Förändring

Japp nu ska jag bli en helt ny människa. Vi får väl se hur det går med det.
Gick upp vid 8 idag och klöv ved sen lagade mat och sen vid två kom Linn. Vi var ute och gick, speladekort och needforspeed, pratade och lite roligt :). Sen efter det var jag data nörd ;(, ska sluta vara datanörd från och med efter jag tagit traktorkörkort. det är ett löfte! två löften i samma inlägg. sen lovar jag nog också att jag aldrig mer ska skriva inlägg så segt som förut för jag loggades ut och var tvungen att skriva om. Orkade inte skriva så långt p g a det.

Man lever bara 1 gång

Så varför inte spendera mycket av tiden med att skratta och vara glad. För att vara sur är ju inte kul?

Varit i Örebro idag med Erika och Elin.
På vägen till Marieberg så satt jag och låtsades köra bredvid pappa i framsätet. Usch vad läskigt det var, kändes ju som att han skulle åka in i varenda bil som åkte förbi ;S. Men jag börjar bli haj på det här med trafikregler (y).

Men det är extremt mkt olika längder.
Ett fordon får vara 24 m långt (25,25). 4,5 meter fri höjd på vägar. 260 cm i bredd. last får sticka ut 20 cm. om det är mer än 1 m fram eller bak ska det markeras. Parkering eller stanna 10 m innan korsning och övergångsställe. 20 m innan busshållsplats. 30 m innan tågkorsning. Sen massa mer. Och ja rätta mig om jag har fel på något tack?

Sen vid Marieberg så gick jag med syrmin först och köpte det som stod på listan: nagelolja, vitt linne, värmeskyddande spray. Sen så var jag extremt lat och satte mig bara på en bänk i typ 1 timme för jag väntade på Elin och Erika! Sen blev jag jätteglad och får sms men så står det att de snart ska på bussen i stan och då tog det en timme till. Sen när de kom så blev det iaf ett par shorts och ett par ballerinaskor och någon hårspraygrej. Och så trodde jag att jag tappat bort min kasse men vi hittade den (y), inte bra med för många kassar, så sen lade jag allt i samma ;P. Vi hade såååå kul iaf. Jag var dock lite anti i slutet för jag var trött:


Erika stannar vid en ställning med linnen
Jag- De var ju fula.
Erika- Jag har ett sånt här hemma. 

Hahahahahahahahahhaha xD. Aaah där blev jag snopen iaf :$. Men var iaf kvar till sex eller något och sen hem :).

 


Livet i all ära

Ibland kan jag känna att jag bara skulle vilja ta bort en dag ifrån mitt liv. "Den dagen var väl ändå väldigt onödig". Skulle kunna spendera den dagen med att göra något annat istället, men så går det ju inte till eller hur. Jag har ju i och för sig ganska många år på mig ändå att ta vara på de dagarna jag har.
"Lev var dag som den vore din sista". Det stämmer ju delvis kanske. Man vill ju hinna med allt roligt man inte gjort den sista dagen, fast det är ju ibland så att man får ta de tråkiga sakerna i förhand för att sedan få det betydligt roligare.

Fast denna dagen skulle jag då inte vilja tabort! Jag har varit med Joshee :). Inte en helt vanlig måndag då alltså.
Mamma tycker nog om att jag vill att folk ska komma hit ibland för då har hon en anledning till att tvinga mig att städa. Ifall jag säger "Jag gjorde det igår" så säger hon bara "Skulle du ha hit någon kompis eller?", det är låågt tycker jag! Men iaf så hade vi det väldigt trevlans och skrattade mycket. Joshee är smartast:

J- Men varför får jag 26 kort, 26 är ju inte hälften av 52

Da vincikoden

Aopps, fredaagen. Långfredagen! Kändes inte så jättelång dårå men. Först så rensade jag ur min garderob, tog kort på hur mkt som fick åka ut. Ska vällägga in det på bdb någon dag när min kamera inte har damp, aldrig kanske det blir då? Sen så var jag och Elin tvungna att städa för att Alvenfors skulle komma på kvällen. Men det var inte så jobbigt och sen vid sju så kom Peter, Conny, Ann och Kaare. Så åt vi lite och sen spelade vi med andra ord. Jaa, typ alla som var med i mitt lag vann ju hela tiden ;), förutom en gång då :P. Tjejerna mot killarna körde vi en gång, ujuj killarna blev krossade med 20-4 typ ^^. Det var iaf dyngkul och jag och Peter hade sånt där skrattmoment då man inte kan sluta skratta om inte den andra gör det, hahahahah.

