Español, varför pratar ni så snabbt!

Baladalula! ifall jag skulle starta ett skivbolag så skulle det nog heta så, det lät väl lite intressant elleee!

Yee fick mvg minus på spanskan igår, hon sa att jag fick minus  för att jag inte skrev motfrågor på mailet vi skulle svara på, men palla det liksom elleee ^o), jag skiter väl i den som skrev mailet, hon lät inte trevlig så jag ville inte prata med henne något mer :O.
Vi började titta på en film också. Om det inte skulle vara undertexter så skulle man inte fatta ett skit kan jag ju säga! Det är inte kul att få reda på vad lite man egentligen kan när man är så stolt över sig själv för att man klarat tre år med spanskan! 
Ahmen sen lacrosse också och det sög, mkt på grund av André som sa att jag var sur hela tiden. Kan ju säga att jag inte tål när folk säger att jag är sur. Tål inte när folk säger att jag skriker när jag inte gör det heller, har bara lust att skrika då: JAG SKREK FAN INTE! NU SKRIKER JAG! HÖR DU NÅGON SKILLNAD ELLER! Det finns en viss skillnad mellan att skrika och prata högt.  

Aaaaaah sen efter skolan så var jag med David och Harris typ, de töntade sig mest hela tiden, men det var ju kul att titta på. Sen vid fem åkte vi till café kaktus och pratade lite med våra arbetsgivare som vi ska ha i sommar, eller ah Harris var inte med dit. Jag ska arbeta vecka 27-29 i Svingelskogen på berget och ta hand om barnen, I think :).
  

Inte duschat på 3 månader?

Radion igår då:
- Vi pratar om konstiga saker som du tycker är pinsamt
- Vad tycker du är pinsamt?
- Jag har en planka i min hall som jag tycker är jätteskämmig så jag brukar täcka den med skor.
- Jaaha det var ju lite konstig grej att skämmas över.
- Vad tycker du är pinsamt?
(en annan person) - Jag skäms för jag tycker inte om att duscha, ibland så duschar jag inte på tre månader.

ÅHGUD vad glad jag är att jag inte känner den personen! Jag anser mig själv som äcklig om jag inte duschat på typ 2 dagar, hur jälla äcklig lär inte den personen va, liksom det är inte konstigt att du skäms. Den borde skämmas lite. Tänk på andra också. Men det kanske var någon som skämtade, hoppas det!

Så gödagar i skolan nu sista veckan känns det som, fast jag hade ju prov imorse faktiskt, hade glömt det. Spanskaskrivprov, vet iiinte hur det gick men jag skrev mkt iaf, sen om det är rätt är en annan sak :$. Tog hem två bilder som jag målat sen, ska lägga upp bild på bdb någon dag i helgen tror jag. Japp hade fotboll också, slutade ju på fotbollen i höstas och det känns verkligen för jag suger ju!

Tiden, den går fort vid fel tillfällen.

Den sista veckan av jobb i skolan! Jobbigt, men ändå väldigt gött att veta att vi nästa vecka så är betygen satta och då behöver jag inte bry mig om att vara trevlig mot någon lärare längre (A).

Allting går för foooort! Dagar som jag förut brukade tycka aldrig tog slut tar nu slut innan jag hunnit riktigt vakna. Jag tror att någon sa något för en vecka sen men sen får jag reda på att det egentligen var för en månad sen... Jag har missat en hel månad? Ååh vill inte att mitt sommarlov ska springa förbi iaf. Tiden har en tendens att gå långsamt när man verkligen vill att den ska gå fort men när man inte vill att den ska gå fort så har den redan försvunnit runt horisonten.

Hade fysikredovisning idag, det gick väl bra. Jag blev förvånad över vad mycket Jusse hade :O, men det blev ju bra iaf :).  Snart klar med mitt miniväxthus! och sen hade jag prov på världskartan, skrev på allt tror det gick bara bra ;).

