Här får ni ett riktigt bra tips med bara tre ord!

Köp aldrig vitlökschips!

Äntligen min första riktigt lyckade redovisning?

Till att börja inlägget med så måste jag ju säga att min kära vän Lou A, fyller 17 år idag.

Så ett stort grattis till henne!


Dagen började vanligt med att jag gick på bussen utanför mitt hus kvart i sju. Gick på länsbussen i Åtorp kl 5 över 7, satt och småpratade med Sjöberg på bussen. Gick på länsbussen i Degerfors halv 8. Men sen så hände något inte så vanligt, handbromsen på bussen fastnade. Där satt vi, och satt, och satt i ungefär 40 minuter. Det var faktiskt inte jobbigt dock, bara gött att få slippa hjärngympan i skolan lite. Sen så hade jag inget alls emot att bli framskjutsad ända fram till skolan. Det coola är att jag satt och klagade igår på att en del fick skjuts hela vägen till skolan men inte vi. Jag har nog blivit bönhörd!

Imponerade med mina trumskills på eson, fast imponerade dock inte lika mycket på trumpeten. Det var väldigt kul i allafall!
läxförhöret och redovisningen idag gick superbt! Börjar verkligen bli bättre på att redovisa, jag var inte alls nervös när jag stod där uppe. Inte ens när jag tappade bort mig lite, det bara flöt på. Så jag är jättenöjd med det, för jag brukar verkligen hata att redovisa och stå och prata inför folk men idag var det jättekul! Kändes som att folk faktiskt lyssnade också, och då blev jag bara gladare. Men det var inte kul att få kommentarerna jättebra och pratar med flyt och intressant innehåll och blablablabla och det enda dåliga: "det kunde ha varit lite längre". Han hade sagt 5 minuter och då skrev jag och tog tid när jag pratade och fick mer än 5 minuter! och sen så får jag vg+ på den, verkligen få mig att hoppas och tro på ett mvg där och sen ge mig precis under.

Efter skolan så blev det pianolektion. Satt nästan och skämdes när jag skulle spela en låt precis där och då, för jag är säääähähäämst på att läsa noter faktiskt. Men jag blir bättre, och ja ni kanske märker att nästan inget kunde förstöra min dag idag. Jag vet inte vad det är, men bra är det!

New book, coming soon: "The skolkers".

Var lite rebellisk, nästan för första gången i mitt liv tror jag, och gjorde inte läxan igår. Men det var ju bara matte från B-kursen och den var för jobbig så jag struntade i den, de kan inte kräva att jag ska hålla på med sånt när jag faktiskt bara läser Matte A än så länge.
Gjorde lite matte i biblioteket på morgonen för jag hade sovmorgon, men det gick inte så bra för Linn och Carro var också rebelliska och orkade inte göra något på sin lektion så de satt med mig, men inte mig emot!
Och så engelska med en Björn som satt och sjöng, helt lloyd var det.

Sen skulle jag ge Kristin massage en sväng, men jag har visst lagt av mig och blivit dålig på det. HAHAHHA men Klara- Linn kanske är lite starkare i händerna helt enkelt, klenis jag. Sen är jag sämst på att sätta upp Olles hår visst också xD. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHA
(Det går inte för er att förstå något roligt i det här, men jag ser det.).

Nu ska jag öva på spanskaglosorna en sväng i alla fall. Sen ikväll ska jag ner till Åtorp för att dansa, sjunga och spela en liten trudelutt på pianot.
 




Monolog: Blond koltrast, Discobranden, Koncentrationsläger i Ryssland.

Temadag på brogårdsskolan. Kom på nu i efterhand att jag skulle tagit med mig kameran och filmat lite kanske, men som sagt, kom ju på det i efterhand. Anledningen till att det var just den 27 januari var för att det var visst exakt det datumet fångarna från aushwitz släpptes.
Om ni var där idag så vill ni antagligen inte läsa det här.

Händelseföljd Blond koltrast:
Det började med en monolog av och med Öivind Åsberg. Det handlade om en tjej på 14 år som hette Camilla som brukade komma och prata med bibliotekarien (Öivind). Han var väldigt bra på att lyssna, hon brukade komma flera gånger i veckan. Men en gång så kom hon inte på nästan en månad. När hon kom tillbaka så såg hon helt annorlunda ut, från hennes annars så färgglada kläder till en nästan helt svart person med palestinasjal och en tår målad på kinden. Fast hon hade fortfarande kvar hennes blonda hår, därför kallade bibliotekarien henne för hans blonda koltrast.
Han undrade vad som fått henne att genomföra denna drastiga stilförändringen. Camilla berättade om hennes liv, som innehöll en styvmamma som hatade henne och tvingade henne att sova på en matta i hallen och våldtäkter och skärmärken från topp till tå.

