Varför har de inte H&Ms puder på maxi?

Sovmorgon åh ljuva sovmorgon, idag så sov jag ända till 05.45!

Eftersom att jag fick denna åh så härliga sovmorgon så hade jag energi till att ta mig en tur till coop nu på morgon kvisten  jag började ju faktiskt inte förrän om en och en halv timme.
Väl där så upptäckte jag att de inte hade puder där. Så då sprang jag till andra änden av stan till maxi istället, där hade de puder. Fast jag ville ju ha ett speciellt puder, nämligen h&ms puder, och det hade ju tyvärr inte maxi. Jag är allt FÖR dum ibland.

Nu ska jag sitta och tröstäta lite på en dumlechokladbit, pusshej!

Se ut som en kåt marskatt!

Halloj på er alla!  klockan är halvåtta. Sinnestillstånd: Överdrivet glad och på bushumör. Det här börjar låta som en början på ett radioprogram också! Välkommen till tjatprat med Emma Nilsson. Programmet där jag tjatar på som en galning om allt som händer mig och skiter i alla andra, EgoEmma.

Idag så var det inställd spanska, så jag och Lui satt som några nördar i biblioteket och pluggade spanska på egen hand istället. Sen var resterande av dagen väldigt ovärd!

  • Röst och rörelse = leka charader som t.ex sailor moon ( we love it! )
  • Engelska = Problemlösning såsom "A mother has two sons who are born the same year, the same day and the same hour but they are not twins, how does that work?" ( jag kom på svaret på den! )
  • Estetisk orientering = film, som ungefär ingen kollade på. Så vi låg mest i en hög, och jag skrattade åt Carros imitation av en kåt marskatt.

Nu ska jag fortsätta med mina galenheter! hahahahahaha puss, säger vi!



Engelskanationella

EngelskaNationella idag - Computers in society skrev jag om. Det blev för långt men jag hoppas på att det inte gör något. Och om det gör något så får jag väl ta och stryka sista stycket och fråga "Kan jag få mvg nu då?" hihi.
Fick reda på att jag fick ett halvt poäng från mvg på naturprovet, ungefär precis som förra gången? Det var ju lite jobbigt, men vi får se om jag kanske kan vara lite övertalande mot Lars... uhlala.
Nu ska jag faktiskt gå och klippa håret på min mor tror jag. Men här har ni i alla fall dagens:

Marcus - Rickard, vad säger du om jag säger Analverbal?
Rickard -
tystnad....
Rickard - Hej :D?


Det är stek!




I'll shooooot

Det gjordes en bra serie på bilden idag (har tyvärr inte bilderna, det är väldigt synd för det var väldigt snyggt):
Gangstadude 1- I kill you mothafuckah!
Gangstadude 2 - No way bitch!
Gangstadude 3 - What the heck? I'll shoot him.
Gangstadude 2 med skott i pannan och fler skott påväg - Damn!
Gangstadude 2 i matrixposition - I'll do a moe Matrix!
Gangstadude 1 - Men assooo.. du kan ju inte göra en matrix EFTER att du är död?
Gangstadude 2 närbild med skott i pannan - Iofs..
Gangstadude 3 med pistol i hand - Så dö din jävla pizzabagare.
Gangstadude 3 kollar på gangstadude 2 som blivit ängel med gloria och klänning - Haha bögklänning!

hahah, måste nästan hitta den igen så jag kan ta kort på den (y. Haha och grejen var att jag målade den femte bilden, och jag såg inte att han hade skott i pannan på bilden innan så då tänkte jag att han skulle göra en matrix och klara sig, men sen så hade han ju visst blivit skjuten så då försökte Krillan och Olle att rädda serien så gott det gick.

Fick reda på att jag fick alla rätt på matteprovet, fatta glad jag blev dåå! sen annars så hade vi dans, spanska och engelska. Och ja, det var väl en ganska bra dag. Förutom att jag är feg, fyfan vad feg jag är. Men jag ska sluta med det, nu på en gång.
 Pusshej nu ska jag hitta mig.