En hektisk vecka

Åååh, datorn kan inte vara segare eller något? vad är det för fel på den. Kan inte lägga upp bilder på bdb heller, när jag för en gångs skull tänkte lägga upp något, är ju lite dålig på att göra det nu för tiden. Men har iaf haft teater hela veckan ju! Kommit hem vid typ 8-9 varje dag och då blev det dusch och äta allt man hann! Vi spelade upp i torsdags för föräldrarna och det gick jättebra allting blev typ helt perfekt och vi fick rosor. Sen på fredagen hade vi två shower, de gick inte riktigt lika bra. Det skulle ha kommit in en dromedar, men det gjorde inte det ;P så här blev konversationen typ:

Elli- Men om det blir för varmt så kommer jorden gå under.
Emma- Jahaaaa
tyyystnad
Emma- Det är ju inte bra
Elli- Neej
tyyystnad
Elli- vi ska nog gå nu, kom.

Haha och vid sidan av scenen stod de och viftade som bara den, men publiken märkte nog inte att det blev fel *;P
Då fick vi nallebjörn och ännu mer rosor också, miljöpriset fick vi ;).
Senare på fredagen så klippte jag mig, blev lite skillnad faktiskt ;). Och så var jag på musikal också, dyngbra var den!
Igår så pluggade jag typ, kan fortfarande inte alla länder och så och jag måste göra om typ hela min redovisning för den är så jälla lång B/. Ah men på kvällen så grillade jag med Nina, Lossan, Emelie och Erika iaf och det var ju trevligt ;). Idag ska jag ju då fortsätta plugga. Så det varmin vecka!

En rolig historia

DAGENS:
Alla hade en porsche utom Kalle för det var hans farsas!

AHAHAHAHAHAHA gud vad kul den var, älskar såna historier.
Har tränat på teatern hela dagen och nu är jag grymt trött på den, as always. Men det var iaf lite roligare än vanligt idag för vi hade mer rekvisita än vanligt. Sen så kan jag mina repliker så bra så jag behöver inte tänka på det överhuvudtaget. Vi hade massa fritid också så det var dynggött att bara springa omkring under scen och överallt och flamsa.
Efter skolan så var jag lite med Linn och öva världskartan, kan snart allllaaaa länder i världen ;), och sen var jag med Sandra och hade allmänt trevligt och åt glass och lite så :). Föräldramöte hade vi också, Lungsund blir det nästa helg!

Shout out loud

Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!! skit i att ta det lugnt och ta en liten paus när du stressar, mitt tips är att man ska skrika som fan. Jag tycker det blir bättre då, haha.

ÅÅÅÅÅHHH skitdag! har ont i huvvet och allt suger :), men ah det är väl bra att jag låter det gå ut över min dator istället för någon människa (A). Aaaah idag så fixade jag och Juss klart vårt fysikarbete, undrar om vi lämnade in det, gjorde vi det Juss? Sen gjordes det en fin båååt! och finfina redovisningar och på slöjden så är jag klar så jag fick faktiskt bara sitta och göra ingenting för Läraren, haha. Men det var dyngtråkigt, satt och läste en tidning bara :p.

Inspirationsdag

IGÅÅÅR så var jag och Linnsan på någonting i Universitetet i Örebro, vet inte om det kanske finns flera, men vi var iaf på ett. Där så fick vi lyssna på en föreläsning med Troed Troedson, och den var ju ganska bra för att vara en och en halvtimme lång, jag somnade inte alls, skrattade till och med några gånger. Det var dock lite svårförståeligt, alla i hela salen skrattade förutom jag och Linn typ för vi fattade inte x).
Sen berättade vi om teatern, dyngbra gick det. Sååå mycket lättare att redovisa för folk som man inte känner! Jag har kommit på mitt trick till redovisning och det är att det egentligen inte är så svårt ju lärarna står ju därframme jämt och pratar, varför skulle inte jag kunna göra det i 10 min eller vad det blir utan att vara värsta nervös för det. Det är bara att prata på liksoom. Sen tog jag bussar hem, åkte 3 och kom hem 6, tog liiiite tid eller.

Och idag har vi sprungit orientering i Råbääck. I början trodde jag det skulle gå skit för jag sprang ju till och med lite fel på ettan för sjuttsingen, men sen ordnade det sig. Är så stolt för att jag hjälpte typ massa folk som hade fastnat vid två kontroller (A). men till sist fick jag iaf 31 min, 33 var mvg-gränsen :).