Det var ju dock en monolog, så det var bara en skådespelare. Men Öivind gjorde det superbra, väldigt känsloladdat.

Brandmannen Reine Karlsson pratade om discobranden i Göteborg som inträffade för omkring 10 år sen tror jag?
Han berättade om hur han klättrade in och bar ut en flicka på axeln och gick sedan tillbaka in för att hämta fler. 64 personer dog den natten, på grund av 5 killar som anlade branden, och för att de var ungefär 400 personer i en lokal där de skulle varit högst 150. Han berättade om allmänhetens besvikelse på brandkåren, de tyckte att de inte gjort tillräckligt bra jobb. De hade kastat stenar på ambulansen och annat.
Ännu mer känsloladdat, när jag såg buketten som Reine fått från flickan han hade burit ut och såg kortet: "Tack för att du räddade mitt liv, Linda". Då rann tårarna och jag kunde inte få dem att sluta, såg immigt i några minuter där.

Till sist så lyssnade vi på Franscesco som var en 80-årig unger/italienare som varit 10 år i ryskt koncentrationsläger.
Där hade han många hemska upplevelser. Kan inte skriva någon speciell handling här (hade faktiskt redan suttit och lyssnat på 3 timmars föreläsning, det är ungefär så mycket jag kunde ta in. och jag hade svårt för att höra vad han sa med hans brytning) 
Fick i 64 miljoner dog i Ryssland, och det står nästan inte i någon historiebok.

Skulle vilja avsluta med en fräckis, men grejen är den att jag tror att jag kommer berätta den fel då bara, haha.
Riktigt bra dag i alla fall!

Amadeus director's cut

Fortsatte titta på mozartfilm som är ungefär tre timmar av bland annat det här härliga skrattet:



Fast för att vara en film om klassisk musik som jag då inte är särskilt intresserad av så är det faktiskt väldigt bra. Somnar inte i alla fall som vissa andra (Gaste).
Sen hade jag vääldigt lång rast så jag sprang iväg till coop och inhandlade diverse småsaker. Då lärde jag mig att man aldrig ska stanna och lyssna på såna där jobbiga försäljare som brukar stå i sina hörn. När jag redan stått och lyssnat på en massa tjat frågar han hur gammal jag är, och då så var jag tvungen att vara 18 också. Inte för att jag ville ha någon jävla mobil var 18onde månad men ändå.

På dansen så fick vi några nya danssteg som enligt mig var dyngsnygga!
Sen fick jag åka med Gunilla och Matilda hem så jag slapp vänta till nio.

Morgan Pålsson -Världsreporter och Bratz the movie.

Här sitter jag i min mysiga klasströja och nästan förgås av värme.
Men det är lugnt, hade tänkt kolla lite på engelskan så att jag kan allting till redovisningen som jag har på torsdag. Men jag hade visst glömt engelskan i skolan. Då så tänkte jag göra matteläxan, men de böckerna blev visst också kvarglömda i skolan. Mitt undermedvetna kanske vill säga något till mig?
Satte mig ner och försökte skriva en låt. Det blev en refräng. Som vanligt ungefär, men någon gång måste jag ju fortsätta på alla dessa refränger eller hur.
Har redan hunnit kolla på två filmer idag:
Bratz the movie som går på tv1000family tror jag. och Morgan Pålsson-världsreporter som går på tv1000nordic.

missade början på båda, men i alla fall så var båda ganska bra!
 


Bratz the movie.


Bratz- high schoool chick flick, Ett bråk om popularitet.

Det bästa i filmen, Morgan Pålsson.


Morgan Pålsson - Den dåligaste reportern som finns antagligen, men den roligaste också (y.

Varför tar de inte in mig till Let's dance?

Här har ni två kort på mig, (paus för applåder) tagna av mig.






Lagom rolig och jobbig styrketräning igår.
Utv.samtal på svenskan, gick jättebra, kunde knappt fått bättre kritik.
Repa med Basic Park, var alltför längesen. Det mesta av tiden gick till åt att vänta på att vissa medlemmar skulle dyka upp(!) och sen stämma gitarrer och sen var alla tvungna att åka. Förutom min syster som smidigt nog var min skjuts så jag fick också stanna kvar och agera basist och trummis.
Direkt när jag kom hem blev det Let's dance, jag vill också vara med! Är inte jag tillräckligt känd kanske? eller är jag inte tillräckligt bra dansare? (svara inte på det). Men det verkar ju inte gå så bra för bloggare där i alla fall. Kan tänka mig att det beror lite på att många inte vet vem hon är egentligen, generationen som läser hennes blogg kanske inte är de som är mest intresserade av let's dance? men vad vet jag egentligen.



hjälp mot torrt, frizzigt och slitet hår.