Sen när de åkt så kollade jag på davincikoden. handlade om Robert langdon som var någon exptert på historia och olika symboler. Han blev kontaktad av en man under dagen och sedan får han reda på att den personen har dött och blir kallad till den plats han dött på och blir visad liket och en kod bredvid liket. Sedan träffar han den döda personens barnbarn och de löser koden som var ett anagram som ledde dem till Mona Lisa. Där stod det ännu en kod och det ledde dem vidare på deras resa mot att hitta Maria Magdalenas sarkofag. Maria Magdalena var Jesus fru. Under tiden som de sökte nya ledtrådar var de nära på att bli mördade ett flertal gånger av olika kristna sekter. Till sist hittade de Sarkofagen och fick reda på att Sophie, som var barnbarn till liket, var en ättling till Jesus.

Den kanske låter lite tråkig såhär i sammanfattning men den var väldigt bra faktiskt :). Sen vid två blev det sängen. Idag vaknade jag halvtio? det är lite konstigt eftersom jag brukar gå och lägga mig vid ungefär tolv och vakna elva? men men mer tid att läsa trafikskitfan, weei!


Intagningsprov- Dans

Inte lite gött att man var ledig idag då, sista dagen innan påsklovet! Så jag behövde inte ta med någonting hem och jobba med, så kul har det varit när Erika, Sandra och de har sagt "Bara två dagar kvar nu då" och då kunde jag säga "Bara en dag kvar nu då" Wihii ^^.
Jag fick faktiskt en halvtimmes sovmorgon också.
Jag förstår inte riktigt det här med sömn, varför egentligen? Vad händer om man absolut inte sover, dör man då? :$hmm.
 Mamma skjutsade mig till Kristinehamn då och så åkte vi förbi Marias skola för jag skulle gå dit efter intagningsprovet. Klockan halvnio så var det samling, och det var ju massa med degerforsare där som jag inte visste skulle gå där. Några visste jag ju men där va ju Camilla, Dennis, Emil, KK, Beiman, Hanna, Belinda, Ida, Jocke, Louise och Sara. Ojoojoj Brogårn blir invaderat av degerforsare eller?
Sen delade vi upp oss och gick till våra inriktningar, vi var typ 12 st i dans eller något tror jag *-). Så fick vi stretcha lite och värma upp och sen dansa lite lätta grejer, men det var kulkulkul! Blev dock väldigt avundsjuk på Louise Adolfsson som stod bredvid mig och bara stod helt rak med benen och höll hela handflatorna nere på golvet när jag inte ens kunde stå och nudda med fingertopparna :$. Sen intervju också, inget stort. Det gick görbra tycker jag (Y).
Sen skulle jag ju gå till Södermalm då som var typ raka vägen åt höger, tror ni inte jag går åt vänster då eller xD. Hade gått typ en halv km innan jag kom på det :$!! Men sen kom jag iaf fram för mamma hämtade mig x). Maria och Sanna stod i cafeterian så vi var där och spelade kort med Clara och så, mys som bara den. Maria är ju hur braig som helst, Sanna och Clara också för den delen! Sanna och Maria ska komma och hälsa på mig också, det har de lovat :).
Nu i eftermiddag så ska jag köra Bonniers trafikskola för jag har inte ens gått igenom hela "spelet" såå jag är jättenervös för provet som är om bara två veckor! meen det fixar sig väl.


Fake it until you make it

Lift your corners of mouth that it seems like you smile and the feeling of a smile will come to you. So start right now and smile. ^^

För alla spänishnördar :)
Sandra- Tu eres una puta!
Emma- Noo, no soy una puta ;o, tengo una puta!
Idrott, Hjärtlungräddning. Undrar om jag skulle rädda en alkoholistuteliggare som luktar skit om den inte andades? Skulle du?
Svenska, muntliga nationella, wie på det. Typ August Steiner som är med i Andra världskriget, ah intressant.
Ååååh, sämst att jag har ont i min tumme ;(, kan inte trycka på mellanrumstangenten. detärinteirriterandeomjaginteanvänderdenva? fast jag trycker ner den automatiskt faktiskt, det är inte bra.
Seeen ska jag göra en vit klänning på designen också, grrrrreat ;$.
Och nu så har jag visst bokat traktorkörkortsprov tills den 1 april ;o, kan inget men får väl plugga på lovet |-). pusspå't

Pingis

Hm jag hade något på tankarna idag, men nu har jag glömt bort det. haha.