Tankspridd

Jag säger bara "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH MUMS!" -->

Sen så kommer vi tillbaka till verkligheten och jorden Emma, tack...
Att det ska vara så svårt?  Bara några ord kan verkligen ändra allt, men det borde inte göra det. Jag borde inte bry mig så mycket som jag gör. Det har ni själva sagt att jag inte ska. Men 1 minut passerar och helt plötsligt skjuter 100 tankar omkring i huvudet utan någon som helst ordning. Men jag mår bra, jag mår jättebra och det kommer jag fortsätta göra hur det än blir.


Sen så orkar jag inte skriva mer för det har varit en så ovärd dag!

Danslyft är kul, 4 timmars sömn = trötthet.

Hallojsan.
Här sitter jag och lyssnar på 50-talslåt! mycket mysigt är det - "it don't mean a thing if it ain't got that swing (8)"

Måste skriva att igår på dansen så övade vi på lyft som ska vara med i dansen. Erik försökte rulla på min rygg men han vågade inte lägga tyngden på mig tror jag, söten! men jag är faktiskt stark ju. Sen i allafall så skulle han lyfta mig på något sätt och läraren sa att vi bara skulle försöka och hitta på något så jag fick typ klättra på honom och så hamnade jag på hans axlar och så sprang han omkring med mig och gud vad kul det var! Verkligen bättre än Liseberg alltså! Åh vad jag skrattade.

Sen idag så har jag varit trött som en gnu. 4 timmar är nog lite för lite att sova för mig. Sen så har jag haft mensvärk som inte var att leka med, och just idag så kunde jag inte hitta alvedonen. Men jag klarade mig, fast fick sätta mig ner i slutet av danslektionen. Annars idag hade vi lite engelska då vi (surprisesurprise) lekte en lek och spanska. På teatern så skulle vi göra en filmtrailer till titeln "Den lata grodans piratpensionat" och det var ju lätt som en plätt. Önskar att man hade det på film. Krillan spelade groda som pratade som pölsa, och Linn var en lat groda som sa Kéééft!

Hade naturkunskapsprov också, det gick väl bra men jag trodde jag skulle dö av trötthet efter det. Så då gick jag och hängde lite på min bög, pusspå'n.

nu ska jag lära mig river flows in you har jag bestämt för då kanske Linn josefsis kommer och lyssnar på mig :$

Ifall det här vore en bok, vad skulle den då heta?

Kolla - > http://speedtest.10-fast-fingers.com/

Kolla - >

Kolla - >

Det skulle vara kul om man vore snabbast i världen på att skriva på datorn. Det skulle vara kul att vara modell. Det skulle vara kul att kunna spela en låt som någon just gav en noter till.

Vårsol, Städning, Guitarhero.

Me gusta el español, es una lengua muy interesante, no? He leído el blogg de Linnjosefsson, porque quiero escribir en español jejejejejeje! Ayer Hablaba con un chico de paraguay. Soy un empollón genuino :$. 

14:47 lördag:
Igår så var jag ute och solade lite; fett najs väder ute om ni frågar mig. Försökte läsa lite naturkunskap också (jag är nästan pro på naturkunskap nu alltså). Jag ska sätta på provet på tisdag. Sen har jag kommit på en sak om hur min hjärna fungerar, jag är sämst på att analysera men jag är väldigt bra på att komma ihåg kort och koncist fakta såsom huvudstäder och länder, procentandelar och glosor. Ointressant fakta som bara sitter fast:
Huvudstaden i Burkina Faso heter Ougagadougou
Huvudstaden i Elfenbenskusten heter Yamoussoukro
71 % av jordens yta är täckt av vatten

Menmen åter till dagen min. Sen så städade jag hela huset, eller nästan i alla fall (vi har faktiskt ett väldigt stort hus och Johan och Elin får banne mig städa sina rum själva). Det gick förvånansvärt fort (sen kanske jag var lite mer eller mindre noga). Kollade på scrubs i någon timme och sen drog jag till Erika. Där spelade vi guitar hero m.m, riktigt duktig blev jag och spelade på hard när klockan blivit 2 på natten (y. 

Idag så blir det mer solande och mer pluggande. Sen så har min syster kommit hem från strassbourg (Tyskland) så vi ska väl öva lite saxofon och piano för vi ska spela upp "Only love" och "Amazing grace" imorgon. 

Tycker jag om att skriva långa blogginlägg? Svar: Njaeee...?

