Nostalgi

Jag har tagit bort min lunar, har nog knappt varit inne på ett år minst. Men iaf det var ju ett steg mot vuxen världen eller hur?
Imellan det att jag skrev lite på engelskaarbetet så satt jag och kollade om det var något roligt i min blogg där, så tänkte jag skriva över det hit lite snabbt nu. Rent nostalgi-inlägg för mig själv alltså. 
 
Hovfjället sen jag var 12 år. Och vid 14 års ålder så blev det att försöka åka snowboard, den dagen ville jag inte sitta kan jag säga.
Malle min bästa vän i sjuan!
Majbrasa i Rudskoga varje år sen jag var hur liten som helst.
Smögencup -05 Stisse var tränare, jag var lagkapten men ändå så lade jag ingen av de avgörande straffarna och tur var väl det för vi vann B-finalen!
Däldenäs sedan 9 års ålder smörgåsbord, spårning, nattspårning, kvällskul och allt. 
Trivselkväll sjunga med tjejerna i klassen (Y, klasskamp och disco.
Lucia på valsverket och Jusse var lucia.
9C:1 07-08 var bäst! hela högstadiet.
Sjöberg och Marie bråkade inget som man väl egentligen vill komma ihåg men.
Prao på Holmertz!
Riksdagen och bussresan hem.
Rörelseverk till Eye of the tiger och the whistle song med Anton, Erika, André, Alex och Lalle.
refill, konfa, konfaläger med fågelskådning!
Spöket på bodaborg!
Dans med Bea, Sara, Elin och Lossan.
Hova riddarvecka.
Bässebol - Casper och Oskar skrämde livet ur mig och Lossan, spela kort, gå upp klockan halvfyra, vara ute och fiska. Victor kallade mig för Larva för att jag hade en larv på mig, och jag kallade honom Karl. 
Prao på dagis med Sjöberg i sjuan. 
Cloetta med Lossan.
Lungsund med klassen.
                                   

Lovelove forever :) <3 


Dagens låt

Dagens låt: Bethany joy lenz - Halo
Bara för att jag inte kan sluta lyssna på den.

Hemsysslor

Tänk klockan är bara tolv och jag är redan galet arg på min mamma, hah hon vet exakt vad hon ska säga eller hur.
Men ja, jag tror ´jag har fått henne att sluta säga "Nu måste du faktiskt hjälpa till lite". Nu sa hon att hon ska börja säga "Nu får du allt ta och göra din del".

Men ah är inte på dåligt humör bara för att jag ogillar henne, för då skulle jag ju alltid vara på dåligt humör (ingen kommentar).



Det snöar ute och det är halloween idag, men det blir att vara hemma (om jag ber om skjuts någonstans idag så får jag säkerligen inte skjuts någonstans imorgon). Ska börja på engelskan nu, sen matte, sen skriva novell och läsa någon novell och försöka börja på novellanalys och kolla lite på spanskaglosorna kanske. Pluggis idag alltså, men sen ikväll när jag är klar så ska jag kolla på Because I said so.. ser fram emot det.
 

Åtorpsbron

I don't wanna grow old, but if I do, it better be with you!

Jag kom på att jag var hos mormor en sväng förut också.
Hon kommer inte ihåg någonting. Hon vet inte vem jag är, eller mamma eller moster.
Moster säger att hon ska fixa lite mat till henne och då svarar mormor "ska vi åka hem sen?" För hon vet inte att hon bor på ålderdomshemmet, hon tror att hon fortfarande bor i sitt hus som hon flyttade ut ur för ungefär ett halvår sen :/.

Emma 30/10-08

Looking out a dirty old window...


Bach Air

Du ska inte bestämma vad jag ska göra, eller hur jag ska känna.
Jag behöver inte bry mig om alla. Och ingen ska döma mig,
jag hatar vem jag vill, ingen vet bättre än jag i det här fallet så var bara tyst...



