En random dag, fast med hårklippning

Shoo bre. Jag mår sjukt bra! Jag är ju egentligen helt grym om man tänker efter, riktigt noga, riktigt långt in, där är jag grym.

Ingenting ovanligt idag? ingenting roligt? ingenting överdrivet tråkigt? Vad konstigt det kändes när jag nu satte mig här och tänkte skriva dagens eller något men kom på att det fanns inte någon direkt. Fast det var lite kul att psyka Krille tills hon blev galen, jag är bra på att psyka, jag kanske borde tänka över en karriär som psykopat?
Fast jag klippte mig ju idag också kom jag på, det blev lugg, är riktigt nöjd. Lite kul med annorlunda ibland :).

Svt Intervju

Här sitter jag och äter marknadsgodis, det är inte ens gott, men jag vill bli fet så jag äter ändå, nej skämt åsido måste jag säga där så att ni inte missförstår mig.
Tja dagen har varit sådär, Louie var inte i skolan för hon röntga ryggen så det var lite ensamt utan henne, men vi klarade oss. Först vare party att vara med Challe, Hampus och Fredrik på musiken, NAT skämta som fan gjorde jag där igen det var inte särskilt kul nej. Tjejförtryck?
Sen HÅL.
Åså data, åså läsa, åså dansa, åså spanska!

HAHAHAHAHAHA DAGENS SOM FAN!

Svt kommer och intervjuar Gaste:
-Vad är manlighet för dig?
R- Ah..............vad är manlighet.............(här började vi asflabba så jag vet inte vad han sa).
- Känner du någon som är manlig?
R- Ah Krillan i min klass
(skrattar så in i helvete!)
- Varför är han manlig då?
R- Han är biff........Han är stor......Han är stark (här så gick jag och Linn för ah vi skulle väl spruckit av skratt annars)
Men de hade visst intervjuat Olle också:
-Vad är manlighet för dig?
O- Det är när man har hår på bröstet... som min pappa.

Och sen var det lite roligt att rysken kom fram till Kristin och bad om hjälp med matte och massa skit x).

Åtorpsmarken

Åtorpsmarken igår, blev väldigt förvånad över hur många kristinehamnare jag såg där. Nog för att Åtorp inte är så långt därifrån men ändå, det är ju knappt en flugskit på kartan som syrmin hade sagt. Men ja det var ju trevligt iaf.
Först stod jag och sålde lotter med Bea busfrö, full rush hela tiden. Men det var inte så kul att det inte kom någon och bytte av oss så vi fick stå två timmar och jag frös!
Men sen gick jag med Erika och Sandra flera varv men jag hittade inget intressant förutom lite onyttigheter, sen hem till Sandra och tona håret (y). Ska väl klippa mig i veckan också.

Nu så blir jag arg på att vi har en ny version av Word? jag fattar inget av det och det blir bara förvirrande eftersom att på provet så kommer vi ju antagligen använda den gamla versionen!
Repa ikväll också, vi börjar bli ganska seriösa känns det som, så det är ju kul :).


Ack och ve min fina bloggdesign

Nu är bloggdesiignen borta!´Nya designen är dock inte ens påbörjad så nu vet ni det, så att ni inte tror jag vill ha sånt här snyggt gult och blått tema 8-).


argumenterande

Varje dag handlar om diskussioner och argumentationer. Särskilt hemma hos mig kan jag säga er. Det är därför jag oftast ogillar min syster, för hon tror hon är bäst, och jag tror jag är bäst. Vi kan aldrig låta den andra ha rätt. Sen när vi väl börjat diskutera så tar den diskussionen aldrig slut, och då menar jag aldrig.
Idag fick klassen argumentera mot varandra på svenskan, då blev det mycket ljud ska jag säga er. Jag lägger mig inte, om jag tror något så står jag för det tills jag blivit övertygad om annat. Det var fler som hade det resonemanget. Men vi klarade upp det mesta.