Weezer - My Name Is Jonas
 

Mamma, pappa - AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!

Alla som tycker att det enda jag gör är klagar, kommenterar och säger "Jag tycker du klagar för mycket"!
(om min pappa skulle läsa min blogg så skulle han väl hitta på 70 olika namn och kommentera just nu.)

Jag tycker dock att jag har lite rätt att klaga. Vi får ta det hela ifrån början.
Det började förra veckan då min mamma skjutsade mig till bussen. Hon sa då att hon skulle köpa bensin och fylla på min dunk till mopeden. Sedan igår så letade jag efter just den dunken, men hittade endast ett flertal tomma dunkar? Så jag gick och frågade var bensinen var men så hade hon visst inte köpt någon. Så jag frågade Johan istället men de hade ingen bensin de heller för den var blandad med jävla olja! Johan kollade på min bensinmätare och säger "men det räcker väl!". Då så trodde jag på honom för han ska ju föreställa den smarta i familjen.

Så idag så åkte jag till Degerfors idag och ungefär 3 km innan degerfors så börjar bensinlampan lysa. Men jag klarade mig i alla fall hela vägen in till Degerfors busstation. Sen gick jag på bussen och åkte med Lui till Örebro och inhandlade en tunika, en sjal och en jacka. Sen åkte vi tillbaka till degerfors, och jag hade ont i benen. Jag bad en bön och startade mopeden, kom ungefär 200 meter innan den stannade. Då blev det att putta den till kronhallen, ta ut pengar, fortsätta genom samhället, uppför medborgarbacken (ta ungefär tre pauser och ta av jackan), torka svetten och sen tanka.
Istället för att köpa en glass så blev det då en flaska vatten, VÄRT!

Sen när jag kommer hem och är helt slut så ställer hon fram en jävla tallrik med mat som såg ut som spyor och smakade ännu värre. Medan resten av familjen äter makaroner och korv, men jag ska minsann få äckelrester? och de förväntar sig att jag inte ska klaga? Korvgryta med curry och äpple? kan ni föreställa er det, nej gör förresten inte det, hämta en hink först!

Men ja, jag är lite arg på mamma och pappa just nu. Dock så är det inte bara för att pappa hackar på mig så fort jag säger att något inte är bra, och inte bara för att mamma tvingar på mig äckelmat medan pappa bara får gå och ta en macka utan en enda jävla kommentar när han inte tycker om maten. Inte bara för att jag ber om bensinpengar och pengar för maten som jag åt i örebro och får jävla 10 spänn! (fast egentligen så är det ganska generöst av dem eftersom att det var just jag som bad om pengar). Nej jag är arg för de är så jävla patetiska och jag är arg för att de skapade mig när de helt klart inte klarar av att ha ett barn med någon sorts egen vilja. De skulle köpt en hund istället, eller helst inget alls för den hunden skulle det vara synd om.


Ellis födelsedag

Klockan är kvart i nio onsdagkväll och jag kom precis ut ur duschen! Vad härligt det skulle vara om jag bara vaknade imorgon och mitt hår är 20 cm länge och dubbelt så tjockt och inte alls slitet, det skulle ju vara en dröm som blev till verklighet.
 
Igår så var det en liten Elinore som fyllde sig lite äldre, närmre bestämt 17 år. Så jag var hos henne och hälsade på och grattade lite, trevligt! Vi gick b. la. in på klädaffär i Dfs, som jag aldrig varit inne på förut. Det är ganska coolt att det finns klädaffärer i lilla Degerfors, inga snygga kläder direkt men ändå.
Sen var vi nere i Zari och Smyckestudion och allt. Det är ju som en helt annan värld där under coop! Om ni aldrig varit där så måste ni åka dit! det var fett coooolt. Det fanns massa balklänningar och massa bröllopsklänningar och det var en sån där stor spegel som man tror att det bara är i filmer.Det kändes som att man var i en saga ungefär.

Idag så har jag varvat lite mellan att plugga naturkunskap och att sova på böckerna i två timmar eller något. Sen så bräste jag ner till Åtorp och övade lite piano för jag och min syster ska spela upp lite på söndag. När jag hade övat klart så kom jag på att jag skulle skriva klart min låt också, did and done! Får se om jag vågar lägga upp den på youtube kanske. Men jag kan ju säga att det är faktiskt min första låt så det är bara en fjollig poplåt utan värst melodi. Men nu kan det ju faktiskt bara bli bättre!

