I'll miss you!

Nu kan jag Augustana - Boston, kan man lägga upp ljudklipp på bloggen? om det går så kan jag ju göra det (Y).
Igår så var jag och spelade med Basic park, vi spelade typ inte in någonting, men kul var det! haha Erika är gaaalen <3. Elin sa såhär:
- Man brukar säga till folk att de ska vara sig själva men det vore ett stort jävla misstag att säga det till er.
Vi satt och asflabba i typ en timme, åt allt och inget! kommer sakna Erika som bara den när hon flyttar!

Idag så har jag varit på Berget i dfs och fått lite info om sommarjobbet i Svingelskogen. Verkar lite slappt eller x), man typ öppnar dörren och tänder lyset, byter sida på ljudbandet lite då och då bara. Första dagen på jobbet imorgon iaf! 14-17 om någon vill hitta på något efter så får ni ringa eller något.
Efter infon så åkte jag till Linn och lämnade Rosa- the movie och sen till Sändri också <3. Nu är jag hemma, ska nog skriva ut lite fler pianonoter faktiskt, ifall ni vet någon låt med piano i så kan ni väl säga till.

Dagens låt: Augustana - Boston

When flowers gaze at you
They're not the only ones
Who cry when they see you


Pianonoter

Jag håller på och skriver ut, helt ärligt, pianonoter! Jag har spela piano i 5 år, så jag tycker att jag borde vara bra på att spela piano, men det är jag inte. Nu ska jag försöka ta tag lite i allting, eftersom att det klagas på hur mycket jag sitter vid datorn så ska jag göra något vettigt istället. Första låten på 5 månader eller något: Augustana-Boston

I smile.

Tjabalooo ;D what is up, and what is down liksooom?
Jag har en ganska bra dag! först tänkte jag skriva en jättebra dag men sen kom jag på att jag fått en finne, jävla helvete jag blir så aaarg! hahaha, har redan tusen men ändå, det suger lika mycket för det.

Jag har varit ute och solat. Jag har väldigt tur att jag blir brun så snabbt för jag pallar inte att bara sitta där liksom. Det går ju inte att sitta bara en liten stund varje dag heller, för det är ju typ aldrig sol! men nu ska det bli sol ett tag, eller? såklart när jag ska börja jobba, wiho!
 ska jobba på svingelskogen för dem som inte visste det. Ta hand om barnen :).

Every word you say makes me smile... 

Dagens låt! Don't worry be happy sjungen av Bobby McFerrin (Y).

Gamla hederliga windows 95:an

hahahaha så kul är det att sitta vid min windows 95:a, man vet aldrig vad som kan hända. Till exempel så kanske det första inlägget man skriver bara försvinner, poff borta, hahaha. Men det var inget intressant iaf, har bara chillat idag!

Kusinträff

Igår så skulle det vara chill! men det gick inte för jag skulle visst till min moster och hälsa på. Där var mina kusiner och två av mina kusinbarn :). Lukas är 2 år och Oskar är 1 år, jättesöta är de! Sen åkte vi in till Kristinehamn och jag köpte byxor, hårspray och mascara och något mer kanske. Träffade på Anna och Karin :O, som sen fick dit Maria till mig :) <3. Sen så åkte mamma, Johan och Elin till skymningen eller vad det hette och jag fick vara med Maria, Sanna och Ronja flera timmar :O!

Sen skulle det vara chill idag! men så frågade pappa om någon  kunde hänga med och röja träd och jag måste ha pengar! så jag hängde på, dyngvarmt var det!
Sen skulle det vara chill imorgon då ist, men jag ska och röja då med, men då kan det vara chill på lördag kanske. Jag känner på mig att det snart blir fint väder asså? på radion sa de att det skulle bli supervärme, måtte det vara sant! 

Rosa - the movie

Jag har minst 15 myggbett, och vet ni vad? det kliar! Myggor är det värsta med sommaren, någon som tycker annorlunda? Knott är iofs ganska jobbiga också, men myggorna tar priset!


