Estetarn i bött!

IIIIHHH, jag har inte skrivit här på en HEL vecka! Det är ganska otroligt för att vara jag faktiskt.
Men jag har slutat vara datanörd, numera är jag twilight och estetnörd.
Ni ska bara veta vad estetisk jag är faktiskt, jag satt och spelade gitarr, piano och trummor i säkert 4 timmar igår (vid blandade tillfällen) och så dansade jag två timmar, och jag stretchade efteråt t.o.m. Emma - I'm so proud of you!

Åh solen skiner ute (tvunget att nämnas). Men annars så har jag inte så mycket att säga förutom att nu så skulle det fan ha varit bra om jag varit datanörd, på det bra sättet, en sån där som kan allt. För nu ska jag försöka lista ut varför det inte gick att spela upp vårt jävla bildspel i skolan!

Jag älskar mitt liv, PUSSHAJ <3

PUK kod, dålig uppfinning

Just nu så är det fan inte så mycket som är bra.
Jag måste ha tag i min PUK-kod men den fick jag ju för ungefär 4 år sedan, tror ni jag sparade det pappret när jag var tolv eller? Eeh nej!
Jag ringde telia och jag får den skickad till mig inom några dagar, ååh glad jag blir! inte. Jag klarar mig inte utan min mobil. Som redan idag t.ex. så slutade jag sent och riskerar jämt att missa bussen i Dfs då och ja goigt när man inte har någon telefon då, kommer sluta sent imorgon och i övermorgon också, PUHUHUSSS på det! Sen när jag kom till Åtorp så kom ingen och hämtade mig så jag fick cykla hem, och det var förjäävligt kallt kan jag säga er.

Okej det kanske var det enda som inte är bra, men det är såå mycket inte bra så att jag har rätt att skriva att det inte är mycket som är bra. Eller, jag är hungrig också! Och förresten om ni undrar varför jag behöver min PUK kod så får ni fråga det för jag orkar inte skriva och förklara här.


Helgen - förband, shopping, rep, skola

Jag är duktig på nertrappandet av att sitta vid datorn!

Goig helg! agerade förband i fredags, åt 93:or! HAH, när vi såg att det var 93or, då blev vi chockade. Vi stod och repade lite och sen kom det in en gubbe och jag tyckte han såg lite väl gammal ut för att vara med i bandet som ska spela? Och sen kom det massa barn. Men varför bär barnen på gitarrer? Varför är det så jävla många barn med? Varför kommer det inte fler bandmedlemmar snart? hahaha ah men vi såg på det som ett lite mer seriöst rep istället, hade inte bjudit in någon att kolla som tur var. Sen så var faktiskt "Penchap Crew" riktigt bra också, den killen kunde sjunga ska ni veta!

Till uppträdandet då, först så satt inte Elins sladd i förstärkaren (y). Sen hoppade vi över en brygga på bad day. Sen så spelade Elin fel på introt till otherside och då fick vi börja om, he-he! Men jag och Bea hade väldigt bra scennärvaro iaf kändes det som, och det var jättekul att sjunga och spela gitarr.

Sen var jag och handlade i lördags, vi tänkte inte på att det var helg och att det inte går buss varje timme då. Vi fick vänta en extra timme i kga men det gjorde absolut ingenting. Tid spenderad med mina babes är tid välspenderad!
Köpte en sjal, ett midjeskärp, ett linne, en väst och pösiga bralls.

Söndag så skulle vi repa men alla dissade så jag åkte själv ner och öva lite piano istället.
Så kommer vi till idag, måndag. Fick reda på att jag ligger bra till på musiken också, (a). Sen så lärde Andreas mig en massa nytt på trummor, det var stenkul! och sen så satt jag och Charlotte och sjöng och spelade piano. Helena (läraren) sa att vi borde skapa ett band, det var snällt sagt (a.  
Tråkig naturkunskap och oseriös dans och spanska resterande dagen, inget att säga om det.

Nu ska jag lägga in lite nya låtar på min mp3!

The Haunting

EMMA HJÄRTA INSTÄLLDA LEKTIONER!!!!! <3

Här sitter jag i biblioteket och har gåshud. Ska skriva en recension om världens sämsta film också, men det är ju alltid kul. Tjarå!


Hurtigt Emma

Den här veckan är faktiskt ypperligt superb!

Imorse så var jag Emma Hurtig och steg av bussen men gick inte in i skolan utan bara fortsatte ända bort till maxi och där så hittade jag ingen 4:e twilightbok (har gått dit varje dag den här veckan för att kolla om de fått in boken). Blev lite besviken men istället för att sura så kom jag på att jag kunde köpa en välbehövd sport-bh, jag har dans 4 ggr i veckan och idrott en gång men bara en sport-bh (dåligt!). Sen köpte jag lika välbehövda leggings också! om inte mer välbehövda till och med för jag har bara ett par som är fulast i världen! Men nu har jag ett ganska fint par också, hade dock ett till par men de försvann, de är bara borta! inte kul när sånt händer. Till sist en adidasparfym, och det är bra också så slipper jag gå runt och lukta lök såklart.

Sen fortsatte jag och gick en liten omväg till valentino, genom centrum och till coop där jag köpta en geisha (som jag fick reda på idag visst är en japansk prostituerad). Sen tillbaka till skolan och då var klockan halv tio så jag hade alltså varit ute och gått i ungefär en och en halv timme, dugligt eller hur?

