har vi iaf spelat lite med andra ord och lyssnat på åskvädret. Sen efter regnet så gick vi ut på fotorunda till Åtorp. Fick massa fina bilder :). Vi spelade lite need for speed också, eller ah de spelade jag krossade höhö(A).
Nuu så har jag försökt lära mig lite mer om kameran, jag vet inte ens hur man får fram självutlösning, men jag har inte hittat det än ändå, får ta det någon gång när jag inte är så "pigg". Ska nog ta en dusch nu snart.


Däldenäsläger -08; "Ur brunnen"

Nu är jag hemma! Jag är faktiskt inte så trött som jag brukar vara. Har aldrig sovit så här mycket på ett däldenäsläger på ett tag, jag har kommit på att om man är trött så kan man lika gärna gå och lägga sig för det finns en morgondag!
Jag orkade inte paddla dit i måndags, istället så var jag och badade med några i älven, det var jättevarmt!

På tisdagen så åkte jag iaf ner till kl 10 och satte upp tältet osv. Jag fick reda på att jag visst skulle vara gruppledare också, det har jag aldrig varit förut, men jag tänkte att det kanske skulle kunna vara kul. Jag och Maria var ledare över gruppen Levi: Emil, Conny, Märta-Sofie, Jenny, Arvid, Johannes, Amen, Iman, Milad, Oliver, Johan och Jakob.
Första dagen så hann vi inte med så mycket kändes det som. Jag gjorde ett fiskhalsband och en spargroda och vi vann fotbollen (Y).

På onsdagen så byggde största byn ett kök, dendu! och jag hjälpte faktiskt till massa för en gångs skull, senare så stekte de krabbelurer men jag fick knappt några för jag, Emmelie och resten av vårt lag krossade det andra laget i volleyboll ;), fast Emmelie hade lite speciella regler: "okej jag kanske missade bollen men jag tycker vi ska få stilpoäng för att vi slår så snyggt", ujujuj många stilpoäng var det från mitt och Emmelies håll kan jag ju säga.
Denna dag så spelade Levi bandy och drog dragkamp, men vi var sämst och förlorade nästan allt, fotboll var vår starka gren.. jag stod ju trots allt i mål (Y).
På kvällen så var det pojkarnas afton så det var massa kul på kvällen. De hade superhjältetema, kommer inte riktigt ihåg vad alla hette men Pe hette iaf gröna faran och hade helgröna kläder på sig, Jonathan var Bratman och ah man kan väl gissa hur han såg ut, Carl, Johannes och Niclas var den svarta trion eller vad de kallade sig och hade svart underställ med kalsonger utanpå och på huvudet ;). De hällde i alla fall diverse saker över Anna Persson, Susanna Ernvik, Amanda Nordström och Sandra Ahlström. De var ute och "paddlade kanot" sen blev det storm och de blev anfallna av infödingar med mera. Sen massa mer, får se om jag får tag i bilder från lägret så lägger jag upp på bdb.
Jag tror minsann det var nattmara på natten sen, vi från största byn sprang omkring och skrämde livet ur småbarnen, men alla lägeriter samlades på samma ställe runt en och samma person och det var ett misstag för det var helt kaos! men det var ju lite kul iaf när de skrek som tusan ;).

Dagen efter så var det den stora spårningen (tipspromenad, med kontroller osv) med halva Levigruppen, om man säger så här: "Vi gjorde i alla fall inte vårt bästa". Vi kom nog sist x), men det var lite kul iallafall.
Vi vann ännu mer fotboll och sen var det tjejernas afton, då lekte vi massa lekar och gav igen lite på killarna. De fick köra en blöt diskborste doppad i dagens diskvatten genom kläderna, men de töntade sig massa och hade den i ansiktet och överallt, iiiiissscch! Leken "oraklet" var i alla fall bäst:
En agerar orakel och ställer frågor till en person, vanliga frågor såsom "vad heter du?" "Var kommer du ifrån?" osv. Sen när man hållt på så ett tag så säger man: "Säg vilka de tre snyggaste tjejerna på lägret är"
Jag fick bara höra vad Beiman svarade men det var grymt roligt x). Han började ju säga en massa tjejer, b la några kvinnliga ledare på lägret och oraklet själv, men varenda gång han sa tre nya så sa oraklet att det är fel, meningen var att han skulle säga: "Vilka är de tre snyggaste tjejerna på lägret".

Freedag, var mest med Levi kändes det som och hjälpte dem att göra ballongdjur på pysslet och spelade idrottsfinaler, vi vann såklart fotbollen då och jag höll nollan i alla matcher! I bandyn kom vi tvåa! I kanotstaffetten kom vi sist, wihoo! nej men vi hamnade på grund och bråkade lite med de andra kanoterna (a. Lite såpabandy var det också, kuuuuwligt! ;)
På kvällen var det "tivoli" med hinderbana och lite mer saker och sen lite roliga och bra uppträdanden på kvällen.
När det var lägerbål så döptes Niclas Persson i sjön. Vi satt kvar och pratade lite på stranden efter det och vid två så gjorde Adam krabbelurer x), blev sängen typ vid halvfyra redan :O!

Det kanske inte märks genom den texten som jag skrivit men det har varit fullt upp så gott som hela tiden! hade inte varit fel med lite mer fritid, men jag har ju haft fullt upp med roliga saker iallafall. Men en sak som jag veerkligen skulle viljat göra var duscha xD! Fick dra med schampot ut i badet en dag lite snabbt, sen hann jag aldrig sminka mig eller fixa håret eller, men på läger ska man ju inte göra det heller iofs ;P.

Jag har skrivit Vi lite här och var för att jag inte orkat skriva namnen men det var ju ungefär: Benjamin, Johannes, Linnea, Emma, Jennifer, Fredrik, Pe, Carl, Maria, Jonathan, Jakob, Malin, Erik, Sandra och ja massa fler som var i största byn. En del var inte där hela lägret utan hälsade bara på några dagar eller så.
Fint väder hela lägret! inga klagomål där fast idag när vi skulle packa ihop kunde det ju ha regnat något mindre faktiskt :p. Nu ikväll så ska nog familjen till moster men jag stannar hemma och chillar (Y).

Måste ta den roligaste repliken på hela lägret eller något xD något sånt här var det:

Niclas -Fredrik vad är din superkraft?
Fredrik Asplund -  Jag är ganska bra på att kratta löv (helt dödseriös), eller jag är väldigt bra faktiskt jag gör typ 40-50
Pe- 40-50 vadå?
Fredrik - Löv i sekunden.

HAHAHAHAHAHA

RSS 2.0