Svans

Jepp en sån har snöleoparder, eller de flesta iaf, inte våran som vi gör på bilden :$. men det säger vi inget om vems fel det var va?  Wille sågade faktiskt i bänken :O! *skyll på honom*

PUSS PÅ SANDRA THOMASSON FÖR HON ÄR BÄST :D

Japapppp, spaaanska och jag, Emil, Erika, Niclas och Sandra hade diskussion på spanska och jag fick sitta och fråga saker hela tiden ingen av dem som frågade någonting typ :O! fyyytusingen, men det gick bra, vi pratade i en halvtimme (Y), sen tog bandet slut, vi skulle ju pratat längre annars eller hur (A)
Bild, hata bild, fan vad sug skit hatart ingen som gör någonting i min grupp, fick några delar utsågade idag men ah som sagt svansen ramlade ju av, och Morid eller vad han hette sa till och med till mig att vara försiktig men jag hörde inte så jag bara slängde den på backen och "NEEEEEEEEJ".
Mattää, hoppade över ett kapitel för det var svårt xD
idrott, bandy, engelska, svenska..

Och puss på vad snälla alla killar är idag? inte. Uschusch

Rött

Ett öga rött kom jag att tänka på nu, fast jag har inte sett den xD, har bara sett reklam!

Meeeeen gyd, jag har massa tråkigt, eller egentligen så har jag inte tråkigt alls jag är bara trött haha. lite konstigt ärä. För jag har saker att göra men ändåå, är rastlös.

Teater och fuck it, xD orkar intemed längre hahah!
mattää, och gud jag suger xD kan ingenting och vill inte fråga om hjälp på varje fråga, jättebra intro till gymnasiet verkligen!
Engelska, jöbb
spanska, HAHAHAHAHAHAHAHA gud roligaste på länge, jag är bäst på att prata spanska, det är bara lägga till några O:n påslutet
MATSALEN öppnar inte förrän nästa vecka, fan pallar inte gå längre. JOBBIGT ju!
So och vi gjorde typ ingenting, jag övade lite afrika och sen målade André mig helt röd på kinden, fast det gick bort tror jag. Och jag har stor näsa
Syslöjd teoriskituppgift läsa tio sidor om ingenting i princip!

Mm och nu ska jag typ söka till gymnasiet och så ska jag nejfan glömde xD sts ;)

Sjöberg

Seamountain.
Jepp där var jag igår, lördag. Fast först så var  jag hemma och städade massa och så. Sen cyklade jag till Sandra. Då satt hon och hennes far och åt bruna bönor, äckelpäckelblööö :O. Mm sen så busade vi och skratta och massa och tittade lite på Mr. Magoo men den var dålig och jag hade sett den så då tittade vi på Dorm Daze och det går inte ens förklara vad den handlade om för den var jätteförvirrande, dålig var den iaf ^^, tänk att jag kan tycka att den film är dålog, då är den verkligen dålig :O.

Och idag så har jag kollat lite om det verkligen inte går för sig att jag går på brogårn med busstider och så men nu har jag hittat ett sätt så jag har hela 4 min på mig när jag kommer till dfs ^^. Jepp så det blir att välja estet på brogårn men sen ska man ju göra intagningsprov också, usch vad hemskt. Pluggat har jag gjort också. Ska snart åka ner till åtorp och repa med bandet :D.

DÖFETT

Hallåååå det låter dyngäckligt!? någon död persons fett typ? usch.

Mm idag sååå fick min grupp på musiken till det värsta bra! uj vad duktiga vi var! Vi kan ju typ den där låten redan 8-). Sen på So:n då så gjorde vi ett häfte och det blev feeel heeela tiden xD men nu är vi inte klara ändå kanske^^? Mm och sen gjorde jag IUP idag också typ vad jag ska förbättra och grejs och så står det typ något om styva linan på matte och Jessica säger att det är jättebra intro till gymnasiet att det kanske till och med blir lättare då och att jag kanske blir uttråkad, HAHAHAH XD jag är fan inte så bra! sen bara jag vill ju inte att du ska tycka det är tråkigt nu  när du tycker det är roligt! Man bara "8-) Ah juste" haha matte roligt? inte de senaste 5 åren!
Sen gjorde vi teater också och vi fick se på andra gruppen deras är värsta bra mot vårt usch hatar vårt :$. tihi inge roligt ju. Jemen men ikväll ska jag på refill och titta på Sparrow sen ska jag dansa med brudsen också! SUPERDUPER. Mm men ville ju egentligen se let's dance som jag inte såg förra eller förrförra veckan heller, SUG!

