Vill ni ha sanning?

jag har blivit utmanad av Nina
Utmaningen går ut på följande:
1. Länka till den som har utmanat dig.
2. Berätta sju sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i ditt inlägg. .
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.

1, Jag lagar mat nästan varje dag.

2, Min mamma blir förvånad när hon ser mig le, för det brukar vara brist på sånt när jag är hemma.

3, Sen kan jag säga som Nina att jag har aldrig rökt heller.

4, Jag är besatt av att spela röj

5, När jag är besatt av något så kan jag inte koncentrera mig på något annat ifall jag inte gör det andra samtidigt. T.ex. så kan jag inte titta på gilmore girls utan att samtidigt spela röj eller hålla på med min mobil.

6, Sen liknande till den andra sanningen så kan jag för mitt liv inte sitta still och bara kolla på en film.  

7, Jag kan få utbrott på i princip allt som min mamma säger och gör och det spelar ingen roll vilken tid på månaden det är.


Jag utmanar:
Blondinbella
Kenza
Charlotte perelli
Stina Lee
Engla
Tyra sjöste
Tony Irving

Vaselinvarning

Vaselin borde komma med en varningskylt "ha inte i närheten av något som luktar illa för då kommer vaselinet inom kort lukta lika förjävligt!" Och så ni inte tror att jag går runt med någon gammal banan eller liknande illaluktande sak i väskan så måste jag säga att det är mina mina använda gympakläder som brukar ligga där så nu luktar mitt vaselin svett, mums! Det åker i soporna.

Sitter och skriver på min argumenterande text som vanligt känns det som. Men jag tar det lugnt och skriver ett stycke om dagen ungefär. Fast nu så måste jag visst laga mat när jag bara hade hunnit skriva rubriken för stycket, attans 8-)!

PuSS och hEj hIhO

Sportlov, renovering av kök.

Det är sportlov och det har varit ganska händelselöst för mig så jag har inte skrivit så mycket.
För att sammanfatta lite så har jag på morgonen gått upp innan 11 varje dag - succé!!
på förmiddagarna har jag letat reda på fakta till skolarbetet, (eftersom jag glömde allt i skolan!) letat efter personer som vet hur man avgör vad som är artiklar, hur man skriver källhänvisningen osv och börjat skriva på själva arbetet.
På eftermiddagarna så har jag målat taket, rivit bort tapeter, målat vägg, rör, kåpa m.m, spacklat, sandpapprat, plockat ur ett skåp som kunde stå för en hel loppis för att flytta det en meter och sen plockat i allt igen! (värt att nämna) och tapetserat.
Sen på kvällarna så har jag kollat på gilmore girls, varit duktig och stretchat och känt mig lite allmänt ofräsch med färg lite överallt, men vad gör man inte för pengar?
Just det, lite rep på det där också så var det väl allt.

Får försöka ta mig ut lite i helgen i alla fall, för det blir nog färdigt imorgon! och sen så är ju örebro län lediga i helgen också (suprise!) så jag inte behöver åka 4 mil för lite ungdomligt sällskap.

pusspussspussspuss Haré!

Musik

Har jag några medmänniskor där ute som faktiskt inte har en egen dator? och allt vad det innebär.

Jag sitter här och försöker skriva skolarbete (oops blev inte klar i måndags) och har på att media player ska spela upp alla låtar i biblioteket och så kommer det en massa "tampongtomtarna", "runka mig med vita handskar på", "min kuk Å jag", byggarebob låtar såsom - "menta", "en tuff blondin i blåställ" och "kan vi fixa't". Tror ni jag blir lite distraherad? Varför varför varför har någon av mina sjuka syskon laddat hem det här?

 

Nu var det ju det här om busringning?

Kl 4 så kan ni inte ringa mig med okända nummer mina små vänner. Jag är fortfarande ute och gör mina superhjältesysslor vid den tiden. Att kunna läsa av vem det är som har ringt även fast den har skyddat nummer är inte en av mina superkrafter tyvärr.

Sen så vill jag bara säg Fuck you till den jäveln som ringde typ halvsju imorse också - Vissa har faktiskt lov!

Men idag så ska jag skriva om skräddarsydda barn, planerar att göra klart allting idag faktiskt. Det är lika bra att få det gjort. Sen så ska jag måla litte. Om det hinns så blir det säkert att kolla på lite Gilmore girls (jag måste ju kolla klart på alla avsnitt innan ipred kommer!)

Göra om köket.