Jättetrevligt att vara Linn och bli lite uppdaterad i hennes liv :). Vi pratade och kollade på linas kvällsbok, var ju inte så jävla bra om jag ska vara ärlig, lite småkonstig fast det var det konstiga som gjorde den ganska rolig också.
Idag så har jag bara varit duktig, fast det är jag ju jämt! klyvit ved och sen varit nere och övat piano och sen varit i Rudskoga på pianolektion. Nu så kan jag nästan hela "Air" och nu ska jag lära mig ackord till "Imagine med John Lennon".

Hade tänkt göra läxor idag, och jag hade tänkt göra det i måndags, men det blev inget med det, såå jag tänker göra det imorgon istället.

NEEEEEJ, mina skolböcker

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut. Jag drömde att jag var i skolan och mitt hänglås det var trasigt. Jag stod utan för mitt skåp och skulle ta fram böcker sen kommer det någon jävel som går och pissar på allas skåp, och jag blir värsta arg och smäller igen mitt skåp och bara "Vad håller du på med?!" och den fete glasögonormen vänder sig mot mig och pissar på mig! och sen öppnar den mitt skåp eftersom att jag inte har ett lås och pissar på alla mina böcker.

Jag tar det som ett tecken på att jag kanske borde köpa ett nytt lås.


Gustavsvik på höstlovet

Igår var jag i Gustavsvik! Och det var grymt kul även fast det var typ 500 pers där. Dynglång kö till rutschbanorna men som tur var så tycker vi bäst om vildforsen och där var det ingen kö, man åkte in i alla och så men det var askul för det!
Hände väl inget speciellt direkt men det var gött att vara med mitt gang igen.

reh

Sometimes it feels good to be alone

Today is a good day. There's nothing wrong with being a loner sometimes.
Har haft det gött och kollat på one tree hill är snart klar så jag kan göra lite viktigare saker kanske. Sen så har jag lagat mat, hjälpt mamma att städa och spelat piano. Men det blev inget plugg, för jag ville inte det för det är så tråkigt.
Seeya!

one tree hill S5E15

Hääär sitter jag, för jag fick inte sova längre än till kl halvtio. Idag ska jag kolla på oth, för om jag inte kollar klart på det nu snart så kommer jag aldrig sluta titta på det, men det är nära nu. Sen ska jag spela piano och skriva engelska och novell tror jag, chill idag. Imorgon blir det nog Gustavsvik iaf.

Vad gör du med din extratimme?

De flesta tycker att höst är den värsta årstiden, men inte jag. Vädret spelar mig inte så stor roll vad det är, jag kan göra ungefär samma saker även om det är lite lerigt utomhus. Och sen så blir det bra mycket mysigare att vara inne vid en brasa när det blåser förbi gula löv och man hör smattrande mot taket.
Nu så har vi alltså flyttat tillbaka klockan en timme. Inte den bästa timingen eftersom att det är lov och det gör nästan det samma vad klockan är då. Men inatt när klockan slog 3, så stannade den där och jag sov bara bort det. Men det kändes i alla fall bra att jag gick upp lite tidigare än vanligt.

Idag så har jag inte gjort så mycket, tiden går väldigt fort. Gjort lite läxor, tittat lite på tv, firat pappa med att äta smörgåstårta, glasstårta och grillat (y, och så fyller moster idag också. Grattis till 53-åringarna! Sen varit och spelat lite instruument med Erika och lärt henne en fin låt på piano, och sen repat.

Energispaningen 2003 ?

En Emma innan sängen!

Såhär kan det se ut innan jag beger mig i säng, Energispaning 2003 t-shirt och allt.

  Och igår så listade jag ut hur man gjorde en utåtbakad fläta, den ni!


Överviktighet

Jag vet inte vad det blir idag. Jag får iaf inte sitta vid datorn hela dagen har ju mamma kommit förbi och sagt nu, för hon har läst i tidningen att ungdomar inte ska sitta vid datorn eller TVn mer än två timmar om dagen för då blir de överviktiga. Så nu känner jag mig väldigt tjock? skämta, mamma tror ju fan inte ens på det där, hon tyckte bara det var en bra anledning till att säga till mig att "Du kan ju städa lite istället!"
Visste ni att en 200g chipspåse tränas bort med endast 4 timmar fotboll, sluta äta chips? jatack.