Pusssss!

Ska vi?

Haha ahh kanske blir lite kort eftersom jag bara har 6 min på mig men :d.
Först spanska, blä på det ;).
Sen vita pass och göra So i 100 minuter ingen hit dirr.
Lunch och sen teknik och ja det gick faktiskt ganska bra ju? fast mitt växthus kanske blir lite snett men ah (A)
Sen vita pass och jag satt typ själv och skrev en massa så kommer Lalle och så börjar han babbla massa sen så säger han typ till Boba "hon är ju galen" och se dirrekt efter bara "ska vi knulla" och då trodde jag ju dirr att han pratade med Boba jag bara vafan xD HAHAHAHHA. Sen så sa typ Boba bara "Vad sa du?"Sen så hade han visst sagt till mig och andré skulle filma min reaktion men jag tror jag bara tittade på Boba eller något xD
mm sen sist svenska och då skrev jag lite om Uskavi och bråkade med Wictor den lymmeln ;P.
pusssssiss <3

Unicorn

HEEEEEEj vad irriterad jag blir! allt är pappsis fel! jag hade skrivit ett långt inlägg här då och sen kommer pappa och byter bläckpatroner i skrivaren och så ska jag skriva ut något men så funkade inte det och crazy browser stängdes ner :O!!! fast nu slipper ju ni läsa så långt (:

Spanska! vi ska snart diskutera och jag suger på det och jaa prata spanska det är jag iiinte bra på!
Bild! jag satt och ritade och klippte massa och sen min gruppmedlem André var "moraliskt stöd" eller vad fan han kallade det.
Matte! styva linan suger!
Idrott! jag och Linn hade lektion och det gick jättebra klassen var hur snäll som helst och såå duktiga var de C: <3. Vi fick starkt vg för vi sa inte till några som gjorde fel på rygglyft och situps men hallå jag är dyngnöjd jag såg seriöst inte det jag bara snurrade runt lite snabbt och kollade så att alla gjorde något överhuvudtaget haha :D. Linnsi du är dyngbra :D! <3
Engelska! ja det var då som unicorn kom in i bilden för då gjorde vi en pjäs då en man sa att han såg en enhörning osv :P. André, Kim, Alex och Wictor gjorde en dyngrolig presentation as usual ;). haha Wictor skulle säga Booby men så sa han Bobby (A) aah och ja de var dyngsöta!
Svenska mmm gick igenom nationellt prov, dyngjobbigt kommer det bli med riktiga provet sen :(?


Nuu så har jag suttit vid datorn och skrivit med några och kollat bildis och så, tiden går dyngfort när jag sitter här :S? Ska ladda ner lite musik också hade jag tänkt om jag kommer på vad alla de där bra låtarna hette. mm men pussheeej <3


NV

Asså man blir ju lite osäker på ifall de som går på NV verkligen är så smarta som folk säger *-)? Jag var ju nämligen med 4 st NV:are igår ^^.

Först mumsig paj! Sen så spelade de lite spel och jag tänkte att jag inte skulle hänga efter dem hela tiden, för de hade ju kommit för att vara med Elin, så jag spelade gitarr, ajsi huden är trasig på alla mina fingertoppar :(. Mm men sen så blev jag med ändå, tittade när de spelade barngeni och mjaee, ina barngenier det där dirr ;). Det var: Anna, Empa, Elin och Jesus. Sen så spelade vi med andra ord och jag och Anna ägde Jesus och Elin (:. Sen så gjorde vi massa grejs typ tävlingar av alla sorter. Jupps sen drog de hem vid typ tre och då så gick jag och sööv :). Så konstigt tycker jag för jag vaknade kl 9 idag och annars när jag går och lägger mig vid typ 12 så går jag upp 11 :$, och idag är jag inte trött heller *-), men men det är ju en bra sak.

Om en halvtimme typ så ska jag dra på mig reflexväst och cykla ner till Åtorp och spela lite med bandet (Y).
Annars idag så har jag typ lagat mat och sen har jag gjort ett kollage, usch bara jag inte blir besatt av ps, spelat gitarr, sen har jag pluggat lite också :).