Fotboll Åtorp vs Latorp

Vad ska man göra på en fin vårdag om inte spela fotboll? Jo, man kan kolla på fotboll!




Citat Emma Nilsson (Fotograf) "Oj"

Lång intressant lista!

Jag tycker inte om att göra såna här listor på bilddagboken för jag tycker personligen inte direkt om när andra gör såna och man vill ju inte vara en hycklare. Men egentligen så tycker jag om att rota lite i mina egna tankar så då gör jag det på bloggen istället. Sen tycker jag om att vara sådär lagom ironisk och oseriös!

Lovar du att vara ärlig? Nej, jag tänker ljuga tills tungan blir svart för tusan!
Ditt namn? Emma Märtha Cecilia Nilsson :$
Smeknamn? Baby, Älskling, Sötnos, Sockerplutten osv vetni!
Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag brukar inte direkt sörja tillräckligt ofta för att ha en speciell låt, men jag blir alltid glad av "Sixpence none the richer - Kiss me" så det skulle väl vara den.
Beroende av? Sällskap
Vad folk tror om dig? Usch tycker inte om den frågan! Men kan ju ta något litet då som inte direkt handlar om personligheten för de tankarna vill jag inte tänka på. Jag tror att folk tror jag är smart iaf?
Stämmer det? hahaha nej, har bara väldigt bra minne som jag kan ställa in på att komma ihåg vissa saker (läxor) och slänga bort oviktigare saker som om de aldrig någonsin funnits.
Vad får du oftast komplimanger för? Inget speciellt, men min mage har jag fått några för iaf :$.
Vad säger du för att imponera på någon? hahahahha då säger jag att jag är 320arn (y.
Hur imponerar man på dig? Genom att vara oerhört snäll, glad, duktigt på någon speciell sak m.m. Möjligheterna är oändliga.
Brukar du skratta för dig själv? Njaee, då ska det vara någon vääldigt roligt.
Vad står det i ditt senste inkommna SMS? Yes, kommer du elle ;)
Var bor du? Lerbrotorp, hoho.
Trivs du där? Nej, it sucks *beeep*
Äger du några converse? Nej, men ett par fejk haha.
Sprit, cider, vin eller öl? Cider fo sho!
Brukar du bli för full? Jag skulle vilja säga nej.
Vad har du för mobiloperatör? Telia smelia.
Är du allergisk mot något? Dumma personer.
Har du haft sex i dag? Mmm, med elins får (y. okej det var lite för sjukt.
Vad svarar du i mobilen? Aremma (kompisar), AH? (familj) eller vad vill du din jävel? (Erik hahahahah)
Vem ringde du senast? det var nog far.
Vad sa den du pratade i telefonen med? Jaha?
Antal timmars sömn per natt? cirkelinus 7 timmms.
Sov du ensam? inatt, jepp.
Brukar du komma i tid? Det beror på om mamma skjutsar mig eller inte, om hon gör det så kommer jag inte i tid.
När mår du bra? I princip jämt.
När blev du fotad senast? Igår, hade ett gig med solo.
Hur känner du dig nu? Braaoo dude!
Vanlig färg på dina kläder? Grå, blå, svart.
Vad tycker du om dina fötter? Jag tycker de är mycket omtänksamma och karismatiska.
Vad saknar du i ditt liv? Jag saknar förmågan att kunna gå ner i split och spagat.
Hade du en bra kväll i går? Ajemän.
Favoritdryck på morgonen? milk.
Rakar du benen? Just nu ja!
När brukar du senast gå och lägga dig? Vardagar - 02:00, helg - Whatever.
Är du blyg? Nej det är jag inte.
Sysslar du med någon idrott? Nej, dans isf.
Vill du hellre ha brev än mail? Jaaaa, kärleksbrev!
Tror du på kärleken vid första ögonkastet? Jepp.
Har du spytt offentligt? Ja, jag har spytt på folk till och med. hahaa
Vad skulle du göra om du vore en tjej/kille för en dag? Vad skulle jag inte göra! (Klara-Linn hade en poäng där!)
Är du nöjd med ditt liv? Ja, jag är allt nöjd. Skulle såklart kunna vara bättre på många sätt men jag är nöjd.
Är du bortskämd? NEJ, mf's.
Vad gör du i morgon? Det står oklart, men jag har lite planer iaf, får se ifall jag kan genomföra någon av dem.
Vad är det värsta du vet? Folk som är fake.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Ja vad kan det vara, en hundring kanske?
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? orka kändisar.. människorna i min närhet är förebilder (skitbra svar Linnsan josefsson)
Vad längtar du till? Jag har det bra precis nu :).
Vad har du för schampoo? Nja, det brukar bli det som mamma köper för jag orkar inte tjata på henne längre! om hon inte fattar efter att man sagt 5 ggr att man vill ha ett speciellt schampoo så får man helt enkelt släppa det. Så just nu har jag dove - tråkig och lila.
Vad är det finaste du fått? Det första som kom till tanken var halsbandet som jag fick från Sandra Thomasson som var i form av ett hjärta och så står det Iloveyou Iloveyou på.
En speciell dag du minns? EN dag? errrhhm, nej det går inte :$$$$$$$$$$$$$$ hahahahaha.