Chill dag, först springa 3 km på idrotten. Sen svenskan. Data och läste ut min bok på läsprojektet. Tusen gånger starkare hette den av någon författare som jag inte kommer ihåg. Handlade om en klass där flickorna blev nedtryckta men sen kom det en modig tjej som började ifrågasätta lärarnas orättvisa behandlande, ganska dålig bok. Sen sist matte, fick en ny bok! tack! kändes något så extremt tråkigt att sitta och lyssna på genomgångar om saker man redan kan.

Tare lugnt ikväll, hur gött som helst :). Ska försöka få lite ordning på alla papper, kläder och böcker  i mitt rum också kanske. Fast det orkar jag säkert inte.

estetare!

Jag ska göra ny design på bloggen! för den jag har nu är ful, så enkelt är det. Men nu så är det faktiskt idol om 7 minuter och jag ska kolla på det, och jag känner mig inte så väldigt pro på det där. Blir någon annan dag! men jag lovar ni ska inte behöva kolla på det här mycket länge till.

Har inte ont i benen idag! är det ett tecken på att jag har bra kondition eller starka ben eller svaga ben som ens fick ont, seriöst svara gärna för jag undrar!
Hektisk dag kändes det som, för nu är jag van vid långa raster och att jämnt hinna sitta och chilla i cafeterian mellan varje lektion, jag skämtar inte. Men idag så hann vi inte det ibland? Sjukt vad mycket de kräver av en på estetprogrammet säger jag bara. Idag har jag:
Läst i min dåliga bok! kommit på att vi ska dansa till Thriller, coolaste zombiesarna ska vi vara! skrattat sjukt mycket, pratat spanska, fått flest rätt av alla på "the quiz" (statuuuus! (a) gissade bara). Haft dans och det var såååå grymt kul så ni vet inte, längtar som jag vet inte vad tills nästa. Men nu har det gått sju minuter :o.
PUSSSSSSSSSSEY


Friluftsdag

Idag var det friluftsdag! vilken skola man än ska vara på så ska de hålla på med sånt trams, uscha. Varför inte bara gå ut en liten stund själv eller? fast man går ju inte ut och går en mil då kanske, eller ja det är ganska säkert i mitt fall.
Milen kändes iaf inte riktigt lika lång med mina peppande vänner som verkligen var överentusiastiska på att gå, eller inte. Men den kändes faktiskt inte så lång, det var lite kul.
Nu ska jag kolla prisonbreak för det är så jävla bra!


Manifestation för människans värde

Nu har jag varit alltför nostalgisk! Linn hade skrivit ett inlägg om att hon saknade 9c:1 och saker hon saknade. Så jag har läst några gamla inlägg, inte smart för gud vad roligt vi har haft. saknar't.

Skolan tills kl 18.00 igår då. Kollade på "American history X", den var jättebra den ska ni se. Sen diskuterade vi lite om filmen med folk från andra klasser, och jag blev gruppchef tsm med Matilda man bara va ;o? Hur kan ni sätta mig som det, ni känner ju inte mig än väl eller. Så kände mig lite skyldig varenda gång diskussionen stannade upp och det var tyst, vilket var ofta.
Lyssnade på en f.d. nazist, var väldigt intressant och roligt också! han var jättebra på att prata.
Till sist en liten föreställning av ES3orna.
Efter det drog vi en pizza och sen hem till Tom som förövrigt är galet bra på att trolla, det var hur läskigt som helst, jag skämtar inte det går verkligen inte att göra sådär!!!!

Visar kortet klöver 10 och lägger det i Kristins hand, jag och Louise trycker våra händer ovanpå så att han inte kan ta bort kortet där ifrån. Tar upp ett till kort ur högen, ruter 2, drar det lite över och under våra händer och slår med kortet på händerna och sen när han vänder på kortet så är det klöver tio som han håller i och ruter två ligger mellan våra händer, det är fan omöjligt!!

studiedag

Karlskoga idag och fixa ID, fult det blev. Fick reda på att jag är inte mindre än 177 cm. köpte stövlar, leggings och bytte några strumpor. Hittade en finfin jacka också men tänkte leta lite mer på söndag men nu verkar det inte bli något handlade på söndag. Spelade piano sen iallafaaall. Och nu lägger jag faktiskt upp bilder på facebook.

citat "BC":Over'n'out

En dag i det blåå.