Inpackning för långt och slitet hår, från Gliss, inte dyr men åh så bra! Det jobbiga är dock att den ska sitta i 5 minuter, men mig passar det väldigt bra för det ger mig tiden till att raka benen, som jag annars så smidigt brukar kunna hoppa över.

Silkesdroppar från loréal, motverkar torrt och frizzigt hår också denna, inte bara superbra men luktar gott också. kostar runt 150 kr

Tillägg: dåligt av mig att inte skriva var man får tag i detta hära! 
Men inpackningen finns på H&M för billigt pris, som jag dock inte vet exakt eftersom jag fick det i gåva.
Silkesdroppar brukar finnas hos de flesta frisörer och annars så finns det precis här : http://lyko.e-butik.se/?cat_id=53&gclid=CKKGpp_0qZgCFQNItAody3-Wmg
Klicka på styling och sedan på loreal sublime shine.
 


Det går inte att koka ägg på toppen av Mount Everest

Hej -Jag har träningsvärk i högerframsida lår. Eller så har jag sträckt det. Vad det än är så gör det förjäähävligt ont.  

Idag så lärde jag mig att man inte kan få ett ägg att stelna genom att koka det på toppen av Mount Everest. Vår mattelärare fick vatten att koka fastän det bara var 21 grader, det var lite smått imponerande faktiskt.
På ESON (estetiska orienteringen) lärde jag mig att Janne, min mentor, inte har koll på någonting och att ingen någonsin kommer lyckas få mvg i ESO? Jag frågade vad de bedömer, "Jaa, du ska ju vara aktiv". Sen så hade vi en fråga om individuella val, då får vi svaret, "Nej jag vet inte, men det är ju därför vi har en SYV". Sen så har han tappat bort Lou's ledighetslapp också, och sen och sen och jag skulle kunna fortsätta i evigheter. Han må vara bra på musik, men han är inte särskilt bra på att vara mentor.
Till sist hade vi dans, och det var riktigt kul förutom att jag knappt kunde sätta mig på huk, träningsvärken!

På bussen hade Casper damp, som vanligt. På pianolektionen så imponerade jag på Marie, som jag sa att jag skulle. Då blev jag glad! spelade upp: The winner takes it all, The entertainer och Måne och sol. Den sistnämnda utan att ens ha övat på den. Jag är stolt över mig själv, det känns verkligen som att jag blir bättre.
Nu ska jag gå ner och stretcha (om det går).

Här har ni en låt som jag lärde mig för tre år sen men fortfarande sitter kvar i minnet. Låt som jag använder för att värma upp fingrarna därför går den lite för snabbt. Ignorera hållningen och misstaget i mitten!


Tips för svårväckta

Det funkar bra med att ställa väckarklockan för tidigt och sedan snooza massa ggr. Sen om man råkar stänga av klockan (som jag gör) så ska man ha backup! mobilen ringer också, supersmart av mig som aldrig kommer upp på morgonen. Sen så ska man helst lägga klockan eller mobilen en bit bort men det är bara för de väldigt svårväckta! jag klarar mig än så länge

Beställde en plattång igår, men fick ett mail idag om att jag inte fick göra det, i allafall inte på faktura för jag har ingen inkomst. Ajjdå! men beställde om den i mammas namn idag istället. Superbt!
Hände inget speciellt idag, hade matteprov och det gick bra. Sen fick jag skjuts hem av Sjöberg också, det är värt att nämnas, för det räddade min dag där. Hon kanske tyckte lite synd om mig när jag skrev att jag satt på busstationen och väntade på att tiden skulle passera.
Nuu ska jag värma upp lite och sen stretcha, wohihoha!
Och förresten, kul att jag just blev bjuden till SP:s singstarkväll! det blir party de.


Jag tycker det är fint när BH:n syns igenom?
Någon som vet hur man får så att texten kan få stå bredvid bilden?!

EUDOXA

Suur jag blir, varken vlc, media player eller winamp vill ta emot mina videofiler från mobilen. Fast det kanske är lika bra, för det är väldigt dålig kvalité. Jag får ta med mig digitalkameran och filma någon gång istället.

Jag sitter här och väntar på att one tree hill ska bli nerladdat! och under tiden så gör jag lite läxor, som jag totalt hade glömt bort tills någon sa det idag. Senare ikväll ska jag öva matte, wohoo.
Ska nog gå och lägga mig ganska tidigt också.

