Julklappstips i efterskott

Twilight kan nog vara den bästa filmen jag någonsin sett! Den var ju bara så m-m-m!

Aooh, nu på morgonkvisten så har jag faktiskt redan hunnit baka 16 brödkakor. Duktigt gjort av mig, eller jag gav bort i julklapp till mamma att jag skulle baka tre saker åt henne. Ganska bra julklapp om man inte har pengar eller om man inte kommer på något annat. Fast inte så bra om man är ett mähä, som jag kan vara ibland.

Nu ska jag kolla klart på into the blue och sen försöka lista ut hur jag kan kolla på det sista oth avsnittet.
I eftermiddag så tror jag att jag ska ner till Åtorp och spela lite piano.

En vaneliger dag

Jag måste börja övningsköra mer.

Igår somnade jag kl 1. Blev väldigt förvånad över mig själv att jag kunde somna så tidigt och sen kom jag upp inte senare än halv elva också. Det var också bra gjort av mig.
Och nu har jag provat min julklappshårinpackning som måste sitta i fem minuter! 2-3 ggr i veckan, det kommer jag aldrig palla men kan ju försöka så länge det går.

Sen så tänkte jag hjälpa till att laga mat men min fittäckelhelvetesjävlaskitsyster fattar ingenting så då struntade jag i det! hon är nog den elakaste människan som finns på hela jorden! pusspå't!
Men sen spela lite gura med Elin och Erika, Elin B verkade vara för cool för att vara med? och Bea också. Men vi klarade oss ju..... inte alls bra utan dem. Vi spelade in en helt förjävlig låt, men kul var det!
Och sen har jag inte hunnit så mycket mer under denna fina dag, suttit här och fixat lite på facebook.

Nu ska jag laga mat (y.


At Sjöberg's

Nu kom jag hem från Sjöberg för en knapp halvtimme sen.
Gick dit (6-7 km) i det kalla vädret Anneli var jätteimponerad av mig, men det var faktiskt inte så jobbigt och kallt, man är väl härdad! Sen så kom Erika efter en stund och så spelade vi "Vem får sista ordet", vem vann om inte jag. Jag är bra på att få sista ordet.
Sen "sjöng" vi singstar i flera timmar, skrattade, dansade, åt godis och hoppade omkring som ena riktigta huliganer. Jag kan ju säga att i början så vann jag sen i slutet gick det nerför, jag var hes som Marge Simpson. Fast ändå fick jag totally singstar två ggr.
 Sen vid 1 så fick vi för oss att kolla på film ist så då blev det en hackig "She's all that". Den filmen är braobrao och Freddie prinze junior är fettnajs!

Nu så tror jag att jag ska chillyshoe och kolla på någon film eller något.


Dörrpoesi

Jag har ingenting att göra *-). Jag är ett mähä, eller förresten jag var väldigt duktig och så fort jag vaknade idag så städade jag mitt rum. Det var välbehövligt.

Och förresten, så ni vet, så är jag undefeated på twister! wohoo.

Men vilket språk du har!

Men, varför har ni inte sagt något för? Jag pratar ju helt brutalt fult, och skriver lika dåligt. Nu har jag suttit och redigerat texten i mitt förra inlägg lite men det var minst 7 jävla, 3 fan, mega-, as-, jätte-, dyng-.
Jag får ta och sluta med det här. Så talar ju ingen fin flicka (som jag hoppas på att bli någon dag).

Mellandagsrean

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH, blir galen på att när jag skriver in publishme.se så kommer jag till blogg.se till den där lilla inloggningsrutan och min historik fösvinner aldrig! inte så bra eftersom att jag ett flertal gånger glömt att byta rad och skrivit mitt lösenord. Så jag får hoppas att ingen kollar när jag loggar in.


Meeeeen, jag har ont i mina ben. Jag har varit på mellandagsrean, sjukt mycket folk. Men inte så mycket rea ändå kändes det som. Eller det kanske bara var för att jag hade bestämt att jag inte skulle köpa någon tröja och så. Fast jag hade ju viljat köpa någon nyårsblåsa men jag hittade ingen, eller jo en men pallade inte köpa en klänning för 700 som jag ändå bara kommer använda typ en gång. Men förhoppningsvis så slutar jag väl växa snart så då kan jag köpa såna grejer som jag aldrig växer ur, förhoppningsvis!