Ojojoj humörsvängningar så det skriker om det. Nu mår jag inte alls bra haha. Fast jag känner på mig att det snart blir bra igen, är ju ledig imorgon, det kanske inte ni är? suuuckers isf ;).

Vilken daaag! Sovmorgon, så jag hängde lite med oseriösa Robin höhö 8-), sämst på arga leken är han btw, eller så är det för att jag är så bäst på det som han framstod som sämst? Snart blir jag nog proffs på poker också, inte för att jag spelade det men jag bara känner det på mig.
Var inne på UD igår HAHAHAHAAHAH ojojoj vad gjorde jag där? typ tolvåringar och shit men kollade på poker på tv iaf, skulle lätt kunna mäta mig med dem, om jag fick de bästa korten d.v.s.
Efter min "sovmorgon" kom Kristin och Loui från teatern och de hade "liiite" kul åt att en tjejs favoriträtt var potatis, hahahahaha, potatisbruden dirr. 
Läsning på engelskan, skulle somnat ifall jag låg i en mjuk och skön säng, loovar. Mattäää, diagnos sen chill med ekvationer. Sista lektionen var svenska då vi skulle tolka en dikt, det gick ju verkligen superbra! eller inte. CarroCarroochKrillan (de skulle ju kunna skapa ett eget band förfan vilket namn) var inte den bästa gruppen för de satt och pratade om annat medan jag bara ville veta vad fan den där dikten betydde, så dålig på det där är jag.
Slutade tidigt och fick åka med Sjöberg hem, lifesaver. <3

Väl hemma så har jag bara suttit vid tvn och tjockat mig, men nu säger jag fan som Louise, Kristin och Linn ofta säger "Nu ska jag börja ett nytt liv" ;).

Jämförelse

Ska man jämföra? det kan väl nästan bara leda till det bättre, för det finns ju alltid någon som är bättre på ungefär allt och när man jämför så kan det leda till att man förbättrar sig. Men sen så kanske man känner sig dålig också, och det är ju inte kul. hmm

Chill dag som vanligt höhö. prata litt spanska, läsa ut boken "spelar död"(dåliig), snacka lite inglés, leka lite lekar och kolla på början av musikalen. Slutade vid tvååå.
Wrong Excuses for not being in school:

Excuse Richard for being. It's not his fault.
naw :(

DAGENS
Matilda kollar mot vad jag tror är mina skor och säger
- Vilka fina skor
Jag - jaha jag köpte dem...
Matilda - oj jo dina var också fina
 
hon pratade ju med Nina och sa att hennes skor var fina egentligen! hahahaha


IngerIngerInger

Dansföreställning på eftermiddagen, det visste vi inte men det uppskattades, till en början. Eller ah det var faktiskt en upplevelse.
IngerIngerInger hette det:
 

Helt galet var det! Krillan hade enda och bästa frågan: Vad handlar det om egentligen?
Det var ju en teater men man fattade inte ett skit x)

En måndag i skolan.

Såå kul med hål på en och en halv timme, så jag sitter här och skriver på ett jobbigt tangentbord i biblioteket, kuuul!
Ska väl gå ner till cafeterian snart och se ifall det är något röj där ;), fast jag kan nog höra att det är ganska tråkigt där med. Har haft musik nyss, vi fick kolla på sveriges sämsta låtskrivare skulle jag tro? på film alltså. Låten som vann hette "Aj, aj kapten" det säger väl allt.
Kvart över elva så är det datakunskap men jag hoppas verkligen att vi har läsprojekt då istället!
Ointressant inlägg, ja, jag vet men det är för dåligt med socialt folk här :O.