Jaag har kollat på Rosa- the movie. Jag vet jag vet den är gammal, eller ah, den är inte ny, men jag har inte sett den. Den handlade om Rosa som är tillsammans med Ville. De skulle snart fira att de varit tillsammans i ett år, då avslöjar Ville att han ska ut och segla då. Rosa blir sur på honom och åker på kollo som hennes mamma ville att hon skulle göra. På kollot så träffar hon några nya vänner. Hon brukar dagdrömma om att hon är popstjärna, på kollot ljuger hon för en kille att hon ska in i studion och spela in en skiva när hon kommer hem. Senare så visade det sig att det inte var så smart gjort av henne.

Den var inte särskilt bra, jag tror att jag hade lite för höga förhoppningar på den då folk sagt att den var bra, men jag tyckte den inte var rolig alls. Väldigt händelselös också, men jag gillar den iaf för jag älskar alla fjolliga kärleksfilmer som finns <3.

El bloggdesign

Jag, Emma Nilsson, har faktiskt kollat lite på andras bloggar för en gångs skull. Fast nu kommer jag inte ihåg hur jag kom in på dem för förut på blogg.se kunde man ju kolla typ mest aktiv och sånt men var kollar man det nu? för jag kommer ju inte in på blogg.se längre. Det fanns en nackdel till att kolla på andras bloggar, nu så skäms jag för min fula design (A). Någon dag när jag orkar ska jag göra en riktigt snygg header iaf! Och jag blir så arg för min profilbild är borta? varför är den borta jag hade ju fixat tillbaka den, och sen så ser jag inte min bakgrund heller, är det någon som sett min bakgrund? ÅÅHHH jag blir galen ;S.

Sex and the city the movie (SPOILER)

Igår så var jag och min kära vän Linn och tittade på sex and the city på sagabio!
Serien hade slutat med att Carrie blivit tillsammans med Big igen, Miranda med Steve, Charlotte med Harry och Samantha med Smith.
Filmen handlade såklart till störst del om Carrie. Hon skulle gifta sig med Big, men på grund av ett litet misstag så började han tveka och han kom inte till bröllopet. Misstaget var att Miranda hade sagt att han var galen som gifte sig, hon var upprörd eftersom hon just pratat med Steve som hade varit otrogen mot henne. Carrie blev jätteledsen. Hon hade som en överraskning bokat en smekmånad på mexico. Samantha, Charlotte och Miranda följde istället för Big med henne till mexico. I början så låg Carrie bara till sängs men till sist så kom hon upp och blev nästan återställd. Tillbaka i New york igen och Charlotte blev gravid. Carrie skaffade sig en assistent och försökte ordna upp sitt liv och börja skriva på sin nya bok, som skulle handla om kärlek. 
Under tiden så hade Samantha det lite struligt med Smith, eller egentligen inte. Hon ville bara inte tillägna hela sitt liv till en enda man och det blev så att de gjorde slut för hon kände att hon älskade sig själv mer än honom. Miranda hade börjat gå i terapi med Steve och de blev sams. 
Charlotte skulle gå och ta sig en lunch när hon träffade på Big. Hon var så arg på honom och blev så upprörd så att hennes vatten gick. Hon fick skjuts av honom till sjukhuset där hon fick en flicka. 
Big hade gått när Carrie kom, Harry sa till Carrie att han skrivit brev till henne. Carrie hade velat att Big skulle skriva kärleksbrev till henne innan de bröt, men han sa att han inte kunde. 
Carrie gick hem och kollade i sin mailinkorg, hon fick se massa kärleksbrev från olika kända personer, alla var från Big. Fast det enda som var skrivet av Big var ett, det träffade Carrie rakt i hjärtat.
Carrie kom på att hon hade ett par skor kvar i den gamla lägenheten som Big och hon skulle ha flyttat in i. Hon åkte iväg för att hämta dem. När hon gick in i garderoben såg hon Big. Hon kastade sig runt halsen på honom och kysste honom. De blev sams. De gifte sig, fast den här gången på rådhuset utan gäster. 
Filmen var slut, alla var omsvärmade av kärlek. 