Det var inte lite folk heller. men jag var nog den enda som gick runt i linne. Jag lökade sönder! var tvungen att köpa deo för annars kunde jag inte stå bredvid Kristin utan att hon gjorde grimaser. haha, men deon var bra, svetten bara försvann på en gång, toppenbra! Dove -  cucumber tror jag den hette. Den får jag tamigtusan rekommendera. Och när jag rekommenderar en deo så måste det vara bra. Absolut torr biter ju inte ens på min svett längre. Jag vet inte vad jag gör för fel, för det funkar inte! något fel måste det ju vara, har det något bäst före datum kanske?

Men iaf, jag har köpt deo, foundation, jeans, skärp, stort doftljus och ikeachips. Jag är jättenöjd med dagen!
Och så stötte jag ju på Linnsan också, inga fel! kändes dock som att jag pratade sönder, men jag hade ju inte träffat henne på flera månader tror jag! Och sen så var visst Lu, Linn och Kristin där också! Jättekul att träffa på dom också, mina älgar det där <3.

Och nu ikväll ska jag till Bergstedts, mys. Megabra dag, och imorgon ska jag nog sova hos Sjöberg! slumberparty, det var aslängeseeeen. Och sen till veckan hade jag tänkt att jag skulle vara med Sändri, så om du läser det här så vet du det hihi. Fast du visste ju nästan det ändå, eller hur

PUUUUUUUUUUUUSSSS på långt inlägg, men det har varit en superbra dag. Ni gjorde min dag babes (även om du tycker jag luktar äckligt Krilleee ;))

Nu blev jag lite glad på mig själv.

Nu har jag pengar på min mobil igen, oooch gratis sms! vihii
Ska till Marieberg imorgon också tror jag!

Julafton 08

God jul!

Jag är trött..
Men gårdagen var faktiskt superbra, fast det skulle vara riktigt kul att fira jul med hela släkten någon gång kanske. Blev bara vår familj, den här gången var inte ens moster här för hon var sjuk. Men iaf så fick jag massa bra saker, men jag tyckte jag kunde ha fått en häftapparat också faktiskt! då hade jag varit nöjd. Får hoppas att moster ger mig det.

Men jag fick iaf:
benvärmare
bestick
stämapparat
visp
rivjärn
hårinpackning
plånbok
hårfön
håltagare

Och så kanske något mer som jag inte kommer på. Men det var ju superbra de där grejerna tycker jag, men jag blev väldigt mobbad för att jag inte kunde gissa rätt på en enda julklapp förutom vispen och hårfönen. Var ju verkligen inte med på att jag skulle få ett rivjärn liksom?

god jul ännu en gång!

Julklappsrim

Dan före dopparedaaaan!
Nu blev min nedladdning klar=happyhappyhappy.
Inte alls ont i magen idag, tack Gud! eller någon. Slagit in lite julklappar, sitter och funderar på om de ska få ett rim? Jag är inte så bra på rim.
Det här håller dig varm, när du fryser om din barm. När du ingenting kan se då är du glad att jag denna julklappen dig ge!
ojoj, vad kan det vara för något tror ni?

Ja, men i alla fall så är min syster och jobbar idag? jävla galning. Sååå elakt mot mig som måste vara hemma i julstöket själv. Och inte minst måste hämta en julgran själv!!!!! vad är det för jävla stil. Jag vill också ha ett jobb så att mina syskon blir ledsna på att jag är borta hela tiden.

Ja, men som sagt det blir ut och hämta julgran snart då.

Gud, vad har vi gjort för fel?

Här får ni en anledning till att inte tro på gud, tror jag iaf.
Är det inte så att det kommer ifrån den kristna tron att alla är lika mycket värda och allt det där? men det känns så fan som att kvinnor är bra mycket mindre värda än killar. Inte ska killar behöva ha mens en gång i månaden. Inte ska de behöva ha mensvärk så att man nästan spyr.
Eftersom att jag är utav det kvinnliga könet så blev jag välsignad med mensvärk idag (inte så jävla kul).

Drog i mig två alvedon som inte hjälpte ett piss, och om det gjorde det så skulle jag nog varit död om jag inte tagit det. Sen så låg jag och vred mig i sängen för att det gick inte att somna.
Nu så är det dock lite bättre efter att jag tagit ytterligare två alvedon. Ah men även fast jag har haft bajont så har jag iaf gjort knäck! och städat (fast en bra sak var ju att jag slapp flera timmars städning för att jag låg och mest bara kunde skrika in i kudden). Plockat fram massvis av julsaker och så. Och så lagade jag kvällsmat.