Ikväll så vet jag inte, kanske vara med några. Eller så kommer det något folk hit. Eller så blir det ingetdera, och det skulle då inte göra någonting ifall det inte blev något av det, är inte så pigg.

Just det, gårdagens också!
Vi spelade pictionary, två lag och en går upp och ritar något och sen ska lagen skrika så fort de ser vad det är.

Robert ritar en köttbulle men ingen fattar något. Ebba läste fel ord så hon håller på och ritar en kindtand.
Louise kollar på Roberts bild och bara "Vad har du ritat för något :o?" *suddar*... hahahah så hon suddade ut det som faktiskt var en köttbulle, stackars Robert.

Och sen:
Elin till Andreas - Rita en rebus
Andreas kollar konstigt på Elin - Va?



Dagens låt: N.E.R.D: She wants to move
Hur skön som helst.

Mitt första prov minsann

AIIIGHT mannen.
Allt är bra här va, är allt bra där va?
Äntligen höstlov, och jag ska sova hela natten och sova hela da´n sova hel neeeeej spola tillbaka lite där vadfan sova? festa hela natten festa hele da´n! Nej men helt seriöst så blir det säkert en massa plugg iaf, haha kul.
Första provet under min gymnasietid idag, i data. Och jag tror att jag klarade mig riktigt bra, :).
Aaah men annars så var det inget speciellt roligt i skolan idag. Ikväll ska jag nog åka till tonår *FnizZ*, Lossan och syrmin ska ju ha hand om det så det kan väl inte vara alltför tråkigt tycker man, och så har jag inte varit med Lossan på jättelänge känns det som.

Ah just det kom på att det visst var något roligt idag, idrott ju! vi spelade fotboll och volleyboll. Vår lärare blev positivt överraskad över hur bra vi var (Vilken match tittade hon på?)

Smsen man skickar under en tråkig mattegenomgång.

-Du luktar bajs.

-Du ser ut som en frustrerad älg.

-Du ser ut som en älg med plastikopererade bröstvårtor.

-Kolla Krillans virvel!

Ja, så kan det vara!
Idag så luktade det äggmök på andra våningen på brogårn, jag spydde nästan (y).

Dagens:
Gaste - Imorgon blir det handboll!
Victor - Har du det bra på Brogårn Emma?
Jag - Volleyboll?
Victor - Nej brogårn?


Hip hop culture

Engelska! jag skriver om hip hop, och det går ju sådär måste jag säga, måste slå upp var och varannat ord men men, om jag ändå hade varit lite smartare? men visste ni att orden hip hop kom ifrån att en kille retade en annan kille som skulle åka till armén. Vännen sa "hiphophiphophiphop" och försökte då härma marscherande soldater.

Snart så är det dans som gäller och jag tror vi ska göra lite 50-talsdans, det är den roligaste dansen hittills så jag är glad,glad,glad.

P.S. Kristin SUCKS ASS .D.S

Metaforer.

Nu är man äntligen hemma och klar för att..........plugga!
ovärda lektioner idag. På svenskan var vi tvungna att vara djupa som vanligt, jag och Linn är ju så lagom djupa!

"Glädjen är en tvål"

Mm det är fan riktigt djupt, jag slår vad om att ni inte fattar den. Men ah sen så skulle vi skriva metaforer om oss själva och jag tyckte jag fick ihop det riktigt bra.
Ibland kan jag vara en klingande melodi och ibland ett mollackord på ett sönderslaget piano. Fick in att jag är lite musikalisk där också.
Men sen så blev det vänta på buss i dfs, mm trevligt. plugga. Sen spela piano och cykla hem i regnet. Nu ska jag plugga spanska, förut pluggade jag data. ha det så trevligt nu allihopa!