Filmen var två och en halv timme men kändes inte alls lång då den var så intressant och rolig att titta på. Den var både väldigt rolig på sina ställen och sorglig på andra ställen. Jag älskade filmen! Synd bara att det är slut på sex and the city nu.  

John Dunham- Achmed. HAHAHAHAH



Ahahahahah så jälla bra eller ;P. SILENCE! I kill you!

Nackont

Jag är helt enkelt inte pigg på att skriva vad jag har gjort faktiskt. Jag har varit i Däldenäs. Fast måste säga att sova tre st i typ enmannatält eller vad fan det är var ju ingen hit, särskilt som att jag inte hade någon kudde, så jag fick jätteont, men sen tog jag iaf byxorna och lade mig på men det var så trångt så jag kunde inte vika dem till en fin kudde så det var jättehårt och skrynkligt. Nu har jag alltså ont i nacken, sov typ bara 7 timmar också B/, jag brukar sova typ 10-11 nu när jag faktiskt kan!  


Bil-lekar

Var i Däldenäs igår men bara en liten snabbis och grillade lite och spelade krocket med Patrik, Micke, Lossan, Johan och Elin. Sen så ville inte pappa vara kvar så vi åkte, jag antog att vi skulle hem men vi åkte en jävla lång väg i typ en och en halv timme? Vi var typ i Laxå och vretstorp och skagersholm och jag vet inte vad allt hette. Jag, Elin och Johan satt i baksätet och lekte lekar ;P.
Gissa hur många bilar vi möter inom de närmsta fem minuterna:
Jag gissade 12, Johan 13 och Elin 7. Det kom 1 bil.
Nynna på en låt och de andra ska gissa vilken:
Dålig lek när man är med folk som inte är så musikintresserade och så, kan bli väldigt segt.
Laglek, hitta på låtar med namn i:
Vi fick aldrig någon vinnare för vi höll på så länge, det finns faktiskt jättemånga låtar med namn i!

- Vet du vad man ska säga om man glömt köpa present åt någon eller?
- Neee?
- Jo, jag köpte en trisslott åt dig, och så tänkte jag att jag kunde bespara dig besväret att skrapa lotten så jag skrapade den. Men du vann inget så jag tänkte att det var onödigt att ta med den då, grattiis!


Midsommar

Elin J skulle komma hit vid tio (på morgonen :o!) och hämta en skiva. Klockan var tolv och Elin J hade inte kommit. Elin N säger:
- Hon kanske bara har glömt att ställa om klockan till sommartid, två ggr?

Midsommar!! Skulle kunna vara min favorithögtid egentligen eftersom att det är den enda som är på sommaren, väl? men det är inte det för det är sämst väder på midsommar, det bara är så! Om man säger så här, ifall jag hade köpt en säng ifrån sova så hade den varit gratis (Y), fast jag har inte köpt någon säng ifrån sova B/, attaaans!
Jag kan inte fatta att nu ska det börja bli mörkare igen, för på midsommar då är ju vändpunkten, nu börjar det bli mörkare om nätterna igen. VAD GALET! sommaren har ju inte börjat man tycker ju att mitt på sommaren borde det ju vara ljust längst men så är det då inte. Ska man plocka sju olika sorters blommor nu då också kanske *-), det känns som att det inte finns så många blommor nu, men det gör det nog. Midsommarkrans blir det väl iaf, ikväll, och bad!

Mickelräv!

Jag har skummat igenom alla mina 94 inlägg nu då eftersom att jag gjorde kategorier och nu så saknar jag dem, även fast jag träffade dem för bara en vecka sen. Ska nog inte läsa de där inläggen på ett tag igen så vänjer jag mig :).
Dagens:
Elin - Är midsommar imorgon :O? Jag trodde det var på fredag.
 Solklar syrran ;).

Sen så fick vi besök av minimickelräv, så söt var han. Synd att min kamera är så dålig bara ;/.