Nu ska jag kolla upp lite om boende och grejs för det har jag lovat mig själv att jag ska göra så att jag kommer ifrån den här hålan så snart som möjligt, pussssss.

jullovsmorgon

Solen skiner!
Så jag borde gå uuuut. Mamma frågade om jag ville skriva julkort, det vill jag fan. men idag blir det iaf göra knäck och sen till Sjöberg för det blev inte så igår. Satt och glodde på tv:n istället. Och jag har kommit på att när klockan blir efter ett så är inte jag trött längre.
Man borde fan bara titta på tv vid den tiden, fattar ni vad lite reklam det är eller! Det är en reklam!
SeeU later aligator

Slutet på något ont. Början av något gott, jullov

Alright sista dagen in hell, nej där tog jag i lite för mycket kanske. Sista dagen i skolan får vi väl sääga.
först hade vi sovmorgon, meen as we all know så bor jag uti tjottahejti så jag var där som en äkta lantis klockan 5 över 8. Satt i cafeterian och tjuvlyssnade på det senaste skvallret, hihi. Sen så sprang jag iväg för att lämna bralls som jag lånat från dansen och då fick jag titta på en balettfilm, det var dyngcoolt. Så nu har jag lovat Jenny att jag ska kunna nudda knäna med näsan med raka ben (där ljög jag lite för ifall jag hade lovat det, då kan jag lova er att jag skulle brytit det löftet)

sen julpyssel och lite lekar, aw sen äcklig mat. Börjar bli lite besviken på maten! det har inte varit god mat på jag vet inte hur länge. Åsen dans med esteterna och lite sång. Sen spelade ES3 upp låtar och shlutt.

Ikväll ska jag chilla men imorgon så blir det nog fan sjöberg och Ärika! pusspårom.

I want a crocodile for christmas

Some people just don't fit, don't force the wrong pieces of the puzzle together.

Spelade Guitar hero för första gången idag, Kristin tyckte att jag var bra för att vara första gången. Det tyckte jag med faktiskt! men det var kul iaf. Sen så tittade vi på punkfilm i en timme, snacka om ont i ruumpan jag fick då! usch. Sen kollade vi på kalle anka på spanska och sist hade vi någon konstigt talkshow på engelskan. Handlade om Julen.
Olle var ju bäst iaf (australiensk):

- I just want a crocodile for christmas. I came up with a solution so that it wont be so expensive, I can take half the crocodile this christmas and the other half next christmas!
 
Och nu så är jag hemma, då kan man nästan gissa att jag inte kommer lämna huset denna kväll iaf. Undrar hur annorlunda mitt liv skulle vara om jag bodde i en staaaad?

Äsch, det blir allt bra ändå.

Försov mig och är jättearg på världens jobbigaste människa:D

Det är GRYMT KUL ATT MAMMA DAMMSUGIT OMKRING MIG I EN HALVTIMME TYP! jag tror hon gör det med mening. Och nu så tjatar hon om allting som jag kan göra nu i eftermiddag. Du kan ju ta in ved, och hämta mjölk och sen har jag glömt vad hon sa mer! he-he-he-
he-he-he!

Och ganska jobbigt att jag försov mig imorse!!!! åh jag blir arg på mig själv. Det var ju inte ens en jobbig dag idag. Jag hade absolut inte haft något emot att gå till skolan. Men när vaknar jag då? kvart över sju, varför just kvart över sju? vadfan. Jag brukar jämt vakna klockan senast halv sju om jag försover mig. Jag har nog inte försovit mig så här mycket på flera år. Men ah iaf jag kom inte iväg överhuvudtaget för det var ingen som ville skjutsa mig den biten till dfs.

Igår så var jag förresten i örebro och handlade också. ett linne, en kofta, en klänning, julklapp till Johan, julklapp till Elin och rouge. Och nu så håller jag på och laddar ner sunes jul :$.
pusshaj

Maskinen - Segertåget

Tjalalalalaa, inte bra det här att jag är typ beroende av smink. Jag känner mig jätteofräsch utan smink, DÅ känns det som att jag har ett lager fett i ansiktet, men inte när jag har foundation?

Sa jag att vi fick lite pepparkakor och att vi skrev en låt imorse, ah det blev bra (y. SSSSSSSSSen satt jag vid datorn och undvek att folk skulle titta på mig, SÅ DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE HAR JAG UTAN SMINK!
Sen fick jag reda på att jag fick Mvg i datakunskap! perfaperfect liksom.
Åså tittade jag på när de andra hade hopprepslektion, och var även med lite själv för det såg så kul ut. Jag har ju inte hoppat hopprep på gööörlänge (lite barn finns det allt kvar i mig).
Sist tråkspänish :).
Åkte med rudskogabussen hem utav självklara anledningar! satt och snacka med Gaste i en halvtimme är inte heller fel, söten dirr!