Datakunskap

Ja, det var ju det jag skulle göra här, just det. hah
Har kommit på alldeles nyss att man fortfarande kan gå in på blogg.se och kolla lite mest aktiva och nya inlägg och så. Jag trodde ju det var borta för att det blev publishme.se nu. Och jag loggar ju jämt in direkt på det. Jag vet, jag är väldigt efter.
Meeen nu när jag suttit och kollat lite på bloggar som verkade vara intressanta så tappade jag verkligen lusten för att göra datakunskap, är det någon som faktiskt tycker om det eller? Någon som bara "jaaa nu är det datakunskap!" Det är inte jag i alla fall.

Ujujuj jag och alla mina krämpor.

Godmorgon, godmooooorgooon! what a wonderful day.
Börjar bli till en vana det här med att skriva blogg på onsdagsmorgnar så här, jag ska nog göra det till en vana. Har inte så mycket annat för mig. Fast nu tänkte jag vara lite överraskande och lägga upp en bild på bdb bara för att jag hade sovmorgon men det gick ju inte att spara bilder som man hittade. Nej jag får ta och fråga Kristin om hur hon fixar med det där.

Mhm, har insett att jag nog blir som min mamma snart om jag ska hålla på och klaga om överallt jag har ont och om hur trött jag är. Och jag vet att det gillar ingen att lyssna på! JAG VET! Så jag ska sluta säga det, om inte någon frågar då förstås, det vore ju lite otrevligt ifall någon frågade  "Är du trött" och jag svarar "Det tänker inte jag säga!". Ah så kan det vara, men i alla fall så fick jag klippa upp mitt lås imorse. Hahahah jag har tajta byxor och orkade inte ha nycklarna i fickan, smart som jag var så lade jag nyckeln i väskan istället. Men sen när jag lade in väskan i skåpet och stängde hänglåset så var det inte så smart längre. OCH det värsta var ju att jag upptäckte precis som jag stängde låset att jag hade glömt nyckeln därinne, om jag bara kommit på det en sekund tidigare.

Ja snart är det engelska (om en timme) och jag skriver om hiphop. Och nu ska jag öva lite på datakunskapen innan jag somnar, Godnatt!

Hur gör man en ny blogg tack?

Om någon vet hur man gör en ny blogg utan att alla gamla inlägg försvinner, give me a call! eller så kan ni skriva en kommentar men det lät mycket bättre med give me a call, eller hur?

Jajjemän, det är något damp med mina höfter men det har jag ju alltid veta, de kan bara inte sluta vicka (yeahright) nej men jag vet inte vad jag gjorde men efter dansen idag så blev det lite halv haltalotta. Meeen jag härdar och jag härdar mina dumma visdomständer som håller på att växa fram! inte för att växandet gör ont, men ätandet smärtar lite.

Okej idag så var det spanska, dans, engelska, dans!
Börjat på discodans och 50-talsdans, DET KOMMER BLI HUR JÄVLA BRA SOM HELST! och vi är megasöta i våra kjolar också ;).

sleepytime

Jag är trött, men gla´.  Sitter och kollar på oth och ska snart duscham sen typ sova haha, är allt för trött.
Gjorde inte bra intryck på min spanska lärare idag, Kristin och Louise satt och skrev medan jag satt och glodde ut i intet, Läraren bara "är du klar?" jag bara "Nej jag tänker på texten" öhvadfan tänkte jag när jag sa så då x)? Satt typ och soooov

Party at Bea's

Firade Bea igår. Jag och Erika åkte in vid halvåtta och där var det massa trevligt folk :). Och så fick vi tacos, kladdkaka och massa skratt. Fast det var ju så lagom kul när Elin och Bea mobbade mig för något som inte ens var sant! Vad jag än sa och hur jag än sa det så sa de att jag sluddrade och ja, ni kanske kan tänka er vad de sa mer vad jag än gjorde typ.