Ja först spanska förhör, gick prima. Sen dans och då skulle Linn ha styrketräning, det börjar ta emot lite med styrketräning för mig alltså. Det är absolut inte bra. Men grejen var dock att efter jag hållt på ett tag så var jag helt yr och trodde jag skulle ramla ihop och svimma. Så då fick jag gå och sätta mig. Det är inte bra det här! blev så på Kristins lektion också ju. Om det händer en gång till då lär det ju vara något fel alltså. Fast idag så kändes det som att det var för att jag var så himla trött. Vet inte varför jag är så trött heller, sov inte mindre än vad jag alltid brukat göra. Men imorse när jag vaknade, då var det riktigt svårt att ta sig upp.

Sen engelska med den nya vikarien, han som kommer från tyskland men pratar helt ren svenska och undervisar i engelska.
Till sist Estetisk orientering, då vi bara gick omkring ungefär.
Har jag sagt att O.C är slut? det är det iallafall så nu får jag hitta på något annat att göra om dagarna, braaa! och då är jag inte sarkastisk ifall någon trodde det :).
Pappa var iväg med min moped idag i alla fall, brabra. Men nu ska jag skriva ut lite om skräddarsydda barn.

En ovanlig skoldag. GÅ PÅ BROGÅRDSGYMNASIET, ESTET ÄR BÄST!

Jag bara älskar när man precis har klippt sig och sa till frisören att den skulle ta bort allt det slitna och sen när man kommer hem hittar man typ sjuhundrafemtioelvatusen kluvna toppar ändå!

Kollade på film om Mozart imorse, om den filmen stämmer så var ju Mozart helt galen?
Sen gick jag och klippte mig, fick sitta och vänta i en och en halvtimme men det var det värt att klippa sig för hundra spänn och det blev faktiskt jättebra, även fast allt det slitna inte är borta. Ifall mitt slitna ska bort så får jag väl raka av mig håret typ.
Och vet ni vad frisören sa när hon kammat ut mitt hår då eller:

-Du har inte klippt dig på ett tag va?

SHIT, det var lite såhär pinsamt och samtidigt lite elakt av henne. Tänk om jag hade klippt mig igår då? Men nu var det ju faktiskt 4 månader sen jag klippte mig eller något men i alla fall!
Yes, yes och på efter middagen så var vi på Stora Valla och visade delar av musikalen.
Det var jättepinsamt att typ 5 från min gamla klass skulle vara där och ja, min gamla skola. Men det gick väl an.
Blev lite ralfs pizza med the gang efteråt också, riktigt gött om jag får säga det själv.
Skulle egentligen gått hem men Malin var sååå hiimla jättesnäll och skjutsade hem mig.
Nu ska jag kolla O.C och spanskaglosorna kanske.
Bara fyra avsnitt kvar!

A day in Orange county

Jag kan hela entertainer utantill och i lagom fart nu, duktigt av mig eller hur!

Idag så har jag inte gjort någonting alls förutom kollat på O.C ungefär, men jag måste verkligen kolla klart på det nu för annars kan jag inte öva på matten! jag vet, jag är lite sjuk i huvudet.
Men det är bara 7 program kvar!

In i duschen och inpackning och grejs nu. Klippa mig imorgon, får se hur kort det blir!


En Lördag, använd till det yttersta.

Quiero pasarme la vida cantando.

Här sitter jag och har precis pluggat klart på spanskan, nu kan jag den utan och innan nästan. Förutom rubriken, den fattar jag faktiskt inte?

Men dagen har gått väldigt fort. Blev väckt och skulle åkt in med moppen till Gullspång och laga den trasiga saken! men så hade de inte öppet på helgen så det blev inte så. Istället så storstädade jag i mina lådor i skrivbordet och i min pärm med viktiga papper (jag har faktiskt viktiga papper).


 Efter maten så sprang/gick jag till Åtorps kyrka för att spela piano. Halvvägs dit åkte Peter förbi, bromsade och backade och frågade om jag ville ha skjuts. Det uppskattades, det var ju faktiskt iskallt! Synd att han inte kom förbi på tillbaka vägen också. Förresten så är det 3 km från mig till Åtorp för er som inte vet det.

Nu ska jag kollar på Bride wars, ni vet "Bröllopsduellen" som jag så finurligt listade ut helt själv vad den hette på engelska!

Nostalgi bild.

En Emma vid ålder 12!











Vanilla Sky

Jag sitter och kollar på Vanilla sky, har kollat 1 timme nästan och den suger. Den handlar inte om någonting? Eller han drömmer och sen vaknar han, igen och igen och igen. Kollar förresten bara på den för att min svenska lärare sa att min novell liknade den, hon kanske menade att min novell är konstig och denna film likaså?