Dagens låt måste jag säga är:

Bara för att idag blev jag påmind om att jag faktiskt älskar techno ju :/.

Beroende

Igår så fick jag ett väldigt oroligt sms. Jag hade visst glömt mitt smink hos Kristin, nej :(. Och hon har sovmorgon idag så jag sitter här och ser förjävlig ut ända till klockan ett typ! ;O blä

JULEN ÄR snart HÄR

MAEJN PUSS! Jag mår braaaoo! Allting är inte alltid som det verkar, och det kan faktiskt vara bra ibland! och´AAAAAAAAAAAAHHHHHHHH glädjetjut!

Det är snart jul också,  nu längtar jag faktiskt. Jag har nästan gått och blivit lite ledsen på grund av att jag inte ens längtat till jul, och jag har ingen julkalender ens. Jag kanske börjar (Stor suck) växa upp. Men det är väl bra det också.
Jag tror faktiskt på ett liv efter detta så jag har ingen panik med någonting, jag tar sakerna som de kommer.

JAAAOOO, och idag så har jag inte så mycket att göra, precis som igår. Men det är mysigt. Jag tror att jag har gjort klart matten iaf (fast egentligen så har jag typ glömt bort vad det var vi skulle göra :$).
 
Jag tar och lyssnar på lite julmusik.


Lussebandy

Igår så var det lucia i skolan, ni var jätteduktiga klassen!
Sen så hände det inte så mycket roligt i skolan resten av dagen, fast en inte så rolig sak var när Dennis kastade en snöboll mitt i ögat på mig, och då menar jag mitt i ögat!

Men efter skolan så blev det till Café Paus och äta en köttfärspaj som smakade så som jag tror att kattmat smakar; förjävligt. Och det var väl någonstans därinnan faktiskt som jag började ha ont i magen, inte gött.
Efter att ha suttit och chillat alltför länge i Cafét så gick vi till Kristin och kollade lite på Jurassic Park 2 och halvsov.
klockan 6 drog vi till Brogårdshallen för att kolla/vara med i lussebandyn.
Jag var ninja/turtle :). Skämdes ganska mycket när jag gick in, alla andra såg ju nästan normala ut. Men det var lite tur att vårt lag hade överdrivet med utklädnad på oss, för vi vann bästa klädnad!
Ah, men det blev 5 vunna matcher, 1 förlorad, 1 oavgjord. Och sen en till förlorad som vi åkte ut på, men det andra laget var faktiskt mycket bättre än oss då också så jag tyckte att det var ett värdigt lag att förlora mot. Vi klarade det med bara 1-0 också, det var bra gjort med tanke på att matchen mest bestod av att vårt lag stod och skyddade vårt mål.

Ahmen framåt kvart över 1 halv2 så tror jag att vi åkte ut och då åkte jag med Casper till Skottlanda sen hem :).
Hey underbar dag! Fast hade nog varit bättre om jag inte hade haft grymt ont i magen halva dagen.



BOORING

heyheyhey I'm bored, så ta inte illa upp om ni får någon smått övertrött kommentar någonstans ;).
i förrgår sov jag 13 timmar, sen så blev det snabb övergång till 5 igårnatt, så kan det gå!

Yrrol

Det blir ju lite filmtittande när man inte har något annat för sig :).


Ännu en sjuk dag

Men vad är det här för skit! bdb kan ju inte vara överbelastat kl halv ett på dagen? Vad ska jag göra då? Gå ut och rulla mig i snön kanske?

Japp men nu vill jag bara säga att det känns faktiskt som jag gör mer nytta här hemma idag än jag skulle gjort i skolan, det är ju lyckat. Jag har faktiskt skrivit klart min novellanalys, om den är bra går ju att ifrågasätta men nu är den klar i alla fall. Sen snart så ska jag försöka läsa igenom den där artikeln på engelska som vi hade läxa på tills igår, och allt det andra vi hade läxa på, för imorgon så tänker jag faktiskt gå till skolan. För jag är nästan helt frisk idag, och om jag känner mig själv rätt så kommer det som jag har kvar nu inte gå över på några månader och ja let's face it, jag missar ju ganska mycket om jag ska vara borta så länge.

idag blir det inget puss och hej för då kanske jag smittar er och det vill jag inte!