Lite för mycket klagande

Ännu en dag full av klagande på att allt är så jobbigt för mig. Har knappt haft någon rast på hela dagen, får aldrig ha det känns det som. Men iaf så försov jag mig imorse. Skyller på att jag vartrött eftersom att jag vaknade vid fem också för att Elin skulle åka till Kolmården tidigt.

Japp och sen i skolan españoool med prov! gick bra fast det var två ord jag inte kunde. och ergonomiprov på idrotten som gick bara bra tror jag och sen svenska, så lugnt har det varit idag för att 5 killar har varit på fotbollsgymnasiegrejs. Sen efter maten så blev det so och redovisning och den gick bra! första gången någonsin jag är nöjd med en redovisning skulle jag tro, jag kände mig helt lugn och kollade inte ens på stödorden (Y). Men det är ju några redovisningar på G nu så det är väl bra att jag vänjer mig.
På slöjden så slappade jag för jag var så trött (A), men vad ska jag sy för något nu?

Gött att komma hem och känna att man inte har någonting överhuvudtaget att oroa sig för, JAA! inga läxor tills imorgon och ingen skola imorgon ens. Jag och Linn ska på någonting i Örebro och hålla en workshop och såå, ska bli hur trevligt som helst :D.


Coopers test

Emma är en väldigt antimänniska som hatar skolan! Det är det värsta jag vet nu för tiden, det var inte det förut men nu är det så jävla jobbigt! Alla lärare är så elaaaka :(.
Jag har bra argument till varför ungefär varenda lärare är elak , men jag ska inte klaga på dem här, det räcker nog med att jag gör det i skolan. Förutom lite på idrottsläraren Lollo eftersom vi var tvungna att springa coopers test (2.4 km på tid) bara för att jag skulle få reda på att jag har försämrat mig med 40 sek typ så nu ska jag sluta supa! oops jag gjorde ju inte det förut heller! 

Jamen sen åkte jag moppe imorse och den har damp för det startar inte när det är kallt! så jävla dåååligt försökte få igång den i ungefär 10 min. Sen efter skolan hade jag jobbintervju på Berget, jag tycker det gick bra iaf, Kanske hamnar i svingelskogen eller i djurhagen då. Det får jag veta i slutet på nästa vecka. 
Nu blir det plugg för jag ska banne mig sätta den där so-redovsiningen imorgon ;).  

Klassresemål- förslag

Hallooojj, det är dåligt väder ute, haha så därför sitter jag vid datorn (A). Nejmen jag har faktiskt letat efter ett klassresemål, och jag har hittat massa bra... som vi inte har råd med :$. men pappa har ju gett förslag på att vi ska bo i Nybäck i vårt hus där och gå på promenad till mohöjden och typ köra gh och singstar och kubb och blablabla :P. Annars typ Däldenäs eller något i värmland.

SÄMST dag i skolan idag! Jobbade hela tiden! seriöst hade typ ingen rast kändes det som! vi hade ju inställd spanska men då fick jag sitta och skriva en massa skit om teatern och sen dirr till so:n som jag kom för sent till och så blir man typ skälld på eller något. Sen så säger han att vi visst ska göra slutord, sammanfattning och en fråga nu på sista lektionen, LÄTT!! fan vad jag var arg på honom dåå! Inte lite stressat eller!

För slappt

Haha usch har inte varit en särskilt bra dag! Först så fick jag klippa gräset (glömde ta ner klippaggregatet kom jag på när jag klippt hela gräsmattan) och sen så var jag tråkig för det var inte så fint väder, tänkte bara vara hemma och slappa, men det var för slappt! Och jag har knappt ens övat på engelskan heller, läste igenom det en gång förut, men man får ha stödord hoppas jag för annars går det ju inte. Nej tänk om man inte ska ha det, nu får jag panik! Blir att läsa på i bussen imorgon, jag orkar inte med allt jävla plugg.
-Engelskaredovisning
-Fysikinlämning
-Fysikredovisning (låg prio)
-So-redovisning
-Ergonomiprov
-Spanskaprov
-Världskartprov (låg prio)

Men måste ändå öva på den där världskartan nu för den är ju ganska stor ;/...