Kategorisering

Nu så hamnade en del gamla inlägg högt upp, men de är som sagt gamla så det är därför det kanske inte riktigt passar in. Jag har kategoriserat mina inlägg lite, ni kan ju kolla kategorierna vetja :).

Unicorn

Påtisdagpåtisdagpåtisdag, så fick vi sitta och sjunga i tvåan eller något och så ska det låta som trummor :O. Åååh nu kom jag att tänka på en låt med Björn Rosenström, The drutten is nådd haha. Pappa ligger typ och sover i rummet bakom mig så jag får inte ha på musik :(. Sen så ville jag ladda ner massa musik idag för jag har hört värsta bra låtarna på Mtv (A) men så kommer jag fortfarande inte in på min inloggning och vi har inte limewire på pappas eller ah någonstans kanske, ska nog leta reda på det.

Ihiw, idaaag. Jag har typ väääldigt dåligt korttidsminne, jag sparar inte meddelandena på msn på pappas inloggning och jag glömmer hela tiden bort vad jag skriver för att jag trycker bort fönstrena :(. Haha nu kom jag att tänka på i somras då jag och Lossan sov i stuga och så orkade vi inte åka och plocka jordgubbar vid fyra för det regnade ochvi var slöa så vid nio ungefär så sov vi ju fortfarande men det gjorde in Casper och Oskar, hurtbullarna. Jag hade ju vaknat iallafall kommer jag ihåg när det smällde som fan på fönstret men jag trodde att det inte var på riktigt xD? Så jag struntade i det och vände mig mot väggen och sen så kom de jävlarna in och vi märkte ingenting och Casper skrek som fan, gud vad rädd man blev :$.

Japp spanska! vi ska snart ha diskussioner och jag suger på att diskutera och blir galen på att alla andra också suger så att alla bara sitter tysta xD.
Bild, satt och ritade massa och klippte och André, min gruppmedlem, var "moraliskt stöd", eller vad fan han kallade det.
Matteeee, styva linan suger! hallå det var som tusingen vad jag tycker att allt suger idag (A) kom jag på nu usch vadpessi jag är :), men får säga som Sjöberg " man ska vara pessimistisk för då kan det bara bli bättre ;)"
Idrott, jag och Linnsi hade lektion :). Vi hade boxercise och allting gick jättebra tycker jag :D. Vi fick starkt Vg felet var att vi inte sa till/ märkte när vissa gjorde fel på rygglyft och situps, men hallå skitsamm (A). puss på bästa klassen alla var dyngsnälla och duktiga tycker jag C:.

Kristinehamn

Mhm skola och so så blirä grupparbete och jag ska skriva om kärlek och sex inom islam. Musik sen då och jag och Elli sjöng på Imagine och jag kan den på gitarr också, dyngstolt, fast Anton och David är liiiite bättre men (A). Sen så bytte André grupp också ^^, hann ville inte vara med oss längre, vet inte vad det var. Matte. Lunch. Biologi, teater arbete. Mm sen slutade vi vid ett och då så fick jag, Sandra, Erika, Malin och Elin sitta i biblioteket medan vi väntade på bussen så där satt vi och läste FRIDA-tidningar och gjorde test och så. Jag kände mig väldigt bra när jag fick alla rätt på ett allmänbildningstest för jag har sämst allmänbildning :P.

Sen vid halvtre eller något så kom mamma och då drog vi till k-hamn och fixade batterier till min klocka och så köpte vi flourtabletter till mig mot isningarna i tänderna, ska ta dem 6 ggr dagligen,  folk kommer tro jag är tablettmissbrukare. Mm sen till Maria och vi spelade lite kort och sjöng singstar, hon slog mig hela tiden hon var jämt hit-artist eller högre och jag fick typ hopeful och vad det nu är som är precis över det, hon vann med 11-1 det där poänget jag fick var för att det blev lika på en som man skulle hålla sig över strecket. Sen gick vi med Mias lillasyster Anna till kören och vi fick ju inga texter så jag sjöng med så gott det gick :$. De ska visst göra en musikal, lätt att jag ska kolla på den :). Sen blev det tonår och då gjorde vi pizza och lekte lekar :)


lekar:

vill ha kvar de här så jag kan leka dem någon mer gång värsta kul var det så :).