Hur gammal är du? 16 going on seventeen brukar jag uttrycka det som!
Tycker du om någon just nu? Jaaa det gör jag :d.
Du samlar på? kramar?
Gröna eller röda äpplen? gröna!!!! (Bra Linnsan Josefsson, du kanske är min själsfrände hiho?)
Vem ringer du när du är ledsen? Då skulle jag nog ringa Sandra Thomasson, ååååh vad jag saknar dig girl!
Gillar du golf? Ohja, lite golf innan frukosten är inga fel? Nejmen seriöst så är det faktiskt inte dötråkigt.
Vilken tid gick du upp i dag? hör och häpna - 11 ! senaste på länge!
Har du sovit i din säng i natt? Nej jag sov i en låda ute i en vattenpöl?
Har du strumpor på dig? Mm, ljusgråa och mysiga.
Är det okej att gråta? NEJ? öhvadfan klart det inte är? hahahaha, vilken fråga. GRÅT PÅ!!!!!
När grät du senast? Jag kommer seriöst inte ihåg alls överhuvudtaget. Kan ha varit någon månad sen kanske.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? KÖPA MASSA KLÄDER! FLYTTAAAAAAAAAA!!!!
Bär du glasögon eller linser? båda samtidigt!
Tycker du att det är viktigt med märkeskläder? Jepp, jag ser ner på folk som inte äger ett enda plagg från gucci, det är ett musthave!
När går du upp ur sängen en helgdagsmorgon? Nuförtiden så har det blivit typ 10, helt sjukt tidigt tycker jag.
Har du någon piercing? Nope det hava jag inte.
Vill du gifta dig? Det ska jag göra.
Vill du ha barn? Det ska jag ha.
Solar du ofta? När det är sol ute.
Är du bra på att laga mat? Ja det är jag fan.
Är du flygrädd? Nej det är jag inte det minsta
Hur vig är du? Grön?
Är du musikalisk? Jag är som Björn och Benny i ett.
Vad dricker du när du är törstig? Vatten ur kranen hemma i Lerbrotorp.
Vilken är din favoritglass? cornetto citron.
Tror du på ett liv efter döden? Ja det gör jag.
Tycker du om sushi? Nej det gör jag inte, inte för att jag smakat men jag tycker inte om det ändå.
Vad äter du helst när du ser på film? Det beror på tillfället.
Bor dina föräldrar tillsammans? Det gör dom.
Har du tandläkarskräck? Nej det har jag inte *stolt*.
Är du morgon eller kvällsmänniska? Jag skulle verkligen vilja säga båda. Och när folk säger så så brukar det vara att de är lite halvdana på både kväll och morgon men jag är verkligen den som springer upp och klär på mig innan resten av de sovande har hunnit märka att klockan ringer på morgonen. Och på kvällen så är det inte ovanligt att jag helt seriöst hoppar omkring och skriker vid 3 på natten? 
Vilken ögonfärg har du? brown.
Har du någonsin gråtit dig till sömns? Nej det har jag nog inte gjort. Gråtit sen slutat och sen somnat har jag ju dock gjort haha.
Röker du? FYFAN HELLER!
Hur ofta tränar/motionerar du? dans 4 ggr i veckan idrott 1 gång :).
Senaste låt du hörde på? All American Rejects - Gives You Hell.