Tycker inte riktigt om att de har gjort om på bdb, men jag vänjer mig väl (y).
Skoool today, spänish kan fan mer grammatik där än i svenska eller iaf vad formerna heter, vadå preteritum och pretorium och blablablaaa orka.
Biiild, finfin snöleopard blirä juuu!
Mattä, första kvadreringsregeln och konjugatregeln och grejs, myys!
Idrott, ah spelade pingis fast blev mest bombarderad av bollar bara, har en röd ring på handen från Kim t ex (y).
English skrev till min italienska brevvän, pierpaolo, och spelade tetris ;).
Swedish, slåttern räckte inte nu måste de gå ut med liarna. Männen är ute på åkern och slår ner gräset och sedan efter kommer kvinnorna och räfsar upp det och det är dyngvarmt och solen är dynghet! och de typ dööör av uttröttning, hahah så står det ju typ i boken ;)? Willhelm Moberg <3 Emma forlajf eller?
Agneta - Vad tycker du om boken
Emma - Den är inte jättedålig :).

Mm sen hem och äta, träna, duscha, nailsdone, mat, Glo på 2 och en halv män, haha hittar inte tangenten för att skriva en halv :$. och nu så ska jag typ läsa lite so eller något för Lars sa att jag skulle göra det typ x), eeeeelller så kör jag det imorgon i bussen, fast jag har ju kommit på att jag ska lyssna på rix morron zoo på morgonen, det är ju roligt :$, Jomen sämst jag är på att plugga har så jävla lite i skolan nu så jag har verkligen vant mig vid att aldrig plugga (A) nejmen bussen imorgon blir bra, har ju förresten tappat bort mina instuderingsfrågor.
Dynggööö att det bara är imorgon kvar i skolan innan lovet då ;). <3<3<33

Frukost

Tror ni att om man liksom seriöst vaknar på fel sida på morgonen så kan det förstöra hela dagen. Tänk ifall det är så, även fast man bara säger det, om man liksom vaknar på ett sätt som man aldrig brukar göra. Inte nödvändigtvis på fel sida men om man, som jag idag, försover sig, eller inte äter frukost. Undrar om man vaknar på samma sida varje dag? Ao, ska nog kolla det någon gång.

Hade tio min på mig imorse, det var inte så väldigt kul. Men jag hann nästan, fast fick se ut lite hur som helst, så bra när man har något att skylla på när man ser hemsk ut (y). Har förresten haft en väldigt galen dag. På kemin var jag värsta duktig, men det var nog för att ifall jag inte skulle gjort något så hade jag varit tvungen att göra det hemma och det vill vi inte. Fast det började ju lite galet då när kimpa tog mitt sudd och så frågade jag Alex om han hade det, Kim sa att han hade det, sen blev alex helt galen och dyngarg -;/. på matten sov jag väl eller något. engelskan så hade alla kul och kastade sudd på mig och papper, jag pallade inte skriva brev. Gjorde aett par benvärmare idag också ;).

men måste ju dra en liten braing idag då ;)
Jag- Kim var har du varit?
Kim- På pilgården
Jag- men vad gjorde du där då?
Alex- men vadfan frågar du det för du har ju aldrig brytt dig annars.
Jag- det har jag väl visst det, jag frågade ju en annan gång när han var borta men då sa du att han var på toa, i 40 min ^o)
Alex- Jaaa, men har du aldrig provat att runka och skita på samma besök eller?

Ahahahahaha!

Gustavsvik

Äventyrsbad! Med niorna i A-C det var kul som bara den. Åkte den nya rutschkanan, eller ny och ny, den är väl ganska gammal kanske. Men den var iaf lite kul, vi kallade den för toaletten, den heter väl inte så egentligen eller? Sen åkte man den gamla goa röda som visst hade blivit förlängd, den var kuul. Det var kul att stå och skrika upp i rutschkanan också ^^.
I slutet så upptäckte vi att det var dyngkul att åka vildforsen också, fast Sjöberg hatade den i början för hon bara slog i överallt men sen så blev vi nog lite för galna i den. Knuten på min bikini åkte upp så där stod jag och blottade mig för Haris och Danne, men ah de såg nog inget tror jag =). Panik fick jag iaf.

Nuuu så blir det att laga fläskschnitzel, klyftpotatis med champinjonsås till, muuums :).