Det här kan nog vara ungefär den längsta veckan i mitt liv, jag trodde jag skulle ramla ihop och dö så trött jag var. Så nu ska jag sova ut riktigt i helgen! Planerar att kanske åka med moppen till Gullspång, ha chillkväll med kompisarna, spela piano så mycket att Marie blir imponerad på torsdag, Öva på matte och spanska.
Har jag sagt att som individuellt val så blir det att välja: Natur B, Spanska 4 och företagsekonomi.

Ska försöka förstå mig på filmen! och just det, är det någon som vet vad filmen "Bröllopsduellen" heter på engelska?

Scott Joplin - The entertainer


Bloggen, idag tar jag ut min ilska på dig

Håll käften för jag vill inte höra din åsikt.
Försvinn ur min åsyn, för jag vill inte se din fula nuna.
Stå inte i min närhet, för jag blir så jävla äcklad.
Rör aldrig vid något som är mitt, jag känner lukten av helvete lång väg.
Gå bara härifrån, försvinn ur mitt liv och kom aldrig tillbaka. Jag vet att jag aldrig någonsin kommer kunna acceptera och respektera dig för den du är och du vill inte ändra på dig.
Jag förstår inte att du så jävla lätt kan få tårar att ansamlas i mina ögon, inte utav sorg men av ilska.







Kortaste dagen i mitt skolliv?

Idag blev en kort dag i skolan. Inställd engelska och förkortad svenska, delvis gött och delvis inte. Om jag hade vetat att allt jag skúlle göra som var vettigt under dagen skulle vara några mattetal så hade jag stannat hemma och gjort dem!
då hade jag fått sova länge på morgonen och inte skulle jag kommit hem halvsex heller.

Harraa

Sorry for being a bitch!

Här sitter jag och lyssnar på 3 doors down. Börjar inte förrän om 50 minuter så nu tänkte jag att jag kunde skriva allt det där jag tänkte skriva igår men som jag inte orkade skriva vetni?

Får börja med att i måndags så fick jag reda på att Christoffer i TE3 är en jävligt irriterande jävel. Jag köpte godis i cafeterian för 10 spänn minsann och så får man någon jävla kommentar "Du kan väl ta det lite lugnt iaf!". HAH och du kan ju ta och vara lite otrevligare tack :D.

Sen efter skolan var det meningen att jag skulle klippa mig men det hann jag inte med för det stängde vid fem och vi kom försent. Ska försöka hinna klippa mig nästa vecka på morgonen på måndag istället. Försöker att spara ut håret så jag ska inte ta mycket men det var ju ungefär 3 och en halv månad sen jag klippte mig så jag behöver verkligen göra det.
Istället för klippningen så gick jag till coop och handlade upp stora delar av mitt presentkort där på 750. Funderar på attt kanske använda resten på expert och köpa mig en ny platttång, det kan behövas.
Sen sprang jag tilll Lindex och sen till bussen. Gick i busvädret till Kronhallen och satt och halvsov där i nästan två timmar för jag ville inte gå ut.

Sen igår så fick jag ett litet utbrott som jag får ibland. Till exempel så fick jag det på louise en gång på dansen, då skrek jag fast det enda hon gjorde var att säga att jag skulle ha ena benet framför det andra. Men igår så blev det mot Kristin för att hon höll på och spela med sin mobil och inte stängde av när jag bad henne, medan jag aldrig får ha på min dåliga musik. Det var ju dock inte så farligt som när jag skrek till Loui. Måste säga förlåt om ni läser det här, det är för att jag har för mycket instängd ilska, och det är fel av mig att släppa ut den på en person och särskilt en person som kanske knappt gjort något alls. Jag ska försöka bättra mig, och jag hoppas att ni inte hatar mig för evigt när jag är såhär!

Annars igår så var det en bra dag. Dagens roligaste var i alla fall när Krillan ringde till Tre eller något och sa att han hette Börje och undrade om man kunde stoppa upp generalportionsnus i näsan för förut hade han haft sniffsnus, hahaha.
Nu ska jag ha engelska matte och svenska, wohoo!
Men nu så börjar jag faktiskt om inte mindre än en kvart (lou och några kom hit och kollade på roliga klipp en sväng nyss, jag skriver inte sååå segt!). Så nu ska jag dra upp till skåpet och hämta böcker och kolla om Lou slutat, Harra!

anger management, dirtbag

När jag satte mig här så hade jag jättemycket att skriva, men sen tappade jag lusten att skriva det.
Jag har ont i axlarna och nacken efter styrketräningen idag!
punkt slut.

I look up to you

Som vanligt är jag väldigt lyckad! jag skulle ta fram min mobil för att kolla datumet, tappar den på stolsbenet som skjuter iväg den åt sidan rakt in under byrån och nu får jag inte fram den!