Vi var bara tvungna att börja måla klockan 10 på morgonen, annars går det inte?´
Här får ni lite förebilder, nu har vi målat klart taket. Sen blir det ny spis, ugn, kyl, tapet och lampor.

     
    

Pusspusspusspuss! är ett härligt ord.

- Vad gör du?! ta bort benet!

Den repliken satt vi och gapskrattade åt - jag, Carro och Carro var inte trötta sista dagen i skolan innan sportlovet?

Vi hade idrott heela förmiddagen, ergonomi för nästan hela slanten, det var jättetråkigt. Fast handbollen efteråt var rolig. Sedan var det naturkunskapsprov och jag blev lite arg för det var inte de frågorna som jag hade planerat skulle komma med på provet. Ifall jag någonsin blir lärare i naturkunskap så ska jag göra såna frågor som alla elever faktiskt övar på, eller så kanske jag har blivit så bitter då att jag gör jobbiga frågor för jag måste ge igen på någon? Men jag har ju inga direkta planer på att bli Nklärare så det är nog ganska lugnt med det där.

Chillar lite hemma idag, är väldigt trött. Sen så är det skönt att bara vara hemma också. Jag skulle vilja vara en sån där person som vill vara med folk och så hela tiden, men jag har accepterat det nu- jag är bara inte det. Jag är en sån där "myskväll framför tv:n människa!"

Visste ni förresten att det heter citationstecken och inte situationstecken? Jag har alltid trott att det var situationstecken. Yes, mycket intressanta saker det här men nu ska jag sura lite mer över att det tar ungefär 4 timmar att ladda ner ett program av gilmore girls! Jag är på första avsnittet på andra säsongen förresten så ni vet!

Djungellagen (8)

Jag har faktiskt tagit en paus i pluggandet av naturkunskap, men bara i några minuter jag lovar!
Nej men jag håller på och dör där nere, 30 sidor av en massa blaj som vi inte gått igenom överhuvudtaget på lektionerna är inte nådigt!
Men det känns som att det mesta sitter snart i alla fall.

Idag var det mattediagnos, gick väl bra? goigt att få sluta tidigare om inte annat.
Sen lite musikhistoria på ESON, vilket jag fann jätteintressant eftersom att jag upptäckte att jag tycker verkligen om klassisk musik, jag tror jag ska lägga in lite sånt på min mobil och gå och lyssna på. Tänk då kanske man blir smartare också? om inte annat så låter man väl smartare om man säger att man lyssnar på mozart än om man säger att man lyssnar på motörhead t. ex., eller det kanske bara är jag som tycker så.  

 Jag vill uttrycka min besvikelse på brogårns pastasås. Ni som går på letälv och valla
ska skatta er lyckligt för ni har såååå goood pastasås och pasta.


Sen lite spanskaprov och till sist kollade vi på estettreornas musikal - Djungelboken i modern tappning. Den var ypperligt bra må jag säga, Sjakalen som jag tror hette Elin Johansson kanske? (rätta mig snälla om jag har fel som jag känner att jag har) var jättebra på att agera och rolig som attan! Kicki och Sabina var apor och de gick inte heller utan skratt ifrån mig sörru! Sen skadade det verkligen inte att Johanna och Vicky sjunger som ena gudinnor också. Den bör ni gå och titta på, den går imorgon fredag också på christinateatern framåt 19.

Innan det bar av hela vägen hemåt så hade jag pianolektion. Jag hade varit busgurka och inte hunnit öva på låten så då fick jag spela någon enkel låt istället - Amazing grace bidderä! i enkel tappning då förstås, det finns säkert någon jättekomplicerad så jag ska egentligen inte kalla den för enkel.

Back to the books!

Sportlov snart for helvede!

To do list på lovet:
Åka och handla i Örebro - Tunikor att träna i haha.
Måla taket.
Skriva CV.
Skriva argumenterande text.

ÅÅÅH visst låter det roligt?

Sovmorgonen ännu en gång spenderad i pluggandets förunderliga värld. Det känns som att jag aldrig kommer lära mig allt om den där naturkunskapen.
Lite kärnämnen och sen var skolan slutt. Jag börjar märka att jag skriver inte någon "dagens roligaste" längre, vet inte vad det beror på. Jag kanske är mer senil än vanligt till och med.

Yes, nu blir det ännu en kväll uti Lerbrotorp. Ska nog gå ut i skogen och bygga en koja sen och hälsa på mina vänner harald och elof aka haren och älgen!