man sitter i en ring och så är det en som håller i två saker, vad som helst, sen säger den att det är ett hus och en bil. Då ger den som sa det huset och bilen till de som sitter bredvid och så frågar de "vad är det här?" då svarar den "ett hus" och "en bil" och sen skickar de som fick bilen och huset vidare dem och då frågar de som får det också "vad är det här?" då måste de som ger den fråga den personen som skickade från början "vad är det här?" och då svarar den igen "ett hus" eller "en bil". och då skickar de vidare till den som undrade och då skickar de huset till nästa och då frågar de "vad är det här" då skickas de vidare "vad är det här", "vad är det här", "ett hus", "ett hus", "ett hus", "jaha ett hus, "vad är det här", vad är det här, vad är det här, vad är det här, vad är det här, ett hus, ett hus, ett hus, ett hus, jaha ett hus. Ja nu vet jag inte om jag skrev rätt antal men ah svårt att fatta den dåliga förklaringen iaf, men jag fattar ^haha (A).

Sitter i ring. första personen säger "en blå" andra personen "vadå" första "en blå" andra "vadå" första "en blå" och då på tredje gången säger andra personen "jaha en blå" då skickar andra personen vidare till nästa "en blå" samtidigt säger första personen en ny sak eller färg "en röd" sedan vänder sig tredje och andra personen om och frågar "vadå" och sen på tredje gången säger de"jaha en blå" och "jaha en röd" och sen kommer det nya saker hela tiden, det är jättesvårt jag klarade det aldrig riktigt ;).

Mm sen så var det i ring igen och då är en person i mitten och går fram till någon och frågar" tycker du om dina grannar?" då kan den svara "nej" och då måste de som sitter bredvid den byta plats men den kan också säga ja men då måste den säga "fast jag tycker inte om..." punkterna ersätts då med till exempel blondiner, brunetter, killar, tjejer, såna som har glasögon, såna som har badat i år, såna som går på gymnasiet och ja vad man nu kan komma på och då måste de byta plats. Men det är lite till det är också så att ifall det blir en tom plats till höger om en så ska man flytta dit så det blir som ett domino, det blir då jättesvårt för de som var tvungna att resa sig att hitta en ny plats. Den som står i mitten ska också försöka få en plats.

Jepp det var dom det :). idag så ska jag nog spela gitarr, piano, sjunga, göra läxor, öva trafikskola och massa  :P, eller jag ska försöka göra allt det där men sen om jag orkar med det, det är en helt annan sak ;).

pusspåkinden <3


Ett VG-växthus



Som jag har tjatat om det här växthuset som jag har hållt på och byggt i ett år ungefär. efter allt det hårda arbetet så har jag åstadkommit det här ståtliga mästerverket! Det var i alla fall ståtligt. Det var ingen som berättade för mig att limmet inte var hmm vad ska man säga? vattentåligt? Det går bara att ta isär pinnarna hur lätt som helst nu, inte så kul när jag fick se det.

Ny bloggdesign!



Jag har gjort ny bloggdesign! Erkänn att den är lite snygg, fast ni behöver inte erkänna att inläggsfärgen (rosa) är snygg för det tycker inte jag att det är, men jag kan inte få bort den! Jag gjorde ett misstag och valde stilmallen "Love" och nu så hittar jag ingenting på designadinblogg.se om hur man ändrar den färgen B/.

Japp men jag har ju inte varit inne här på ett tag då, så ni kanske undrar vad kan Emma ha haft för sig? Svaret på den frågan är, jag har inte en aning. Jag har inte suttit här iallafall. Jag har ju varit ute och spelat fotboll som ni ser och planerar att nominera en bild till tävlingen på bdb. Sen så har jag spelat in lite med mig och min gitarr (Y). Igår så var jag och röjde gräs vilket jag snart ska ut och göra nu igen. Sen vet jag inte om jag gjort så mycket mer. Ikväll så blir det i alla fall att kolla EM och imorgon så ska jag nog hitta på någon att vara med :).