SLAVARBETE

Söndag 19:00, är nästan frisk och alvenfors kommer snart!
Och mamma tror att jag är hennes slav herra!


Jesus Christ Superstar

Till att börja med så måste jag beklaga mig lite över min hals som gör bajont! Såhär lagom till att mitt påsklov börjar, det är kul. Sen så älskar jag att ha hosta samtidigt som jag har ont i halsen också, jag har då verkligen tur.

Nu så är klockan 4 på långfredagen och jag sitter och lägger upp bilder på bilddagboken.
Igår så hade jag matteprov direkt på morgonen, jag tror det gick ganska bra. Fast jag satt väldigt länge, men jag tror jag fick till det till sist. Sen så är det bra att sitta hela tiden för då kan jag inte bli ledsen på att jag inte satt längre och kollade igenom ifall det var något slarvfel.
 
Sen ESO då vi gjorde en megakonstig film, men "AAAAHH det är konsten". Vi hoppas på en Oscar eller två. Sen lite spanska och engelska, sen vare slut på skola.
Jag, Kristin, Louise och Linn gick och fikade och sen försvann Louise och vi drog en sväng till Tom innan vi gick till Christinateatern för att se på Jesus Christ Superstar ännu en gång. Den här gången hade jag med mig kameran så nu blir det en massa nya bilder på bilddagboken i alla fall.

Nu ska jag övergå till.. Något annat.
XOXO EmNi

Dagens!

Hörs i Örebro City...
Jag - Var det där Sammy?
Elli - Ja det var det.
Jag - Jaha, jag kände inte riktigt igen honom med så mycket kläder på.


Det tog mig en stund innan jag förstod asgarven som pågick runt omkring mig...





Hej liten tjej snurrar som en galning!

Det blev bara tvunget till ett till inlägg denna dag med regnigt väder.


Men tjejen, vadfan är du typ 12 år och kan bara snurra typ 20 varv? serri, vad är det för någon jävla B danstävling?
Ingen bakåtvolt heller, man undrar ju vad det är för fel på dagens ungdom egentligen.

Dagens kommentarer!

Jag har blivit dålig på att komma ihåg att skriva ner dagens roligaste kommentarer?!
Jag tror det är för att jag verkligen aldrig tänker på bloggen nu för tiden, förra året så kunde jag tänka så fort det hände något roligt "det måste jag skriva i min blogg". Hur lamt är inte det egentligen? Det är bra att jag njuter av stunden istället för att tänka på sånt. Men jag vet att idag så tänkte jag faktiskt att jag skulle skriva något roligt i bloggen men nu har jag glömt bort vad det var! 

Det var iaf Olle som sa. Hmmm, nej jag kommer inte på, men det var roligt. Jag lovar!

I'm cool, you're cool. We're really cool!

Halv sex onsdagkväll!
Sitter och lyssnar på på en massa musik från massa olika musikstilar, jag är lite galen jag.
Slipknot - Psychosocial, Secondhand Serenade - Last Time, Paramore - Emergency, Duran Duran - Falling down.

Men jag måste bara lägga upp pshychocosial för början är sjukt bra! och jag diggar drummorna i slipknot, så galet!



Och för att riktigt visa hur brett skilda de där låtarna är så lägger jag också upp Last time med secondhand serenade.

Hahaha men i alla fall. Idag så kollade vi på Jesus Christ Superstar (musikal) och den var såå bra!
Alla sköng gudomligt! Dansarna var astajta och gjorde rena rörelser! Musikerna gjorde inget fel som jag märkte och Erik är grym med sin sax och klarinett som gjorde allt. Speciell eloge till Sofie Bergmark för hon har den finaste rösten jag vet!

Sen så satt vi och råpluggade på matten för det är prov imorgon, iiiih wish me luck! det kan behövas känns det som. Till sist lite Svenska då vi satt och diskuterade religion och påsk, inte direkt my cup of tea om ni förstår vad jag menar då, men det gick an.
Avslutade dagen med lite dans för Sofia med mina snygga babes! 