Christinateaterns louge!

Sjukling

Ja, jag vet att jag skrev igår att jag skulle till skolan idag, men sen blev det inte så. För jag kände att det var lite ovärt när jag ändåså inte kunde prata? men nu har jag ätit glass så nu så kan jag prata, men det svider massa fortfarande. Får se om det blir skola imorgon..

Jullåt

Hey sjukling. Jag har grymt ont i halsen och jag tror jag har feber. Och ovanpå det så har näsan börjat rinna nu också, usch och fy! Meeeen jag tror nog att jag försöker gå till skolan ändå för jag kan lika gärna sitta där och chilla som hemma. Och om jag stannar hemma så kommer mamma inte låta mig dra någonstans alls i helgen. Men seriöst på dansen idag så trodde jag att jag skulle svimma, och allt var bara så varmt. Det blir nog att gå och lägga sig tidigt idag. annars idag så har vi skrivit en låt, eller en bit på den iaf. refr: Tomten åker HD på taken, han bräser på i 140 knyck. Tomten kastar klappar på barnen, De skriker "men jag har ju inte varit stygg!" Hjälp mig gärna :). Men nästan gång så kommer väl förhoppningsvis Charlotte så kan hon skriva lite! dataprov också, och det gick skitbra. Förutom det att jag inte visste vad man sparade i för filformat på excel?! hur dum kan man vara x).

Musikalveckan

Hej varför kan inte folk bara säga exakt vad de menar rakt ut. Ja, jaghar inte skrivit på ett tag utav den enkla anledningen att jag inte viljat. Och jag har väl inte viljat för jag har inte orkat :). hihi. Men nu så har jag en extremt lång rast att inte göra någonting på så då kan jag ju lika gärna säga att förra veckan var underbarast, vill inte sätta allt i ord. Det var bara helt enkelt bäst och dyngkul! Nu ska jag kolla lite på excel som jag har prov i om en timme :D

Blueblue blue suede shoes

Hejhejhej! jag blir så jävla arg att vi inte kan sätta den jävla tantscenen! jag säger bara va? hela tiden, nog för att det kanske inte gör så mkt men ändå. Och jag kan verkligen inte hålla mig för skratt, Lou gör ju något nytt varendaste gång! och jag garvar ihjäl mig. Men men, vi har kört igenom den tre gånger idag, imorgon så ska det vara perfekt. Men det blir det nog (Y). Tänkte skriva ett hatinlägg om min mamma men det orkade jag inte. Gör det någon annan dag istället. Jag tror att jag inte sagt något snällt till henne på ungefär en vecka, he-he. Så jävla bäst mamma har jag (skämt åsido). pusssss

Ett tomatskämt

Linn har skadat sin tumme, genom att sätta sig på den. Och Gaste var nog den som hade mest roligt åt det.
Men jag kommer inte ihåg vad han sa ju! Jag skrattade iaf nästan ihjäl mig där! Så nu vet ni det.
Men jag kommer ihåg vad han drog för skämt efter iaf, för det var fan ganska dåligt. x)



- Det var en gång tre tomater som skulle gå över vägen, en barntomat och två föräldrar och då så gick den lilla för segt över vägen så då gick pappan tillbaka och mosade den lilla tomaten och sa "Kom nu ketchup så går vi!"



Aoh och förövrigt så har Charlie´s typ sämst Royal! och vi har kört igenom musikalen två ggr idag, måste verkligen försöka öva på att hålla mig för skratt på sista scenen!


Första dagen på musikalövning

Jag har tappat bort mina vantar *gråååååter* fifan, så nu har jag lånat min brors utan att fråga honom. Men jag får säkert låna dem för han är bäst och snällast.
VARFÖR GÅR MIN DATOR SEGAST I HELA VÄRLDEN?
Jamen, idag så har vi varit på christina hela dagen från 8 till halv 6. Och hur många ggr hann vi köra igenom musikalen då? jo EN gång. Så nu vet ni ju ungefär hur lång den är om ni ska komma och kolla hih (det tyckte jag var roligt iaf).

Det var en massa tjat om hur vi skulle göra och sååå. men imorgon går det väl fortare. Bra att jag inte alls kunde replikerna idag, så då tänkte jag att jag skulle ta med mig manuset hem och öva ikväll då men så glömde jag såklart det på teatern! attans :(

pussiss!

RSS 2.0