DANSA

ÅÅåååhh det är för kul. (: Ikväll ska jag dansa så då kanske jag bestämmer mig om jag ska gå estet ;)

en helt vanlig dag  i skoolan med nineceett (:. Jamen först So och ja fortsätter att skriva massa skit om Islams sexliv :). Seeen musik och jarruu kan hela Imagine utantill och jag försöker lära Elli att spela baaas :D, myyys.
Mattee och jag behövde typ inte göra någonting men jag satt och skrev om konfalägret! Saknar som bara den när jag skriver :(. Mhm sen maat och den var good. Sista lektionen var biologi men det blev matte då igen fast då hade jag stortest! :O nej men det låter inte så kul men det var inte så svårt men ska inte säga något vet ju inte vad jag fick och så än, det var långt iaf, 3 sidor :O.
Ja just det skrev inte igår men då så tittade vi iaf på massa gymnasium och det var dyngtråkigt (Y) :)

Pussss<3


Badhuset

Tjeee först spanska un liten stund och vi spelade spel (Y).
Sen iväg till Karlskoga badhus och öva lite livräddning det var litt kul :). Vi fick dyka en massa och jag fick kallsup hela tiden nästan och så fick vi öva livräddning och jag blev "räddad" av Franziska, jag åkte ner under vattnet och tänkte att hon skulle ta upp mig men ist så stod hon och väntade på att jag skulle komma upp, hon sa efteråt typ såhär "jag tänkte du kan ju inte vara därnere hur länge som helst ^^". Jag räddade David, haha duktigt jag var slog typ livbojen i huvudet på honom (A). Mm och nu ikväll så vetjante vad det blir, inte fotboll iaf för jag orkar inte, det blir nog att börja på måndag eller lördag maybe? Men ska väl kanske göra lite So, spela gitarr, öva Afrika, öva trafikskolan. Har förresten fått tillbaka mitt dispanssökande och nu måste vi visst skicka in 300 kr också innan jag kan få dispans B/, men är ju inte redo för att ta körkort än ändåså men ah (:. Ja just det ska ju klippa mig också kom jag på nu! men blir ingen stor skillnad :), SKA ha långt hår! 
 
Hijrå.

Virtual haircut

Mums på det där är jättehäftigt ^^, ifall ni inte har fått höra det så måste ni ta och lyssna på det. Man lyssnar på mp3 och så känns det som att man blir klippt, man sitter och blundar så det är lite läskigt också :). Erika och Sandra lyssnade idag och Erika typ var tvungen att titta och bara "MEN GUD :O!" haha så söt.

Mhm spanska och vi kanske slipper grupparbete där, gött.
Websök till gymnasiet, nu har vi lärt oss hur man söker till gymnasiet men ah man får ju söka till tre så jag vet iiinte vilka tre jag ska välja, ledarskap iaf och sen estet eller frisör eller HR kanske? uschusch.
Matttää, David som lärare, inte David Sundström nu då men en annan David. David Sundström har kommit på att jag inte behöver göra något på mattelektionerna, redan! säger jag bara. Men sen så gjorde jag ju faktiskt ingenting heller så ah han kan ju inte klaga på mig att jag gör något iaf, fast han borde ju inte klaga på att jag gör något egentligen xD?
Mat, och jag har kommit på att vi har världens kortaste raster och vi hinner inte med att göra någonting B/.
Idrott, Lalle och Anton hade multisportlektion det var superkul (Y).
Engelska, vi ska göra en dramatisk teater :O:O, jag ska spela psykiater.
Svenska, håller på och skriver om något som jag aldrig kommer glömma så jag skriver om konfalägret på Uskavi :). Nu ska jag banne mig ta och öva på Afrika och kö trafikskolan! fast först ska jag kolla bilderna på bdb (A). Hey, fotboll imorgon då? fan jag vet inte :(.

Pusssen

Gymnasieval

ARGH hej såå kul. Jag vet inte om jag ska gå på det som intresserar mig mest eller det som jag tror kan ge mig yrken. För liksom vill helst gå estet musik eller dans men jag tror inte jag kommer bli dansare eller popstjärna :O, haha, och sen vill jag bli frisör men ifall jag går det så är det väl typ bara frisör jag kan bli och sen så kommer jag väl tröttna när jag inte har någon fritid och så kommer jag få ont i ryggen, hej pessimist. Jepp så jag tror att jag ska gå ledarskap, det blir hur bra som helst ifall de flyttar det till någon annan stad?! Vill verkligen bort från dfs men ah får ju busskort då iaf så då får jag väl dra åt lite alla möjliga håll ändå.