Ilska

Det är den känslan man känner när man är arg, alltså den känslan som jag har just nu. Jag satt typ en hel timme eller mer och gjorde en dyngbra musiklista på the mediaplayer men sen så är den inte sparad idag!? På winamp sparas det minsann av sig självt! Men någon gång kanske jag förstår mig på media player, men jag orkar inte idag. Nu blev jag ledsen ist! tusingen.

I helgen så varä ju Hovfjället som gällde då och det var dyngkuul! Sen i veckan så har jag inte gjort så mkt förutom varit i skolan. Fick mitt körkortstillstånd igår (y).
Idag varä en vanlig dag i skolan spanska, idrott med Franzi, Svenska och läsa bok, So och sen göra klart mina mjukisbralls, helt seriöst de är helt klara nu! och så har jag gjort ett linne och en kjol :).


En helt vanlig torsdag

Alla torsdagar är helt vanliga torsdagar iofs. Fast vad gör en dag till vanlig egentligen, jag gör ju absolut inte samma sak egentligen?

Spanskaprov och det kändes ganska lätt (y). Soförhör och det gick väl bra det med. Sen teknik med växthus och sen efter det så satt jag och gjorde absolut ingenting. Eller jo jag satt och pratade jättemkt visst enligt Maggan? Vi satt och var hur slöa som helst och pratade lite och hon bara
-harinte ni ont i käkarna? Ni håller ju på såhär hela tiiden, och så höll hon på och imiterade dyngmktprat. Fast vi pratade inte mkt alls.

Hemma så fick vi pizza för Elin fyller år imorgon men då är inte jag hemma. Och så har jag packat för imorgon bär det av till Hovfjället! så ring och smsa som tusan, skrivit det på msn bdb och blogg nu, ni fattar va?

E.M.D

Erik. Mattias. Danny
Måste säga att det var riktigt smart sätt att komma på sitt bandnamn. Bara det att man brukar ta första bokstäverna i sitt namn och bilda ett ord för att få namnet på "bandet" när man är typ 10 år. För att tillstyrka den åsikten så kan jag ju säga att när jag var runt 10 år så hade vi ett "band" ( S club 7 mini typ ) och det hette T.E.M.C, fast då var ju vi faktiskt lite mer originella så vi tog inte första bokstäverna i förnamnen utan i andranamnen. Sedan en annan anledning till att vi inte tog förnamnens bokstäver kanske var för att de råkade vara E.E.E.S och det blir ju inte så bra namn.
Tillbaka till Erik Mattias och Danny, faktiskt så hörde jag en av deras låtar idag, fast det var visst en cover, jag trodde de hade gjort någon egen låt. Det lät faktiskt riktigt bra, All for love tror jag den hette. Jag hoppas alltså på att det ska komma ut en ny låt som är deras egen snart. Jag är liksom lite galen i Mattias, eller var under idoltiden iaf, det kan ju ha varit för att jag tyckte han var dyngsnygg mer än att han sjöng bra men ah typ samma sak? Sedan så tycker jag inte riktigt om Danny, mycket för att många andra inte tycker om honom måste jag nog erkänna men sen har jag nog emot killar som gråter för absolut ingenting, fast Danny är ju bra på att sjunga iaf. Sen är Erik bra också, bra kombination right?

Another grrreat day. fast kan ju alltid vara bättre( Sandra Sjöberg har lärt mig att vara pessimistisk för då blir man aldrig besviken, bra eller dåligt?).
Spanska först och då satt jag, Sandra och Erika och ritade rebusar, eller jag stod nog mest för ritandet. hmm, funderar på att lägga ut en på bdb kanske? Det var iaf ganska kul (A). Sen så när vi satt där och ritade så märker vi att Mona står lutad över oss och tittar och jag bara:
-VAD GÖR DU HÄR :O! extremt chockad och försöker täcka över målningarna ^^.
- Jag bara tittar vad ni gör, säger hon helt lugnt och typ ler och går därifrån haha gó lärare som låter en rita på spanskan (Y).
Biild och vi fick ihop alla bitarna till leoparden idag! dyngbra är vi, fast vi får jämt sluta sist och det suger faktiskt ^^.
Mattä, styva linan, räknade riktigt ordentligt, mer än vad jag gjort på flera veckor tror jag :$.
MAtis och sen idrott med Malin och Elin som lärare och vi hade typ styrka med hantlar och det var egentligen inte så jobbigt men jag kunde inte göra sakerna, jag blev inte ens svett liksom för att ja jag vet inte?
Engelska, fick reda på att jag fick Mvg på muntliga, jävlar vilken chock seriöst! jag tyckte det gick dåligt ju men ah det var väl bra.
Svenska mm Christina Aguileraaaaa hon är fan bra har jagh kommit på nu när jag skrivit om henne, har ni inte hört låten I'm OK så ska ni lyssna på den, den handlar om att hennes pappa misshandlade hennes mamma och hon själv och den är så fin och sorglig och ja, lyssna på den. 