Hur gör man en 3Dknapp i ps?

You suck out all of my energy, you're like an... an energysucker!

Japp, alla är inte födda till att vara kockar, och tur är väl det. Vad skulle vi göra om alla sprang omkring och var mästerkockar, då skulle det ju inte vara något kul i att vara bra på att laga mat? Lite svårt att vara bra på att laga mat överlag tycker jag ändå för så länge man följer receptet rätt så är väl inte någon bättre än någon annan.

Det spööööregnar ute, oj nu kom jag på varför det heter spöregn "det står som spön i backen". Det har jag då aldrig förstått förut. Men iaf, då är det inte så stor hit att vara ute så jag sitter här ist och skriver lite. Jag "hjälpte" Elin lite med att göra hemsida förut, eller jag försökte mest med att göra en 3Dknapp. Någon som vet hur man gör en 3Dknapp i ps?
Senare så ska jag repa med Basic Park, sen så kom jag på att åtorpsflickorna spelar match också, så om det inte regnar längre så kanske jag kollar på dem också.  

hårboll

Jävla hår som inte kan låta bli att trassla sig hela tiden! Det är ju sååå bra att jag inte behöver göra någonting ens, det är trassligt ändå (Y). Ah iaf igår så drog jag till Sandra vid typ 5 och så skrämde jag henne lite (mohahah). Sen var vi ute och busade lite, åt pizza osv. Stötte på mina gamla classmates, det var ju inte igår liksom, eller jo det var det ;p. David, Pierre och Lalle träffade vi.
 Vid halvfyra blev det sängen iaf och upp igen vid halvtolv och åkte hem vid tolv (Y). Så jälla gött att precis när man kommer hem så frågar mamma "Du kan göra en kladdkaka tills ikväll Emma" man bara ah tja wohoo. Jag har pissont i min arm men jag vet inte vad jag har gjort ;(. Ah ikväll så kommer visst Empa och Bea och massa och hälsar på, det visste inte jag, men ah jag hinner inte träffa dem så mkt för jag ska ju till Otterbäcken eller vad det heter och grilla (Y).

Over'n'out

Skolavslutning

Tjalalalala!
I onsdags var det avslutningsmiddag och vi fick god mat  och trevligt sällskap såklart!
Igår så var det avslutning och efter det så gick vi och åt mat på Degernäs herrgård, lite dåligt farväl av klassen, inget kramkalas ;o! men träffar väl alla igen skulle jag tro, de får kram då vare sig de vill det eller ej (A). Fick mina betyg och det går inte att vara annat än nöjd med 16 MVG och 1 VG, fick stipendium på 200 kr också för att "Emma tar enormt stort ansvar för sitt skolarbete och har uppnått blahablahaa i alla ämnen" (Y).
Sen efter skolan så blev det hem till Sjöberg, roooligt!! :D
Idag så ska jag vara med Sändri och så ska vi till Lovisa :), ska sova hos sandri också :D.
Imorgon kväll ska jag och grilla med Alvenfors i deras stuga (Y).

Bodypump och combat!

Jag orkar knappt hålla mina armar uppe för att skriva det här, hahahaha så jälla klen är jag. men det gör inget så länge som ingen slår vad med mig om hur många armhävningar man kan göra (A). Ja anledningen till att jag inte kan det är iaf att klassen har varit på gym idag (colosseum club). Först så hade vi bodypump med skivstång och sånt, får ont i nacken av allt känns det som. Jag kan knappt göra situps för jag får så ont i nacken och då säger Lollo, min idrottslärare, att jag får ont i nacken för att jag är för svag i magen. Mm men sen combat iaf, en blandning av de flesta kampsporterna. Det var kul som bara den! och det var inte så jobbigt heller :).