Den här helgen blidde en chillhelg, ska försöka att ta tag i att göra något den här veckan som kommer nu istället. Men det här vädret gör mig inte sugen på att göra något överhuvudtaget faktiskt. Måste i alla fall prata med mamma om att flytta, wohooo. Se om jag skulle kunna klara mig själv i k-hamn?

Måste bara säga en sak, The O.C är bättre än one tree hill, säsong 6 iaf.

I look up at your smile, and I'm truly sorry.


Pessimist javisst.

Förresten så måste jag säga att jag hejar på Morgan alling i Let's dance. Jag blev så förvånad över hur bra han var! Och jag tror att han kan nog vara den härligaste personen i världen, det verkar så i alla fall.
Sen såg jag Blondinbella för första gången också, hon verkar ju vara trevlig och så, men hennes dialekt är väldigt irriterande, hon framstår som väldigt snobbig även fast hon nog inte är det. Hade tänkt läsa hennes blogg för en gångs skull, men jag vet inte vad den har för adress.

Imorse så fick jag övningsköra och sen jobba lite. Eftermiddagen spenderas nog inte på något speciellt sätt, mest i väntat på kvällen. Ikväll ska jag till Alvenfors tror jag, det blir nog trevligt. Orkar inte hitta på något innan det, eller jag vill faktiskt inte gå 6 km för att vara med någon.

Pusss, jag hatar den här hålan :).


Let's dance

Let's dance är snart slut, men det är sååå många dansare så jag orkade helt enkelt inte kolla klart. Och det är inte ens roligt när en del är ganska så hiiimla dåliga, säger inte att jag är bättre dock.
Och det här är inte direkt en modeblogg men hej vad ful programledarens klänning var? Det såg ut som en sjuårig tjej hade sin finaste rosarandiga tröja och en paljettklänning över som inte smickrade hennes form, sen ovanpå det så var det någon som spytt något oranget och rött som nästan såg ut som eld. Men som sagt orkade inte kolla klart, brukar vara så, kan någon säga vem som förlorade kanske?

Måste bestämma vilket Individuellt val man ska ha också, och det är typ hur många som helst, och det finns ju bättre än vad jag trodde. Sen vet jag inte hur många poäng jag får välja heller, kan någon säga mig det?

En något speciell lektion

Mamma tycker det är kul att stå och kolla på vad jag gör vid datorn, åh!

Ännu en superb dag. Började med inställd idrott, och sen en egen lektion på svenskan.
Och nu kom jag på, hur fick Ulrika Toms och Kristins nummer egentligen, hmm?
Det var i alla fall sisomså att i början av lektionen så avlägsnade sig vår lärare och sa att vi inte fick prata med henne. Sen fick Tom och Kristin ett sms med en hotmail adress som vi gick in på och hittade ett meddelande. Vi skulle utan hennes hjälp på ett så demokratiskt sätt som möjligt välja ut ett ämne att skriva argumenterande texter om. Det kanske låter lätt, men inte i våran klass, våran pratglada åååh så diskutersugna klass. Kom nog inte fram till något ämne på hela timmen, eller jag slutade lyssna där i slutet (y). Jag fick tillbaka min novell och försökte tyda det som Ulrika kallar bokstäver, fick gå in till henne sen och fråga vad det stod. Hon hade visst inte riktigt fattat min novell, men tyckte den var jättebra ändå. Det jobbigaste var att hon ville ha en förklaring också, usch. Så jag ska läsa den nu i helgen och se om jag kommer ihåg vad jag tänkte. 

Jag vet att det är roligt att läsa om mina lektioner men måste skriva att vi hade naturkunskap för första gången och läraren verkar vara väldigt bra! På matten fick vi sluta tidigare så jag hade jättetur och hann precis med tåget, sen precis med kgabussen, sen precis med vallabussen. Det var verkligen precis också. Bussarna och tåget var redan där när jag kom fram och nästan innan jag satt mig ner så åkte de. Men det var i alla fall grymt gött att hinna hem tidigt idag! det gör sååå stor skillnad faktiskt.

Till att avsluta med så måste jag säga att det gör väldigt ont att få visdomständer!



Nu har jag nog haft en dålig dag?

Vilken härlig dag! Fast den var allt lite dålig också, när jag tänker tillbaka och buntar ihop det.
Först vid maten så skvätter jag pasta på filip i te3, och vad gör jag? jo jag skrattar, hahah förlåt som bara den!
Sen direkt efter så halkar jag på golvet och skvätter ut hälften av min mjölk, väldigt lyckat att kunna halka på matsalsgolvet!
Sen så stressade jag med Linn för hon skulle med bussen och då tog jag inte på min strumpor, hej kallt!
Sen när jag kommer till Skottlanda; ingen Johan där. Väntar i tio minuter och sen ringer jag och hör att han har visst glömt mig, superbra. Så då får jag stå och vänta i en halvtimme, utan strumpor!