Kvällens var verkligen solklar fast jag kommer inte ihåg exakt vad vi sa så nu låter det inte lika roligt :).
Vi pratade om att Bea var lite barnslig.

Bea- Men vet ni hur kassa barnprogram det är nu för tiden eller?

HAhahahha så söt. Men men idag så ska jag försöka göra lite matte, skriva lite novell, spela piano, sjunga i kören, fast det blir väl säkert inte allt det där :).

Bortbytingen

Och igåår, så kollade vi på teater också av teatertreorna. Jag träffade på min kusin Madelene :).
Bortbytingen, och den var inte så jävla bra. Ganska dålig faktiskt, väldigt tråkig faktiskt. Och så var det en tjej som inte kunde säga r, jag har aldrig hört det förut, lite coolt faktiskt, eller ah ni fattar va.
Och idag så har jag städat, börjar bli en vana på lördagar, hah. Men ikväll så ska jag till Bea och fira henne!

Louise äter lite långsamt

HAHAHAHAHAHA kom på en annan dagens här i veckan :)

Lui brukar jämt vara klar sist med maten och äter ganska mkt, fast jag och Krille äter lika mycket, men som sagt hon äter väldigt långsamt och Krillan och Olle brukar mobba henne lite.

Någon drar ett skämt
Krillan- Hahahaha det var ju nästan lika bra skämt som när Louise sa att hon var mätt! xD

Vi ska skriva metaforer om kärlek, Kristins och Louises metafor:
Som att bada i en sjö med gelehjärtan.
Olle- Erkänn det var Louise som kom på det där med Geléhjärtan!




Emoliving

YAAAAO! förfasen

Nu sitter jag här, och känner att jag ser lite emo ut i min nya mössa, jacka och min svarta väskaaaaaaa, jag är helt svart. Inte för att jag har på mig det nu, när jag sitter vid datorn, det skulle ju vara lite galet. Men jag såg Lalle idag och han gav mig värsta konstiga blicken :o? uuschaaa men men emo eller inte, varje sak för sig är snyggt kan jag säga er!
Var ju och handlade, var det i måndags? med Lui och Linn, kommer inte ihåg om jag skrivit det, men Kafé baravara har världens godaste kycklingbaguette och jag skämter inte! det var lite dyrt kanske (inte jag som köpte baguetten :$ men jag är så fet så jag åt av Linns) men ah som sagt dynggod.

Sen resten av veckan har jag väl inte gjort så mycket speciellt om ni undrade, spelat lite piano, spelat lite gura och drums.

GASTE är solklar.
Jag ber om Kristinas nummer och Gaste tar numret också
G- Vad heter du i efternamn?
K-Asanovic
G-Är det okej om jag skriver Svensson?

Sovmorgon

Hey brooo.
Det var ett tag sen jag skrev, för jag sitter och kollar på one tree hill hela tiden (Y), haha nörd. Men nu är jag i skolan och sitter vid datorn på min sovmorgon! ännu mer nörd. Men fint väder är det iaf. hihi

:)

Tjatjatjaaa, sovmorgon är party

Fru Eriksson

Tisdagar är bra dagar, alla dagar är bra dagar. Dagarna blir vad man gör dem till. Jag gjorde dagen till en bra dag. Bra va?

Hejhejhejhejhemsktmyckethej. Vi är nästan helt klara med Kackis dans, och det blir hur bra som helst ska ni se, sen så ska det börja en ny kille i vår dans klass, Erik.. *host*linnspojkvän*host*. Och så fick jag en roll i musikalen, ska spela Fru Eriksson, låter ju lagom kul? nejmen ganska kul faktiskt, ska vara en skvallrande skitpratande tant. Sen har jag varit och spelat piano ,och nu kan jag läxan typ.
Förut har jag jämt varit trött efter skolan, men nu så känns det som att jag skulle kunna springa tio varv runt huset, jag är pigg, och jag gillar det ska jag säga er! pppppppppppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssssssspå't