Och hallå vad är én bra skola och vad är en dålig skola egentligen? jag tror inte jag har gått på någon dålig skola eller ^^? fast jag har ju bara gått på två så kanske inte har så mkt att jämföra med. Men vad var det nu igen just det har ju fått något blad om gymnasiekvalité och njae asså jag får lita på att letälv är bra ;).

Idaaag så är det måndag förresten har jag sagt det ^^? haha. Interesting. Men igår iaf så var jag med Linnsii och vi gjorde värsta braiga boxercise lektionen, den vill ni inte ha :P. Sen hann vi typ inte göra så mkt mer, vi gick ner till Åtorp och så spelade jag och så =).

Först så höll vi på med teatern idag wei! jag kommer då aldrig bli skådis, det är pinsamt att leva sig in i sin roll tycker jag, men jag tycker ju allt är pinsamt enligt mina vänner typ B/. Jepp matte blö, engelska och heeey vad kul det var då ;). Jag tycker killarna i klassen kan ha redovisning oftare typ för de är lite roliga (A), och André blev sur på mig :O, nej usch usch han har väl pms eller något ^^. Sen spanska och Jag, Henrik, Daniel, Marcus och Mikael, men vadfan var jag enda tjejen xD? haha insåg det nu, men ah vi satt och pratade "spanska" eller ah svenska rent ut sagt :). Jag var på lagom gott humör och frågade typ varför fisken fanns och då sa de att den fanns för att vi ska äta den men då kom jag på varför finns Henrik då för vi kan ju inte äta honom :O? då ville han byta grupp ^^. Sen äckelmat. So och kärlek och sex inom islam, visste ni att det är dödsstraff på otrohet där :O.
Och hallå jag och Anton har blivit förbannade? snubblar över varandra hela tiden, och sen så får jag solen i ögonen var jag än sätter mig, jag blir galen xD!
Mm sista lektionen var syslöjd och jag sydde in en tröja och så började jag med mina joggingbyxor (Y).

Senare så ska jag plugga english och trafikskolan om jag orkar men det är högst troligt att jag inte gör det (A).
Pusseeen (L)

Kristinehamn

Mhm skola och so så blirä grupparbete och jag ska skriva om kärlek och sex inom islam. Musik sen då och jag och Elli sjöng på Imagine och jag kan den på gitarr också, dyngstolt, fast Anton och David är liiiite bättre men (A). Sen så bytte André grupp också ^^, hann ville inte vara med oss längre, vet inte vad det var. Matte. Lunch. Biologi, teater arbete. Mm sen slutade vi vid ett och då så fick jag, Sandra, Erika, Malin och Elin sitta i biblioteket medan vi väntade på bussen så där satt vi och läste FRIDA-tidningar och gjorde test och så. Jag kände mig väldigt bra när jag fick alla rätt på ett allmänbildningstest för jag har sämst allmänbildning :P.

Sen vid halvtre eller något så kom mamma och då drog vi till k-hamn och fixade batterier till min klocka och så köpte vi flourtabletter till mig mot isningarna i tänderna, ska ta dem 6 ggr dagligen,  folk kommer tro jag är tablettmissbrukare. Mm sen till Maria och vi spelade lite kort och sjöng singstar, hon slog mig hela tiden hon var jämt hit-artist eller högre och jag fick typ hopeful och vad det nu är som är precis över det, hon vann med 11-1 det där poänget jag fick var för att det blev lika på en som man skulle hålla sig över strecket. Sen gick vi med Mias lillasyster Anna till kören och vi fick ju inga texter så jag sjöng med så gott det gick :$. De ska visst göra en musikal, lätt att jag ska kolla på den :). Sen blev det tonår och då gjorde vi pizza och lekte lekar :)


lekar:

vill ha kvar de här så jag kan leka dem någon mer gång värsta kul var det så :).

man sitter i en ring och så är det en som håller i två saker, vad som helst, sen säger den att det är ett hus och en bil. Då ger den som sa det huset och bilen till de som sitter bredvid och så frågar de "vad är det här?" då svarar den "ett hus" och "en bil" och sen skickar de som fick bilen och huset vidare dem och då frågar de som får det också "vad är det här?" då måste de som ger den fråga den personen som skickade från början "vad är det här?" och då svarar den igen "ett hus" eller "en bil". och då skickar de vidare till den som undrade och då skickar de huset till nästa och då frågar de "vad är det här" då skickas de vidare "vad är det här", "vad är det här", "ett hus", "ett hus", "ett hus", "jaha ett hus, "vad är det här", vad är det här, vad är det här, vad är det här, vad är det här, ett hus, ett hus, ett hus, ett hus, jaha ett hus. Ja nu vet jag inte om jag skrev rätt antal men ah svårt att fatta den dåliga förklaringen iaf, men jag fattar ^haha (A).