Det är inte kul att min syster redan är hemma när jag kommer hem, hon har redan sommarlov B/. Hon frågar om vi ska göra ditten och datten men jag orkar ingenting haha (A), men snart får jag också sommarlov och då orkar jag ;p. Ska nog iaf ut och ta lite kort på fotbollen nu faktiskt haha, till tävlingen fotbollskonst på bdb ;p.

gå och lägg mig.!

Man skulle lätt kunna må bättre än mig nu, för jag mår inte bra alls (Y).
Och dåligt väder är det. Ja idag iaf så har vi städat ur skåpen och lite annat tråkigt. Fick reda på att jag får mvg i teknik =), fast det var ju inte tråkigt. På eftermiddagen kollade vi på teater också, Ung utan pung och teatern hette nog "det suger" tror jag, den var väl sådär. De som satt framför var inte alltför entusiastiska så det förstörde lite.
Mm och imorgon blir det gym, jag orkar inte ;o.

Man har bara ett liv, men det är långt!

Dagarna flyger förbi som alltid, men jag har kommit på att det inte gör något. Det spelar ingen roll hur gammal jag är, jag kan göra så gott som samma saker ändå. Bara för att jag inte längre går i samma klass som de jag går med nu så betyder inte det att jag inte kan träffa dem och prata med dem som förut. Den enda skillnaden från nu till om tio år är att jag är lite äldre. Visst då har jag väl antagligen jobb och så men nu har jag ju skolan så det är ju ingen skillnad förutom att då slipper man alla läxor och prov. Man går till jobbet gör det man ska sen kommer man hem och kan göra vad man vill.
Ifall du är 15 och tycker att du inte gör någonting och håller på och förlorar dina bästa dagar, tänk då att när du levt 15 år till, alltså hela ditt liv om igen, så är du ändå bara 30 år och har jättemycket av liv framför dig. Det är aldrig för sent att börja leva livet. Det är bara att ta dagen som den kommer och försöka göra det bästa utav den även fast du kanske inte är på Liseberg varje dag ;p.

Och just den här dagen hade jag tänkt göra det bästa utav genom att bara vara ute och ta det lugnt, jag har tid till det också :).

"Where's the fire, what's the hurry about?
You'd better cool it off before you burn it out
You've got so much to do and
Only so many hours in a day
"

Slow down you crazy child


Gryten

Det känns som att sommarlovet redan börjat, men det har det inte :o! haha, fast skolan är iaf nästan så gott som slut iaf för vi gör ingenting längre ;p.

Igår så var vi i Gryten och det sööög! det var såå jävla tråkigt! Fast en liten stund var det kul.
Man fyllde på flaskor med vatten och skjöt iväg dem med hjälp av tryck eller något och sen stod Anton på lite fel ställe så han fick en massa vatten på sig. Hahha jag skrattar bara jag tänker på hans reaktion x). Jag kommer inte riktigt ihåg vad han sa men typ kanske "Jävla helvete. Jaha, det här var ju jäävligt kul! Gryten är så jävla roligt!". jag skrattade typ 5 min efter det (A).

Ahmen idag vet jag inte riktigt vad det blir iaf, ska dra ut. Snart ska jag iaf måla trappan ;).

CHILLLAAA

Ahmagaaad palla att skolan inte slutat än. De borde säga att man ska sluta en vecka senare bara för att senare avslöja att man visst slutar nu! skulle vara en väldigt behaglig överraskning.

Chilldaaag! typ kollat film, läst harrypottter sjuu ( harry potter nörd är jag ju! ) och på idrotten spelade vi tennis och beachvolley, sseeeeegt! Prov sista lektionen också, det gick väl sisådär.
Nu ikväll så ska jag nog dra ner och kolla på när 93:orna spelar match :), sen plugga på andra världskriget tills imorgon också.

Temperament eller

Och jag har pissont i huvudet!
så snyggt, David ger inte tillbaka mitt arbete så jag slår honom med en pärm i huvudet. Det var inte meningen att han skulle få ont men det fick han. Han fick så ont så han var tvungen att slå mig två ggr i huvudet och sen slå mig på armen osv. Mmm sen sa jag förlåt och då tar han min pärm och hoppar sönder den (Y). Alalala snällt.