Hösten kommer snart!

Jaaa,
jag har tagit en liten paus härifrån, eller en ganska stor paus kanske ;p. Sommaren är ju så gott som här nu, känns det som, och jag vill inte sitta vid datorn! vill inte slösa bort min sommar på att vara inne, det kan jag ju vara på vintern. känns lite konstigt när jag absolut inte vill sitta vid datorn. Nu satte jag mig här bara för att jag var tvungen att skriva fysiken och so:n annars hade jag lätt stannat ute B/.

Men under de här dagarna jag inte suttit vid datorn så har jag iaf varit ute då, varit på studie/obesök, firat Elin, pluggat, varit ute och ätit glass aah jag vet inte allt vad jag har gjort men har varit dynggött iaf :). Nu ska jag skriva klart fysiken!

Om jag fick välja igen, skulle jag fortfarande välja dig.

Ja man blir som man umgås. Det är ju iaf sant, behövs ingen forskning för att bevisa det. Jag vet att det är så. Känner verkligen att jag hör hemma med mina bästa vänner och sen när jag är med några andra, visst så trivs man där med men det är något speciellt med de allra bästa. Det märks verkligen på humorn också, jag tror att vi måste de vara de vännerna som är mest elaka mot varandra, men vi tycker det är roligt? Jag tror jag tar på mig lite skulden för jag är ju typ elakast, men det måste ju betyda att jag är roligast också ju ;)? haha men det är iaf bra att ha någonstans där man hör hemma, det kan inte uppstå pinsamma tystnader, Kärlek är det.

Var något extremt slapp igår, men det måste man vara ibland också! Satt och spelade bejeweled som nu för tiden är mitt favoritspel (A). Kollade talang också, wow såg ni att de knäppte öronen, coooolt... NOT? haha de kan ju inte ha trott att de skulle gå vidare eller?
Ah men idag så ska jag inte vara slapp för jag ska ut och jobba litt, fanfördet ;o. Meeen blire ikv? känner att jag vill dra någonstans, får se vad jag orkar :)


- låna film och hyra bok tack.

Vad är det för någon dålig stil egentligen att man får låna böcker men man får inte låna filmer. Det är ju typ samma sak eller? Det är väl inget fel med att titta på en film istället för att läsa en bok. Ifall det är en engelsk film så är det ju massa undertexter som man läser. Sen så fattar jag inte varför man är lat om man tittar på film men inte lat när man läser en bok?

Yemen grillningen igår blev superbra! Även fast det var sämst väder så vi inte kunde vara ute något. Men vi spelade iaf med andra ord och blev massor av roliga förklaringar på ord :P. Sen spelade vi kubb med konstiga regler (A). Man förlorar inte alls om man missar kungen och alla andra är nere 8-)? seriöst så trodde jag det först, hade glömt. Meen lite dåligt att Linn Sandra och Jusse drog hem så tidigt men Erika och Elin var iaf kvar tills 2 eller något och pratade, treevligt :).

Idag har jag handlat i kga och blev nagelfil och klänning! sen nu senare så vet jag inte vad jag ska göra. inte mkt tror jag, chilla.

Valborg!

Wiheheheh, omg blir typ dyngglad bara när jag tänker på gårdagen för jag tyckte det var så kul fast det nog egentligen inte var det (A). Blev att åka till Persbol som vanligt. Sen fick jag och Lossan sälja korv, SKRÄLL på det med hahaha. Men det är lite kul att göra det iaf. Fast pengarna flög iväg ibland och jag blev helt hispig :$. Sen kom Casper och Erik också och så fick man prata med dem iaf. Trevligare killar får man leta efter. Synd att kvällen var så kort. Fick inte se nå mycket fyrverkerier heller B/!! Jävla folk som ska ha korv hela tiden hahahah.

Och nu ikväll så kommer väl snart girlsen så ska vi grilla lite och såå (Y).

RSS 2.0