Sitter i ring. första personen säger "en blå" andra personen "vadå" första "en blå" andra "vadå" första "en blå" och då på tredje gången säger andra personen "jaha en blå" då skickar andra personen vidare till nästa "en blå" samtidigt säger första personen en ny sak eller färg "en röd" sedan vänder sig tredje och andra personen om och frågar "vadå" och sen på tredje gången säger de"jaha en blå" och "jaha en röd" och sen kommer det nya saker hela tiden, det är jättesvårt jag klarade det aldrig riktigt ;).

Mm sen så var det i ring igen och då är en person i mitten och går fram till någon och frågar" tycker du om dina grannar?" då kan den svara "nej" och då måste de som sitter bredvid den byta plats men den kan också säga ja men då måste den säga "fast jag tycker inte om..." punkterna ersätts då med till exempel blondiner, brunetter, killar, tjejer, såna som har glasögon, såna som har badat i år, såna som går på gymnasiet och ja vad man nu kan komma på och då måste de byta plats. Men det är lite till det är också så att ifall det blir en tom plats till höger om en så ska man flytta dit så det blir som ett domino, det blir då jättesvårt för de som var tvungna att resa sig att hitta en ny plats. Den som står i mitten ska också försöka få en plats.

Jepp det var dom det :). idag så ska jag nog spela gitarr, piano, sjunga, göra läxor, öva trafikskola och massa  :P, eller jag ska försöka göra allt det där men sen om jag orkar med det, det är en helt annan sak ;).

pusspåkinden <3


Hemskt

Vilken hemsk dag jag har haft utseendemässigt känner jag usch och fy vad ful jag var idag, värre än vanligt om möjligt xD.  Usch hatar mitt HALVlockiga hår, halllåå jag vill ha helt lockigt eller inte alls? blö på det.

Jeppss drog upp sex as always men idag så var inte Elin vaken för hon började tio och fick skjuts!? jag började tjugo över nio men fick inte skjuts jävla fan B/. Hade ju inställd spanska så jag och Sandra satt bara och väntade på Erika när hon gjorde sitt islamprov. Jepp sen in i vitapass och skriva Afrika och heej är det många länder eller? fast vi behöver bara kunna 39, i sjuan kommer jag ihåg att jaglärde mig 53 även fast vi bara behövde kunna 15 uj galning jag var, haha vad tänkte jag med xD, men ah kan ju skryta om att jag klarade det i sjuan iaf ;). Jepp sen matte och jag pallar inte för det är genrepet och så är det massa småtest och det ska vara G-nivå och jag frågar David hela tiden xD, fast han kan ju inte heller iofs då känns det lite bättre ;). Sen teknik, usch vad jag hatar det, gör ju växthus och det är ju träslöjd rakt av! jag valde faktiskt syslöjd? Mm sen öva på engelska men vi sattmest bara och pratade ist, Pierre, Sandra, Jusse, Linn, David och jag. Sista lektionen svenska, hmpf. de som går i min klass vilka två personer ska man ta haha^^?

Sen hem med bussilussen och när vi väntade på bussen så stod jag och Erika och var lite avundsjuka på alla killar som kan kasta så jävla långt medan jag kommer typ 5 m eller något xD. Mm men nu så har jag kollat bildis och ska lägga in engelska glosor har typ 57 st elle något och sen så har jag ju varit inne på trafikskolan litte också, STOLT! :D

Och just det igår då? typ från Jesper på msn bara :
DIN KOSSA FAN VAD FUL DU ÄR! / andre
man bara vad har jag gjort? ah men sen visade det sig att det inte var han då utan det var dampalex som trodde han var rolig xD.