Och ikväll vet jag inte vad det blir, lite mer musik till att börja med dock.

Lite för mycket estet för min smak denna dag?

Heeejhejhej vilken icke rolig dag jag har haft idag!
Teatertrams gånger två, kröp omkring på golvet och gjorde konstiga ljud. Lekte typ alla ekorrar byter bo, fast istället alla människor byter hus. Övade stagefighting. Ja, jag dog ungefär sju gånger av tråkighet. 

Sen så blev man inte gladare av att när dagen brukar kunna vara slut så hade vi istället ett hål på en timme och sen världens ovärdaste naturkunskapslektion då vi satt och granskade kvistar. I LÖV IT! (såg ni ordvitsen där?) 

Men jag är glad ändå, pussspusspuss!


normalille hiuksille

Klockan är kvart över sju måndagkväll. Jag har just suttit och försökt skriva lite på en låttext för jag har minsann börjat skriva på musiken till en låt så. Vem vet, snart så kanske det kommer en Basic Park låt som inte är en cover, för både jag och Elin har lite music på G! De är riktigt coola ska ni få höra.

Örebro län har påsklov = ingen buss från Åtorp. Blev att övningsköra till Svartå och åka därifrån istället. Sen när jag kom till skolan så hade jag betryggande 3 timmar och 20 minuter på mig att förebereda mig inför naturkunskapen. Jag gick ner och klinkade lite på gitarren, pianot och trummorna med lite estetvänner. Försökte förstå mig på matten lite och tiden bara försvann som tur var! 
Efter en väldigt tråkig naturkunskaplektion (skräll) så dansade vi och jag insåg att jag är väldigt dålig på att snurra, inte bra. Sedan satt vi ute i fina vädret en sväng innan den tröttaste spanskalektionen någonsin. 

Lite kuriosa är att det luktat ruttet äpple i mitt skåp idag för Linn hade sin väska där och i hennes väska hade hon ett äpple som hon visst hade tappat i backen och väskan var det närmaste hon kunde lägga den i, men det var bara att hålla för näsan!

Nu ska jag ut och bräsa lite moppe tror jag (H)!


Hejsan helgen

Jag har kommit på att för ungefär någon månad sen så lade jag upp lite "före-bilder" på vårt kök, men jag har dock inte lagt upp några "efter-bilder". Jag vet att alla ni är väldigt spända på att få se resultatet så jag ska fixa det snart.. fast inte idag..

Men idag är det söndag, helgen springer förbi och jag hinner knappt ens säga hej till den! Igår så tittade jag en sväng på tv, värt att nämnas då jag inte gjort det på några veckor. Sen så läste jag ut fjärde twilightboken, den var bra tralalala! Fast det står dock inte riktigt klart för mig om det kommer någon mer eller inte? Fast om det inte gör det så är det faktiskt lugnt för det var ett bra slut.

Försökte läsa lite natur men saken är den att jag hatar natur mer än någonting annat i världen just nu skulle jag tro! Så det gick inte bra så jag satt ute och lapade sol och sjöng istället.
Farbror och hans fru kom och sa halloj på kvällen, sen var lördagen shlutt.

Nu ska jag spela lite guitar och sen äta klyftpotatis och lövbiff och sen åka ner till Åtorp och repa!
XOXO / EmNi


Inget Bulgarien :(

Hahaha goigt att jag lyckades lura två stycken med mitt åh så genomtänkta (not) aprilskämt.
Jag skulle faktiskt inte till Bulgarien, men den 1 april så får man myta. Alla andra dagar på året kan ni lita på mig!

Här sitter jag inne vid datorn även fast det är världens finaste väder ute, dumt? ja! Därför ska jag springa ut om en stund men jag måste bara påpeka att vår katt har fått tre söta kissemissungar! två röda och en svart.

Pusshej!

Bulgarien!

08.38 Onsdagmorgon!
Tvungen att sätta mig här och skriva hur överlycklig jag är för att jag ska på sista minuten resa till Bulgarien i eftermiddag, IIIIHHH!!!! Men jag var tvungen att vara i skolan idag ändå, fick packa igååår. Men imorgon ni, dåååå ärä hasta la vista på bleksverige!

RSS 2.0