Sommarjobb

Klockan är fem och jag äter lite spicy noodles, det är nästan så det bränner i munnen, men gott är det. Oroar mig lite över uppsatsen som jag måste skriva på lovet, det orkar jag inte för fem öre tror jag minsann. Sen så måste jag skriva CV och sånt också, måste ta tag i det för jag ska banne mig ha ett sommarjobb som är bra betalt och inte allt för jävligt!

I alla fall, spanskaprov imorse som gick bra tycker jag. Fast jag erkänner, jag övade faktiskt lite igår ändå. Sen hade vi dans och jag känner verkligen att jag blir bättre och bättre, men hela tiden hittar jag också något nytt som jag inte kan. Som nu har jag kommit på att jag är väldigt dålig på att göra piruetter, jag ramlar nästan vid varje snurr jag gör ju. Det är inte bra, men det löser sig nog så småningom (hejoptimist).

I slutet av dagen var det ESO, jag blev i grupp med Carolinorna och Charlotte. Vi ska göra en dans genom att göra vardagsrörelser, den kommer bli fetingbra.


Tjabado!

En arg dag (punkt & slut)

Klockan är 6 och jag är så trött så att jag skulle kunna gå och lägga mig nu på en gång och somna och sova hela natten. Det jobbiga är att jag gör aldrig något ansträngande men jag är trött ändå? Villinte villinte villinte ha spanskaprov imorgon heller. Jag kan inte allt och jag orkar inte öva, vohoo! puss på allt. Jag har ruckat lite för mycket på mina prioriteringar tror jag.

Imorse så fick jag i alla fall skjuts till Svartå (ännu en håla som är ännu mindre än Åtorp till och med). Men ifrån Svartå så går det minsann bussar även fast det inte är skoldag! VEM ÄR DET SOM BESTÄMMER DÄRUPPE OCH SATTE MIG I DEN HÄR JÄVLA HÅLAN MED DE HÄR JÄVLA MÄNNISKORNA! Var tvungen att få ur mig lite ilska där. Men det var goigt i alla fall för jag slapp stå och vänta ute en massa, det var ju faktiskt iskallt idag!

I skolan så kollade jag klart på Mozartfilmen, han dog och begravdes i en massgrav till sist. Sen hade jag 2 timmars hål så jag pluggade naturkunskap och blev irriterad på två tjejor som satt ett bord bort och pratade väldigt högt om saker som jag inte ville veta, faktiskt. Sen lite naturkunskapslektion, och jag kände mig smartare än vad jag gjort på länge för vi pratade om kärnkraft och jag kan ju faktiskt lite om det, skrev ju ett arbete om det.
Balettlektion, och på kombinationen så skulle jag smyga mig upp bakom Alex som är vadå bara typ 20 cm kortare än mig? Jag syntes inte alls kan jag säga er. Till siste hade jag spanska en sväng och Uttern blev arg på mig för att jag var så arg på allt. Kastade böcker omkring mig och gjorde en massa fula grimaser. Ah, det var ingen bra dag idag.
Men nu så ska jag fullständigt skita i att öva på spanskan och hoppas på det bästa imorgon.
Toodles!

kom på en sak....

 Sexy Caroline
turned seventeen!

Kortfattat liv, en söndag.

Klockan är ännu en gång tolv, jag har hunnit kolla på Gilmore girls och skalat världens minsta potatisar.
Idag blir det att försöka läsa lite naturkunskap igen och repa med BP hela eftermiddagen.

Känner mig lite vilsen, känner för att åka långt bort där ingen vet vem jag är. Men så blir det nog inte, jag får överleva ändå. Snart så hittar jag nog vägen ut ur skogen så att säga.

Pulkaracing

Mina tår fryser ihjäl!
Det blev lite tefat, lite stjärtlapp, lite pulka, lite linbana, lite karusell och en massa skratt. Lite dåligt var det dock att en viss Lossan kom när vi redan hade åkt klart? Men men, snön ligger väl kvar ett tag till, då kanske vi kan ta en till tur med henne också.

  


Welcome to another bright sunny day!

Godmorgon! klockan är tolv, solen skiner och snön gnistrar på backen som aldrig förr. 
 
Jag har en vana på lördagmorgon, kvart över tio = Gilmore girls, det är en bra vana det!
Vid två blir det Erika, syrmin, Nina, Sjöberg och jag som drar och åker pulka i Åtorp, häng på om ni har lust. Sen vid sju kommer Bergstedt och så ska vi äta lite tacos!
Och om det är någon bra i melodifestivalen så ska jag kolla på det. Men just precis nu så ska jag kolla lite i naturkunskapboken innan maten om en halvtimme!