One tree hill

Jag är one tree hill nörd, visste väl nästan att det skulle gå bli så om jag började titta på det, men jag tänkte att jag följer faktiskt ingen serie nu så jag kan börja kolla på den här för den är så bra. Och plus att alla i skolan pratar ju om det så då måste man ju hänga med, inte för att jag gör det än då. Blir bara ledsen när folk avslöjar saker :O? nejdå

Japp dansdansdans idag och data och spanska, det var superkul alltid bra dagar med Girlsen ;). Sen så åkte jag moppe imorse, och det var inte kallt, jag är helt ärlig! Sen moppe hem och jag stannade till och spelade lite piano, håller på med Air och det går bajsdåligt! men ah ska åka ner och spela lite imorgon med har jag kommit på, det ska gå bra det här! puussarrr!


Minnet är bra, men det är kort. yeahright

Heeeej, faster och hennes man är här nu :). Sen ikväll ska jag ner och spela piano, trummor och gitarr (y.
Lugn helg :), men det har varit gött. Inget tråkigt hänt. Det var ganska kul att krossa Johan och Elin i memory igår iaf. Yeah jag har iaf bra korttidsminne, eller neh det har jag inte egentligen,men jag vann iaf för de är inte lika bra som jaag. Tja på er.

Ska man ta en chans till att få något större, men då man också riskerar att förlora det mindre?


Hisssssssssen min vän

Du är sämst, jag hatar dig. Du är sämst, jag hatar dig. Du är sämst, jag hatar dig. Du är sämst, jag hatar dig. Jag hatar dig, du är sämst. Jag hatar dig, du är sämst. Jag hatar dig, du är sämst! yeah

Okej, sååå great dag. matten gick som smort, jag dog inte av tråkigheten på läsprojektet, vi kom riktigt långt på dansen, det var god mat! höhö. Allting var något så extremt roligt idag, fast det var nog som roligast när Louise härmade "Näsborren", jag skrattade i 10 min jag lovar x).
Och nu är hissen våran nya bästa vän också! varför kom vi inte på att vi kunde ta den istället för att gå i sju trappor? jo det ska jag säga er, för vi tänkte inte på det.
Lite kul när vi skulle gå in i hissen så satt det redan tre killar där, på våååra stolar :o, som vi ställt in där, omg liksom typ elle? men vi åkte med dem. Louise då, sitter och smeker hissen och säger "Det är våran hiss", haha, men ah asså vi är inte konstiga? vi tycker bara om hissen lite!
Sen efter skolan så åkte jag till Rudskoga, knappt jag fick komma på bussen, men busschauffören föll pladask för mitt ljuva leende så det gick ändå. Nej det där var ett skämt faktiskt, men jag fixade det faktiskt med min otroliga list ;). Spelade lite piano och sen hem och övat lite på det. Nu ska jag kolla på OTH, TJE!
Nej just det, jag måste bara skriva att jag typ haltar för jag har så ont i min höft och min rygg, men ni behöver inte tycka synd om mig, jag ville bara säga det liksom, men det gör ont, fattar ni, men liksom aah jag bara säger det ju, ingen behöver tycka synd om lilla Emni för det 8-).


Dagen svalnar mot natten

Och vi skulle försöka tolka en dikt tills idag och jag lovar jag har läst den minst tio ggr och fattade inte mer av den för det! och sen så säger Krillan bara jag tror att det handlar om sex, och så gör den ju faktiskt det! just då när man faktiskt ska tänka på sex så gör jag inte det, vadfan haha.

sovmorgon i skolan är inte så farligt ändå, mysigt. Åså kollade vi klart på Link's story, handlar om Link som blir "utkastad" och sen blir han hemlös, han hittar en vän, men efter ett tag så försvinner han plötsligt? Den var bra, sorglig på sina ställen, de flesta ställena. Sen så läste vi också, jag läste hela noll sidor, men jag ska säga er att det var ena riktigt långa 0 sidor!


RSS 2.0