Tulpaner

Tänk att en enda doft ,en enda blick kan göra en helt lycklig. Det spelar ingen roll vad man kände för en minut sedan. Bara genom att vända på huvudet så växer ett leende fram och det bubblar i hela kroppen. Bara genom att sitta nära dig kan man känna en frisk doft blåsa förbi och man andas in djupt och känner den där härliga doften som är bara du.

Iiih, jag är glad :), det är härligt. Jag är ju glad även fast det är måndag, visst är det måndag va? jag är helt borta, jag är så glad så jag kan inte koncentrera mig, jag kan inte tänka klart. Men det är väl en bra sak ibland.

Men över till min daag, för Kemi och vi satt och gjorde studieuppgifter om Eld och Brand, förresten, är inte eld och brand typ samma sak eller? haha
Matte och visste ni att ett klot alltid är två tredjedelar av en cylinder om den når ut till alla kanter, intressant va?
Sen hade vi inställd engelska, eller ah skulle jobba i häftet men palla det.
Engelska nationella, usch gick inte alltförbra och sen pratade jag förmycket och så avbröt jag Wille, ledsen jag blev på mig själv då!
Lunchen är alltid mumsig på min skola undrar om det finns någon lag i Sverige på att skolmaten inte får vara godare än en speciell gräns? eller så är det bara såhär i superdupers dfs ;).
So, ååh vad sämst jag är på ekonomi och så är jag sämst på att analysera skit också usch usch.
Syslöjd, håller på och gör ett grått linne och det blir faktiskt ganska bra, fast jag ser tjock ut i det, haha, så nu har jag träningsångest imorgon och på onsdag blir det ut och springa!

Efter skolan så tyckte jag det var hur härligt väder som helst. Vädret kan inte se mysigare ut än när det är vår och det är inga löv på grenarna och det är lite vatten i vattenpölarna, då ser det alldeles perfekt ut. Men sen när jag kom ut på cykeln kändes det inte alltför perfekt längre, öronen måste ha blivit illröda för de var iskalla. Iaf så sålde jag två tulpanbuketter på vägen och lämnade en skiva hos Elin. Sen lagade jag mat och nu sitter jag här.


Synundersökning

I fredags så var det fredag. Då hade vi lite teater och jag är så jävla trött på den så jag vet inte vad (A). Sen så labbade vi på kemin, det var hur gött som helst för det var så himla lätt och det tog hela lektionen ;o. Sen slutade vi vid ett och vid två så hade jag synundersökning så då fick man reda på att jag har 1,0 i allt, wihuu det är bra så nu ska jag skicka iväg körkortstillståndet! Sen på kvällen var det kör så jag drog till kyrkan och sen stannade jag kvar på tonår också och så gjorde vi smoothies, det var inte så gott ^^.

En pojke var ute och gick med sin pappa på stranden. På stranden låg det massvis av snäckor och pojken sprang omkring och plockade upp massvis och kastade ut dem i sjön. Han fortsatte under hela promenaden, efter ett tag hade han kommit en bra bit efter sin pappa, då skrek pappan:
- Kom hit, och pojken sprang fram till sin pappa.
- Det finns ju hur många snäckor som helst på stranden det spelar ju ingen roll om du kastar ut dem, sa pappan. Då tittade sonen upp på sin pappa och höll upp en snäcka i sin hand och sa:
- Det spelar roll för den här snäckan, och kastade ut den i sjön.

Peter läste den på andakten och jag tycker att ordspråket är bra: "En kan inte göra allt men alla kan göra något".

och igår, lördag, så körde jag lite bonniers trafikskola, sen var jag tvungen att städa. Till sist så fick jag möjligheten att försöka göra lite på svenskauppsatsen men jag hann bara läsa igenom faktan ;o. Sen vid sex så drog mi familia och jag till laxå och bowlade och jag var sämst. Sen till farbror och då åt vi lite och sen kollade vi på melodifestivalen.

Idag ska jag iaf försöka få lite skrivet på den där uppsatsen sen har jag väl säkert massa andra läxor också |-). Ikväll blir det iaf repning med Basic Park och det ser jag fram emot! 


RSS 2.0