Lillerud

Igår så var jag och hälsade på Erika i Karlstaa'
Jag och Sandra tog tåget vid 11, vi hade stora problem med att hitta vårt tåg så vi chansade på ett, men det gick ju faktiskt till Karlstad! Sen hade vi typ två och en halv timme innan bussen gick så vi gick omkring och kollade i affärer, hur kul som helst med Sjöberg <3. Så jag köpte puder, rouge, deo och strumpor, fast strumporna var för små haha, jag bara rycktes med och kollade inte vilken storlek det var på dem.
Sen ut till Lillerud och jävlar, det är som en enda stor bondgård faktiskt, men det var lite coolt det faktiskt. Massa hästar, får, grisar och kor och sen så under veckorna så skulle det visst vara kaniner och hundar också, fast det var ju inte skolans djur då.
Fick titta på Erikas hus och lite så. Jäättemysigt! Sen hämtades vi av Anneli, Sabina och Linnea sötnosar är de allihopa :).

Tjena kexet, står du här och smular? xD

Ronny och Ragge Rara söta Anna



Det är ju inne med häng! då kan man extraknäcka som postlåda också höhö!

HEADER

HAHAHAHAHA, var bara tvungen att uttrycka min avsky för min header, så snyggt att det er ut som att jag har monobryn ;)?

Tärningen är kastad

Skolan kan ju knappt vara mer chill!
En ny bok utläst idag, haha jävel vad boknörd jag äär. Men den har jag faktiskt bara läst i skolan. "tärningen är kastad" av Johanna Thydell. Handlar om Puck som är bästa vän med Emanuel hennes pappa har lämnat puck och hennes mamma. Puck träffar en kille, men låtar aldrig någon komma för nära.

Många skratt idag! Först spanska, det är faktiskt för kul med spanska. Vi satt och kallade varandra skällsord, vi kunde inte säga hönshjärna så det blev pollocabeza ist (kycklinghuvve) hahahaa.
Sen lite prat om världens undergång, vad skulle du göra om någon gick och öppnade fönstret och bara slungades rakt in i väggen? jag skulle nog faktiskt gå och titta ut genom fönstret, smart som jag ääär!? haha
Inställd daaans, det var bra för att om jag tagit den sena bussen så skulle jag missat min andra buss. Lite tur ska man ha ocksååå!

Vilken färg är du?

Vi tolkar dikter på svenskan, vår lärare har lärt oss att alla tolkar dikter på olika sätt. Som t. ex. en färg, jag tycker att mörkblå är dystert medan Krillan tycker det är lugnt och glatt och massa grejer ;/, konstig prick.

Vi hade läxa tills idag att bestämma en färg som var oss. Jag kunde inte för min värld komma på vilken färg jag var?
Jag har frågat några och det har blivit många olika färger. Grön, Röd, Lila, Rosa och blå är de som jag kommer ihåg.
På lektionen idag så trodde jag att jag bestämt mig för en färg, vinröd, för jag ville ha röd för det är lite peppigt och galet enligt mig, men jag har ju en annan sida som är väldigt lugn och tyst också (det är faktiskt sant!) så då tänkte jag att vinröd var båda, men sen när jag skulle förklara vad färgen innebar så gick det åt helvete, det var ju inte alls jag.
Jag vet verkligen inte vem jag är, jag har en så jävla kluven personlighet så det finns inte och jag blir så arg på mig själv. Alla andra är sig själva, varför kan inte jag vara det? jag vet inte vem som är jag. Är jag den extremt överenergiska eller den lite lugnare som pratar lite då och då bara när det passar in eller är jag blyg eller jag vet inte!
När ska jag bli mig själv?
 


Räcker det om jag älskar dig?

En helt vanlig dag i skolan, för det är vad det är nu, dagarna är skolan är vanliga dagar för nu känner jag mig som hemma där.
Nu har jag läst ut "Räcker det om jag älskar dig?", den var jättebra, helt underbart bra. Den handlade om Fanny som var 19 år. Fanny var tsm med Johan, också kallad mister Perfect. Senare visade det sig att han inte längre var så perfekt. Fannys liv börjar ta oväntade vändningar när hennes mamma hamnar på sjukhuset och hon börjar komma lite väl nära hennes Samhälls-lärare. Hur kan det sluta? Katarina von bredow heter författaren.