Pusss <3

Beep

Tjipp
Onsdag what a grrrreeat day ;).
Först så var det ju till tandläkaren och jag hade inte hål! wei! fast det var ju typ ett hål men han sa att det inte var ett hål? jag fattade inte men ah iaf gick ju värsta snabbt då så jag hann ju lätt ner till idrotten till beep |-).
Vi fick springa tsm med killarna men spela roll. Jag fick iaf åtta, hejdå konditionen, och jämt innan jag kör så säger jag att jag ska springa ända tills jag inte hinner fram till strecket längre men jag ger upp ändå. Tänkte att jag skulle få samma som förra gången iaf det var därför jag gav upp precis på åtta, fast ah hade ju andningsproblem förra gången men 8-). Jag har inte så stark viljestyrka så jag kan fortsätta tills jag inte hinner med B/.
 Jepp sen gå till kyrkan och äta, ujujuj vad mycket gåing det blev, upp till tandis, ner från tandis, beep, till kyrkan, tillbaka från kyrkan. Mm sen så var det So och då så skulle vi välja vem vi skulle sätta oss bredvid i en buss av de här:
En överviktig 40-åring
En snygg muskulös onykter man
En äldre mumlande man
En mamma med ett skrikande barn
En läcker tatuerad onykter kvinna
En svart man med rastaflätor
En kvinna med sjal
En äldre dam med en hund i knät

Sen kanske det var någon mer också men kommer inte ihåg dem :), jag tror att jag skulle sätta mig bredvid den svarta mannen, det låter ju som en trevlans person med rastaflätor och allt =), och killarna i min klass tror att man röker om man har rastaflätor xD. Just det vi har ju visst fått en ny kille i klassen? bra att lärarna berättar att han ska börja i vår klass då, trodde ju att han var och hälsade på sin kusin Pierre, han hette visst Gabriel. Lärarna hade inte ens sagt vad han hette :O.
Sista lektionen så började jag göra joggingbyxor (Y).
Nu i eftermiddag så ska jag laga mat och så ska jag nog ladda ner massa låtar som jag har i min piano/gitarrbok som jag inte vet vilka det är =).

Puss <3

Första dagen i skolan

Den 8nde idag då :). Har faktiskt koll på det men vecka är det väl två eller något..
Mm skolan började ju idag då och så började vi med lektioner dirr. Först spanska som jag blir galen på för Mona frågar en massa grejer på spanska som ingen orkar svara på, det är nog inte så att de inte förstår utan det är bara jobbigt att hon ska hålla på och fråga rakt ut, INGEN VILL SVARA! fatta :).
Sen bild och då ska vi börja jobba med grupperna, jag är med Wictor, Alex och André och vi ska göra en snöleopard, fick inte så mkt gjort idag, pga olika saker (A).
Matte och då fick vi reda på massa nationella prov och friluftsdagar osv och sen knäcktes typ min käke eller något bara helt plötsligt så nu har jag lite ont där. Håller på med genrepet nudå också och sen blir det styva linan som visst ska vara vääldigt svårt, roligt?
Sen lunch i vallakyrkan, orka med alla killar som kastar snöbollar kan de inte kasta bara på varandra för de orkar ju liksom kasta tillbaka ^^, det gör inte jag, men det kan ju ha och göra med att jag sov fem timmar inatt typ? Fast det är ju ganska mkt om man jämför med Lalle som visst hade sovit elva timmar på fem dagar:/. 
Idrott och då spelade vi fotboll och jag var typ flum och helt dyngtrött blev bortdribblad av alla kände jag |-). Jepp sen så fick vi reda på att vi ska ha beep imorgon? WEEI, kanske missar det för jag ska till tandläkaren 20 över 8 imorgon och idrotten börjar tio över nio? ifall jag går väldigt långsamt kanske (A).
Mm sen engelska och jag var helt röd i ansiktet, pinsamt eller :O, hade sprungit så mkt på idrotten. 
Sist svenska och då övade vi på nationella prov.  Nu i eftermiddag så ska jag försöka få lite saker gjorda här framför den här fyrkanten, håller på och gör en att göra lista för det känns som att jag har massa som jag kommer glömma bort att göra  :/. 

PUSS 
 

4 Jan

Kände att det var dags att börja skriva blogg igen för jag tycker så mycket om att skriva. Jag kände mig helt förolämpad när min bror sa att han trodde att min syster skrev fortare än mig :O, jag måste ju börja skriva lite mer så att han förstår att det är jag som regerar eller xD.

Ahmen Jullovet snart slut då? Har inte ens hunnit göra någon snögubbe än men lite tid har jag ju kvar ändå. Idag så slipper jag vara med i skogen och gallra (Y). Hur gött som helst så nu har jag planerat att sitta här och nörda mig så länge jag orkar och får. 


Pusss :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0