Meen som sagt härlig dag ändå. Förutom matten, den sög! jag hatar matten, jag kommer inte lära mig ett endaste jävla skit på hela året om vi ska hålla på såhär. Idag hade vi genomgång hela lektionen om EN uppgift som jag redan kunde från början, pusspå't!

Det var i alla fall kul att träffa klassen!


Nyårslöften

Sista dagen på lovet nu då. Vad tycker ni, ska man gå upp tidigt så att man kommer upp imorgon eller gå upp sent eftersom det ändå är sista dagen man får göra det på?
Jag och mamma verkar tycka olika i alla fall.

Skulle skriva mina nyårslöften!
Tänka mer på vad jag själv tycker och vill.
Kunna gå ner i spagat.
Kunna stå på händerna.
Ta skolan mer seriöst än vad jag gjorde i höstas. (ínte särskilt svårt att göra enligt mig själv).
Vara mig själv i alla situationer.

Och det får räcka, det här klarar jag ju kanske :).

min 2008-lista


Jag tycker inte om att lägga upp bilder på bilddagboken om jag inte faktiskt har en bild på något som hänt och det har jag inte och jag vill göra den här listan :)
2008 är slut, här är en sammanfattning genom mitt 2008!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Såklart!
2. Höll du några av dina nyårslöften? 
Jag tror inte det, hahah. Fast jag kommer inte ihåg vad jag hade för några ens. Ska skriva några för i år sen hade jag tänkt.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Det tror jag inte.
4. Dog någon som stod dig nära?
Nopee
5. Vilka länder besökte du?
  Bara Sverige tror jag minsann.
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
 Mitt självförtroende.
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
 Jag är inte bra på datum, så nej.
8. Vad var din största framgång 2008?
 Låter inte andra trampa på mig längre.
9. Största misstaget?
Kommer inte ihåg något stort misstag direkt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja det har jag, fast inget allvarligt alls.
11. Bästa köpet?
ja inte min nya foundation iaf, haha. Nej men min gamla foundation tror jag nog.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
 Det var väl säkert kläder, köper inte så mycket annat.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket gjorde mig jätteglad, ES1B och 9c:1 t. ex. tänk att det bara var typ ett halvår sen det var 9c:1!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
 Men gud, jag har verkligen problem med år jag kommer aldrig komma ihåg att "ååååh den här låten spelade hela tiden 2008". Men ah årets låt lär ju vara I'm yours iaf.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
Mycketmycketmycket gladare, och jag vet varför! att inse det var min största framgång kom jag på.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
stretchat, hahaha.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
 bråkat med familjen kanske.
18. Hur tillbringar du julen?
 con mi familia
19. Blev du kär i år?
 Jaa det blev jag :D
20. Favoritprogram på TV?
 hmm, kollar inte på tv direkt. men på datorn one tree hill!
21. Bästa boken du läste i år?
 Harry Potter 7? läste jag den i år *-)
22. Största musikalista upptäckten?
 jag kan ju faktiskt spela gitarr :)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
digitalkamera :D
25. Något du önskade dig men inte fick?
Ja det var det allt ^^ men jag är inte bitter
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
tolvslaget var jag hos Joshe med fölk. Sen hem sen kvällen Däldenäs med fölk där med ^^
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
 Ja deklart! kunde åkt till paris eller något kanske haha.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
blandad medelsvensson
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
aouhm, det vet jag inte.. han i twilight då kanske ;P.
31. Vem saknar du?
 min gamla klass :).


I got hit by a rocket

Skrev jag att jag blev träffade av en raket på nyår? Det gjorde ganska ont, fast sen gick det över lika fort så jag tänkte inte mer på det, men nu märkte jag att jag hade värsta sårskorpan på benet. Ganska konstigt i och med att det inte syndes någonting på byxorna.


gamenight

Inatt drömde jag att en av mina kompisar, niklas, för att vara mer precis. Kom fram till mig och klagade på att jag inte lagt upp något you-tubeklipp på bloggen på länge. Hahahaha jag bara vet att det är mitt undermedvetna som pratar för jag själv tycker det är tråkigt med bara text.

Sådärför, två bilder från igårkväll:

                                          

Och ja, det var skitroligt fast det menar jag ju förstås inte.
Louise- Den är stor.
Elin- Är det en människa? (till mig) Förlåt tog du illa vid dig nu?
Nina - Var har du lärt dig det där? :O
Louise - *nickar* precis!

hahahahahaha, tvång som får en att spruta vatten!