Ah slapp dag, kollat på två filmer todo de mi madre (eller något) och remember the titans båda två är ganska bra ;).

Klassresa till Lungsund!

VARNING! känner för ett långt inlägg

I fredags så var det dags att åka på klassresa, slutade vid ett och sen drog vi och åt. Vi satte oss vid ett bord utanför ett hus, alltså ett lägenhetshus. Sen efter att vi suttit där ett tag så kom det ut en tant på altanen och sprutade vatten på oss :O! och sa att vi skulle gå därifrån. Först trodde vi att hon skämtade men hon fortsatte och bara det här är ingen allmän bänk. David började babbla om hur fint väder det är och grejer haha så efter ett tag gick hon in. Men hon kom tillbaka och bara "Nu får ni gå härifrån för jag och några tanter ska ut och dricka kaffe" David "men kom ni vi flyttar på oss när ni kommer ner" tystnad. tanten "Men vi är många!". Jälla lögnare eller, det skulle säkert inte komma någon hon var bara allmänt elak :p men vi gick därifrån.  

Köpte godis för typ 500 och sen present till Jessica : ). Vid halvfyra så åkte vi iväg till Lungsund. När man kom dit så var man intelite besviken för det eller! Jättelitet och det var grus/sand fotbollsplan, man bara vafan. Men efter ett tag blev det bra iaf. Vi satte upp ett militärtält, det var förvånande lätt, inte för att jag hjälpte till så jättemkt men ;p. Sen spelade vi fotboll och massa. Sen vid åtta var det trerätters middag. skagenröra, gottgott! sen fläskfilé osv, inte lika gott och sen efterrätten orkade jag inte ens med :O!

-Äventyrsgolf jag heter rolf!
Först sprang jag omkring och bara skjöt men sen var jag med Erika, Sjöberg, Elin och Franziska. Det var inte så mkt till äventyr kände jag, banorna gick lite upp och ner bara ;p. Jag var nog bättre på sån här golf än vanlig minigolf iaf för jag vann, JÄTTEFÖRVÅNAD, 47 slag fick jag ;P. Badade någon gång under dagen också, men hoppade bara i och sen ut, kallt. På natten sen fick vi reda på att vi var tvungna att vara tysta vid 11 så vi drog ut i skogen till en eldplats. Körde snurra flaskan och så, det var mysigt :). Vi var inte kvar där så länge, vid två ick vi tillbaka och de flesta gick in i tältet men David satt utanför och såg ensam ut så jag frågade hur han mådde och grejs, sen kom fler folk ut. Lalle gick ner till sjön, vet iinte varför. Gick efter honom och han var typ ledsen och sa att han bara ville vara normal. Men han blev glad igen sen. Jag, André, Anton, Lalle och David la oss på kanalbåten. André fick massage, snäll jag är. Mm sen dissade han oss för det var varmare i tältet :p. Anton somnade ganska snart och sen så höll David och Lalle på och tönta sig ^^. De provade om båda två fick plats i Lalles sovsäck, det gick men det såg ut som att den skulle spricka. Repliken sen var bäst!

David är på väg tillbaka till sin sovsäck:
David- Jag är halva inne i Lalles, Jädrar vad lång den var, var den verkligen så här lång?

Jag satt och dog av skratt men de fattade inte ens något xD. Ahmen vid typ 6 sen så drog vi upp till tältet och sen vid halvsju sov jag väl :), gick upp vid tjugo över sju sen, hahaha :P. tog en dusch och sen frukost. Jag solade lite och tittade på de som badade, tog ner tältet och sen badade jag också. Jag var i vattnet typ en halvtimme! det var ju varmt :). Vid tolv åkte vi hem och jag satt och blundade bakom mina solglasögon (H). sov ett par timmar så det kändes som att det var söndag sen ^^.
ah idag så har jag inte gjort mkt :). Gick upp 10, är lika förvånad som alltid ;p.  

RSS 2.0