With love/ EmNi

Jag hoppas på att måns är med ikväll! Cara mio!

Spakväll

Nu har jag kommit hem från tonår. Tänkte lägga upp några bilder men sen såg jag att de var ungefär 3 kB stora och det var inte så värt. Jag hade på fel inställning! Innan tonår så spelade jag iaf "bridge over troubled water". Det gick jättedåligt när jag spelade upp för Marie men när jag spelade själv gick det jättebra. Antar att jag måste bli bättre på att spela inför folk kanske? Sen kom det några små tonåringar och fick lite ansiktsmassage, masker och lite smink av moi. Kände mig som en riktigt stylist faktiskt så det var kul!
Sen var det en liten P12a från Thailand som var hyperenergisk, men jätterolig. Jag fick lära mig räkna till fem på thailändska, fast nu har jag nästan glömt bort 1-nun 4-si 5-ha. Han rabblade upp alfabetet och det lät som en enda röra.

Nu ska jag kolla lite på Gilmore girls och sen sova längelängelänge! Imorgon blir det pulka också. Jag sa till thailändaren (Jame) att jag skulle åka pulka och då kollade han på mig och sa: Hur gammal är du egentligen :O? och så sa han att jag skulle prova superman, då skulle man hoppa och lägga sig i pulkan. Nu blev program 4 klart!
XOXO EmNi

Stereotyper, feminism och maskulinism?

Dubbel svenskalektion idag då vi pratade om Feminism och om stereotyper (fördomar). Det var lite intressant då det kom fram att t. ex. Gaste hade massa fördomar, det hade jag faktiskt inte trott. Sen inom feminismens område så kom det fram att Krillan är ungefär en vad jag skulle vilja kalla maskulinist. han tog upp lumpen och att killar faktiskt också kan bli våldtagna, och det har han ju faktiskt rätt i.

Sen naturkunskap som är det ämnet jag hatar allra mest. Idag, så fattade jag inte ens vad han pratade om, då är det illa! Till sist lite matte och en språngmarsch till tåget. Fast jag missade bussen ändå men tog en annan till svartå och blev hämtad där, PRIMAPERFECT bidderä!

Nu så ska jag snart steka en korv och sen åka ner till Åtorp och ha pianolektion sen hjälpa Marie lite med tonåringarna som ska ha spa.
XOXO

Godissug!

Igår så kunde jag inte komma in på bloggen!

Jag har just precis ätit den godaste bananen jag någonsin ätit skulle jag tro. Tog Klara-Linns tips om att ifall man är sugen på godis så är man ju antagligen inte mätt "Då tar man en frukt". Inte för att jag var sugen på godis nu direkt men jag var hungrig. Vanligtvis brukar jag göra lite nudlar. Jag bara älskar nudlar och jag kan äta hur mycket som helst. Men folk säger att det är väldigt onyttigt så jag får hoppas på att jag tröttnar på det snarast möjligt.
Skulle ju kanske kunna försöka sluta själv, men nej det är inget kul i det.

Men men, matte imorse. Som sagt väldigt gött att vara nästan ensam om en speciell bok. För då får inte jag några läxor, hiho. Sen så var det ESO och det var lika tråkigt som musiken i nian, eller nej, ännu tråkigare. Jag vill lära mig något nytt ju! Vi fick spela gitarr,bas,trummor,piano eller sjunga. Jag kanske skulle bett Charlotte lära mig dragspel? Det ska jag nog göra nästa gång. Lite spanskaförhör som gick prima och sen jobbade jag med Carrouttern som är helt galen, men det är kul. Blir lite sån där flumfeeling som på spanskan i högstadiet då.
På engelskan läste vi lite engelska skämt och sen till sist dansade vi en sväng. Nästa dansföreställning bör ni komma på. Det kommer bli högst intressant tror jag!

Nu ska jag ta mig lite druvor! pisaut!

Branäs -09

Igår så åkte jag iväg till Branäs även fast jag var lite sjuk. Men det gick faktiskt jättebra, känner mig inte ett dugg sämre i alla fall.
Jag drog till med att åka bräda (som jag förövrigt börjar bli bättre på).
Jag ramlade faktiskt bara en gång... som räknas. Ramlade en till gång när jag skulle stappla fram. Jag snubblade till lite och fick brädan i bakhuvudet, det var ganska lyckat som vanligt. Jag tror att det fallet är anledningen till att jag har ont i huvudet nu. Linn hade det dock värre som hamnade på akuten för sin tumme. Hon åkte på en snöhög och ramlade förstår ni.