Snart slut på jullovet.

LOVET GÅR FÖR FORT FÖR FORT FÖR FORT!
jag har inte hunnit vara med hälften av dem jag tänkte vara med!? nästa lov får jag lägga upp värsta planen.
Fast nästa lov är ju sportlov, och jag vill jag vill jag vill (ursäkta allt upprepande) åka snowboard då! jag är så suugen på att åka snowboard, helst nästa helg egentligen, helst imorgon. ÅÅÅÅHHHHH!!!

Meen igår så fick jag iaf ett presentkort på massa olika affärer av moster, mycket bra present om jag får säga vad jag tycker.
Och nu idag har jag varit i Åtorp och spelat, men pianoläxan som jag har är så tråkig så jag försöker inte ens lära mig den, jag vill verkligen inte spela "Helga natt", jag kan inte ens hur den går! 
Istället så spelade jag "Hallelujah" spelade in till och med, blev ganska dåligt men jag får skylla på att det är så litet mellanrum mellan strängarna på elgitarren mot min akustiska. 
Sen så gick jag hem och fick rosiga kinder, hihi. Till min fasa såg jag att någon stängt av datorn och därmed min nedladdning av The O.C, smått ledsen men det går ändå för ikväll ska jag inte kolla på O.C. För ikväll kommer Lossan, Nina och Mange kanske åå så ska vi ha hysteriskt roligt hade vi tänkt. 

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSGURKA 

Lördag

Sitter här och tänkte ladda ner lite fina låtar till min mobil eftersom att jag ju faktiskt får plats med ganska många låtar på mn mobil nu förtiden. Meeen så funkar inte limewire, och det tog typ en halvtimme av att sitta och sega omkring på diverse sidor innan jag upptäckte var skon klämde.

Men idag så har jag inte gjort så mycket, tänkte åka till åtorp och spela lite piano, men körde mähästyle och stannade hemma istället. Tänkte att det inte var så stor mening med att dra till någon idag för att ikväll så kommer ju min moster, då får jag min julklapp av henne, spännandespännande!!!!!

P.S. inte gött att ha läxor över lovet .D.S


I'm gonna scream so loud that ears are covered and faces grimace!

Huden på mina fingertoppar växer sig starkare och starkare.
Blev väldigt sugen på att skriva en låt idag så jag satte mig ner med guran i famn och skrev en refräng, sen så försvann det suget, hah. Men jag har hittat på ett sätt som man kan använda min dator på nu! kan i alla fall ta fram tabs och text på låtar på den, superbra när man sitter och spelar litee.

Nu medan mamma och pappa inte är inne så ska jag passa på och bus-sitta lite vid datorn. De vill ju helst inte att man ska sitta här överhuvudtaget, så för att komma lite på deras bättre sida så sitter jag bara när de inte ser eller inte är inne. Hahahaha, patetiskt jag vet men det är bra för jag måste skära ner lite på det här med att sitta vid datorn. Det har jag sagt i flera år och det verkar inte hända så mycket. Men någon gång, när jag flyttat och fått ett jobb antagligen. Eller bara när skolan börjar nu så blir det ju mycket mindre.
Nu ska jag kolla på The O.C, det är såååå spännande hela tiden, och One tree hill har väl som sagt uppehåll så jag var tvungen att hitta på något att göra. Är ju för trött för att göra något annat än slappaaaa, och så vill jag gärna inte be om en massa skjuts.

PUSSSSSSSSSSSSSSSS

Nyår 08/09

Gott nytt år på er alla!







Hoppas ni hade det minst lika bra som jag igår. Först så satt jag här hemma och oroade mig för att jag varit för elak mot min syster för att få åka med henne, men det fick jag som tur var. Sen till Joshe där sandra och äta mycket god mat! (jag stod för såsen!) Och så skrek/sjöng vi lite singstar, jag ägde joshe hele tin.
Senare framåt kvällen gick vi mot samhället och stötte på några av mina classmates och pratade lite med dem.
Sen kom vi fram till busskuren där några av mina gamla classmates var! så väldigt, väldigt, väldigt trevligt att träffa dem igen som jag inte gjort på typ ett halvår.
Sen bar det av till Kga med bussen, inte världens trevligaste bussresa kanske när man satt några steg från spyor. Meen glad var jag i alla fall att jag inte var något av nöten som stod upp och fick spyor på skorna medan de bara stod där fattade ingenting och pratade.
När vi var framme förlorade vi en Sandra för hon hjälpte Jonas. Men jag och Joshe gick in till torget där det var massvis av folk, men vi gick omkring där massa timmar och sen drog vi en plärre och sen bussen hem!

Än en gång,GOTT NYTT ÅR!










RSS 2.0