Har haft en superb dag i skolan. Läst lite mer i boken i skolan, för vi har läsprojekt så vi får en del lektioner att bara läsa på, hur skönt som helst! Sen tittade vi på singin in the rain, lite rolig film med massa stepdans och skoj i. Engelskan lyssnade vi på Tom när han berättade om sitt år i USA, sååå coolt att han har varit där, och det var precis så som man tänker sig i alla filmer!
Sista lektionen så lekte vi lekar, goigare dag kan man ju knappt få?

Sen hann jag med vallabussen, ni förstår inte hur glad jag blev då! obeskrivligt. Så nu har jag chillat lite, och läst ut boken, spelat piano osv.

I taket lyser stjärnorna

Läser boken "i taket lyser stjärnorna". Började läsa ungefär halvett igårnatt och nu är jag på sidan 180 ungefär, den är ganska bra ska jag säga er! Kände igen mig lite när jag fick höra vad den handlade om, och sen var det en i boken som hette Susanna Frida Emma Nilsson, kan inte förklara min känsla då, haha.

Igår så var jag lite med Linn, Sandra och Jusse, himla kul! Och nu så spöregnar det (y, men det passar ju bra att jag måste göra läxor då, håller på och skriver planering till egen lektion. Senare så ska jag ner och repa med Basic Park.


Crazy,

Jo det här med att inte sitta vid datorn varje dag funkar väldigt bra, har ingen lust alls att sitta vid datorn faktiskt. Men jag kände att jag var tvungen att kolla lite snabbt på alla som laddat upp på bdb så att det inte hänt något men någon av mina älsklingar :O.

Vi har det extremt slappt i skolan känns det som, bara svenska matte och engelska typ. Men det är kul i alla fall!
Haha så sämst på spanskan, våran lärare får mig verkligen att känna mig dålig. Jag har typ två minifel i min uppsats och såklart så ska det vara dom som hon skriver upp på tavlan :O.
Har du spanska så kan du ju kolla om du hittar felet tycker jag!

Esta uno cocinero.
Le gusta comida.

Ååhhh, idag så träffade jag Sandra, Linn och Jusse och Emelie och jag blev hur överlycklig som helst, märktes det lite kanske? saknar er babes! <3

The joker's magic trick

Tjalloj
Sitter inte ungefär alla normala människor vid datorn ungefär en gång om dagen? det känns som det i alla fall. Fast hur länge kan man då sitta innan man blir klassad som datanörd? Och vad får man göra på datorn för att inte klassas som nörd? Om en sitter vid datorn i en kvart och spelar Wow, och en annan sitter en timme på bdb och msn är den ena mer mer eller mindre nörd än den andra?
Hmm, för jag känner mig så lagom nördig när jag sitter här varje dag. Jag ska sluta sitta varje dag, jag sa det redan igår men sen så kom jag på att jag skulle lägga in glosor och öva på idag.

Krillan är galen! han har sett typ ALLA filmer och kommer ihåg typ alla repliker, så coolt.
Han satt och härmade The Joker i "Batman, the dark knight" idag, så jälla roligt var det!



Missy Higgins - They weren't there

Och nu har skolan börjat på riktigt känner jag, är inne på glosboken |-).
Dagens:




You sighed and I was lost in you, weeks could've past for all I knew.
Hur fin som helst :) och fin dans också (a


Egoism, alla har det inom sig, vissa mer än andra

Fick agera proffspianist på musiken idag, inga fel. Eller kanske inte var så proffsigt att spela tre ackord? ah jag vet inte 8-). Måndagar är för övrigt ungefär sämst på hela veckan skulle jag säga!
Men jag var iaf med Charlotte idag på mitt hål, och henne har jag aldrig varit med förut så det var trevligt.

Min syster är snällast och rättvisast och bäst på alla sätt och vis måste jag säga.
Lite ris kvar, jag går och hämtar det, båda vill ha:
Jag - Vi kan väl dela
Elin - Nej då är det ingen idé om man får så lite, jag ska ha allt

mm hon sa väl inte riktigt sådär, men det var så hon menade, för hon gick och tjatade i en kvart om hur jävla fel jag gör allting. älskar henne, hon får mig jämt att må såå bra!

RSS 2.0