Förövrigt så mår jag lite dåligt idag. Men jag lär så länge jag lever, det blir nog bra snart.
Massa borta från skolan idag så jag och Kristin var väl nästan de enda kvar i vårt gäng!
Nu ska jag leta reda på en svensk låt att ta med till engelskan imorgon.

Toodles!

America's best dancecrew

Här sitter jag och kollar på ett dansklipp trodde jag. Så här gick tankarna i mitt huvud:
Oj, vad stilla de står. De rör sig ju inte ett dugg, det är ju ganska coolt faktiskt. Det kanske handlar om sån där anspänning som han koreografen snackade om. Tänk ifall någon skulle röra sig nu och förstöra allt, hah.... *går några sekunder*.Men nu har de ju bara stått i 30 sekunder, de borde väl ändå göra någonting för de hade väl inte tänkt stå still hela tiden eller?
Ungefär då upptäckte jag att det bara var en bild och ingen video!

Jag har upptäckt America's best dance crew! och jag är så sjukt imponerad av Kaba Modern:

 

Mtv söndagar kl 18.00, don't miss it!

filmtips!

Är faktiskt inte alls avundsjuk på Louise. Nej inte ett dugg. Jag tycker att det är fint att vara blek. Tycker om att bli blöt om strumporna så fort jag går ut. Det är kul att ta trippelt så lång tid på sig att klä på mig. 
Ajja, nu är hon snart i Thailand i alla fall.

Och jag, jag skulle faktiskt vara nöjd med att få gå ut och leka lite i snön. Det har jag inte gjort något den här vintern. Jag är faktiskt fortfarande barn inombords! så jag vill ut, men det får jag inte. Imorgon så har jag tänkt att tvinga mina vänner att gå ut och göra en snögubbe sen bara själv gå ut och ta ett kort och säga att det var jag som gjorde den? Nej, de kan inte göra så fina snögubbar som jag ändåså ;). Men ska nog vara med mina sötnosar imorgon om jag får i alla fall.

Hade tänkt gå till skolan idag, men känner mig sääämst för att carro, jocke och dennis är sjuka nu och det var säkert jag som smittade dem! fyfan, så jag tänker aldrig mer gå till skolan när jag är sjuk.
Istället har jag suttit och läst melodifestivaltidningen och löst sudoku, som jag förövrigt suger på.
Nu ska jag kolla elizabethtown. Sedan john tucker must die för jag blev jättesugen på att se den när jag såg att Grönan skulle se på den. Den är ju typ min favoritfilm faktiskt!


It sickens me!

Hemma idag igen. Hade lyckligtvis inte feber igår i alla fall.
Det känns som att jag har feber nu men det är nästan slöseri med tid att sitta med den där termometern i munnen när jag ändåså aldrig har feber. Nu får jag det att låta som en dålig sak, men det är det att det är såå varmt ju och då skulle det kännas lite bättre om jag förstod varför.

Jag kom på att man kan lägga upp videoklipp på facebook. Sen om man kan få över det till bloggen vet jag inte, men facebook it is. Lite dansklipp blir det där!
Kom på lite kuriosa idag, att jag var sjuk likadant förra gången lou skulle åka bort också. Kanske har något med det att göra, vem vet? Nu får jag inte träffa henne något mer innan hon befinner sig i Thailand, jag är officiellt avundsjuk och kommer sakna henne ofc. Men du får ha det så bra därborta i Asien!

Vilken är din favoritaffär?

Ja jag är faktiskt lite bloggsugen idag om det märks? Har ju inget annat för mig.
Men det är faktiskt så att nu när jag faktiskt vill gå ut och sånt så får jag inte göra det. Eller får får jag väl men känner att det inte är bra. Antagligen för att anledningen till att jag blev sjuk från början var att jag var ute för mycket, eller hade för lite kläder på mig när jag var ute.
Måste införskaffa mig en halsduk tror jag. Och jag är rädd för att jag snart faller för trenden med sjalar, det är faktiskt grymt snyggt och det lär ju vara skönt eller? 
Nu surfar jag in på gina tricots hemsida tror jag minsann medan jag väntar på att jag ska kunna ta tempen och att one tree hill ska bli nerladdat.  

10 saker att göra när det inte finns någon el.

10 saker att göra när det inte finns någon el;
1. Peta sig i näsan.
2. Odla skägg.
3. Spela på sin elorgel.
4. Titta TV:n.
5. Sitta i ett hörn i fosterställning och gunga.
6. Skära sig och se om blodet efter ett tag möglar.
7. Springa upp och ner för trappan.
8. Lek arga leken med din katt, om katt ej finns ta ett skåp.
9. Räkna hur många makaroner det går på ett kg.
10. Läs en bok :).

Täppt i näsan?

Det här är ju typ reklambloggen själv? Men hur många är det inte som är förkylda såhär års och jag är skyldig dem att tipsa  om den här nässprayen som fås på apoteket för 44 spänn!

Tar bort nästäppa på en sekund! (men det dåliga är att det rinner lika mycket för det). Sen när man tar i det första gången så får man vara beredd på en chock eftersom det är väldigt starkt.

Otrivin Menthol är grejen!



Går inte att ladda upp bild nu? men ni får klara er.

Sjuk och dan

Heeeeeeeeeej, Igår så fick jag sovmorgon, men den behövdes också för jag somnade inte förrän sent eftersom jag hade en rinnande näsa och ont i halsen. Kom dock på att det kan vara bra att ha det samtidigt. För då känns det inte så förjävligt ont i halsen eller näsan utan bara lite av varje.

I skolan kollade vi på en film med Bounce sen var skolan slut! Sen dansföreställningen "Ready to explode" av koreografen Örjan Andersson. Där fick man visst inte ta kort, så jag var duktig och gjorde inte det.
Den var lite speciell, den var ju modern, och jag är inte så djup så jag tyckte inte den var så bra. VÄhäldigt dålig "musik". Sen kom jag hem ungefär 11, helt död för jag hade fortfarande ont i halsen, en rinnande näsa och hosta, men ovanpå det hade jag också ont i näsan efter att ha snytit mig i dåligt papper! och jätteont i magen. Sen somnade jag vid 3, (Y).

Idag så blev det att skippa skolan, mår lite bättre nu i alla fall. Jag måste bli frisk tills på måndag för då ska jag till Branäs!

P.S. Elen var borta här hemma i två timmar, jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Och kallt var det också.

Snacktips som är både gott och nyttigt!


Torkade aprikoser, mums är det!



För alla er som dör av nyfikenhet ifall det var något party på Brogårn så ska jag så vänligt berätta att det var det faktiskt! I cafeterian där var det röj må ni tro!
Nej, vad jag ljuger nu för tiden. Jag hittade ingenting, men jag stannade faktiskt i cafeterian på en gång.

Idag har jag haft enormt tråkig Nk och spanska. Sen kollade jag på när fölket lärde sig popping. pusshaj!

3 timmar ingenting

Jag hade ingen lektion imorse! och har fortfarande inte lektion och det är typ sjuhundra år kvar tills jag börjar och jag börjar bli riktigt uttråkad! NEJ, jag börjar inte bli uttråkad, jag ÄR uttråkad! Och det är inte sjuhundra år kvar faktiskt. Men det är en timme och jag har redan suttit och inte gjort någonting i två timmar. Nu ska jag ta en rundtur runt hela skolan och se om det är något party på G.....


Jag mår förresten sämst och känner att jag skulle stannat hemma för jag har bara två lektioner som jag har någon användning för idag. Kan ju inte vara med på dansen sörrni, men det är väl bra att jag tittar på i och för sig. Jag ska försöka se den ljusa sidan.

HARRAAAAA/ EmNi

16:41 söndag

Har inte skrivit på några dagar nu.
I fredags så åkte jag direkt till Erika efter skolan och var och kollade på när hon red. Sen åkte vi till Sandra och åt världens fetaste pizza, och den godaste kladdkakan (snacka om att jag kände mig tjock).
Sen på lördagen städade jag bort julen. Sen var det någon som var "smart" och eldade upp granen inomhus och det har luktat äckligt i ungefär ett dygn nu! Eller det säger mamma och de i alla fall, jag själv känner ingen lukt. Det har sina fördelar att vara förkyld också antar jag.
Sen blev det att åka till Kristin och käka tacos och sen hann det precis komma lite folk sen var jag tvungen att åka igen typ för jag hade ingen skjuts hem dagen efter och jag skulle reeepa. Fast sen blev det inte att repa ändå, men det var nog bra att jag åkte hem ändå för jag är sjuk. hosta, ont i halsen och snuva är inte att leka med.
Så idag så har jag bara chillat, ska kolla på en film snart tror jag.
Have a good evening!


RSS 2.0