Vi kollade klart på "The Haunting" på engelskan, och den filmen får ungefär 2 av 10 hallonbåtar av mig för den var väldigt dålig. På maten så sprang jag och Carro iväg till Bokia och köpte den fjärde twilightboken där istället och kollade på lite skor. sen så var det lite matte, åså lite svenska sen brukar dagen vara slut. Men idag så började vi med att ha danslektion med Sofia i trean, för vi är nämligen "hennes projektarbete". Det var riktigt kul även fast det bara var jag, Louise och Kristin. Sen fick jag se på när Kristin och Louise övade på att vara Ronny och Ragge också, HAHA ingafel!

Sen till Åtorp och spela lite piano, åh så duktig jag är och kan min pianoläxa tills imorgon!
Nu ska jag kolla Gilmore Girls, 7 program kvar!


tjuvlyssnat.se?

Nu ska jag sluta sitta vid datorn, eller i alla fall skära ner ordentligt. Så ni vet!


Nina - När du börjar på gymnasiet så måste du gå av bussen vid affären Rebecca, hehe.
Jag - Det är inte säkert ju, du kanske flyttar till Falun ju Rebecca?
Nina - Vad skulle hon göra i Falun?
Rebecca - Äta Falukorv?

1 - Vad har du gjort i helgen?
2 - Jag var i Kiruna.
1 - Jaha vad gjorde du där då?
2 - Köpte en dricka.


Melodifestivalen 2009

10:59 söndagmorgon.

Här sitter jag och surar lite för jag fick just reda på att Måns inte vann Melodifestivalen! Fast är ju ändå glad att jag inte tittade på melodifestivalen igår för då hade jag väl kastat något på tv:n. Men Måns är bäst ändå, and that's the way it is (8).

Idag blir det Rep vid tre och sen ska jag nog sjunga med kören vid 6 (y. Det är bara några program kvar av Gilmore Girls så då kan jag ta mitt liv tillbaka också, haha.

Måns är bra!
 

Och Herregud, skämtar du med mig eller?

Sam Phillips - How To Dream

Jag säger bara - Gilmore Girls!


Det finns inget bättre än en bra dag!

PUSSSSSS!!!!!!!!

Och jag har haft en superbra dag! Därför delar jag ut pussar till alla som vill ha, pusspussspussspuss.
Matte, då jag löste en jättesvår uppgift - jag blir så glad på mig själv!
ESO och det var faktiskt bara kul och jag börjar tycka om Janne lite, synd att det var typ sista lektionen! Jag spelade upp Cold war kids - Hang me up to dry, och det finns inget som kan få en själv att granska en låt så mycket som när man spelar upp den för klassen. Helt plötsligt så tyckte jag inte den var särskilt bra längre.

Sen spanska och fick reda på att jag ligger på mvg - wohoo! och samma på engelskan - Wohoowohooo, jag trodde verkligen inte att läraren tyckte om mig så jag blev jätteglad. Förövrigt så kollar vi på skräckfilm på engelskan, usch jag hatar skräckfilm.
Till sist dans som aldrig förr gått bättre och jag älskar den nya koreografin!

På bussen till Rudskoga så blev jag anfallen av en Casper och fick sitta bredvid negerErik. Och det ska ni veta att de är faktiskt bäst på att göra mig på gott humör, har inte varit så glad på veckor. Love you guys!
Nya låtar på piano - Apans sång och Skärgårdsdoktorn.

Ju yngre, ju mer tendens att väsnas?

Jag sitter i biblioteket och filosoferar lite. Nere i cafeterian är det en massa åttor som väsnas, men de försvinner nog snart.  Tidigt de ska börja bestämma sig för program då måste jag säga.

Igår så visade jag, carro, carro och charlotte upp vår dans och hade lite hyperenergi/damp som vanligt.
Slutade inte skolan förrän 4, vilket jag gjorde i måndags också och antagligen kommer göra imorgon och idag också. Men idag ska vi vara med på Sofia i treans dans så det är därför, och jag tror det ska bli kul faktiskt så det gör inget. 

Jamen jag hade väl inte så mycket mer att säga så nu ska jag väl skriva lite dansdagbok hade jag tänkt. Måste se lite smått roligt ut när jag sitter med min "kattdagbok" på bussen och skriver, undrar om det är många som seriöst skriver i dagböcker längre. Fast jag skriver ju blogg hehe.

Have a goodday!

Den piggaste och gladaste dagen på länge! Mån 18:00

Innan jag glömmer det så måste jag bara skriva om en lite rolig grej. I fredags så trallade jag genom korridoren och passerade dörröppningen till svenskasalen, hinner precis se mig omkring innan golvet försvinner under mig och jag hamnade på rumpelidumpan. Synd att det inte var någon som filmade då, det var nog ganska snyggt, kul var det iaf - jag borde nog halka lite oftare.

Musiken var ganska rolig idag, vi satt och gjorde olika långa noter. Ta-Ta-Ta-Ta, Taa-Taa, Tave-Tave-Tave-Tave osv! Vi slutade lite tidigare men jag och charlotte satt och jamma lite efteråt, eller ah Charlotte jammade lite jag satt mest och tittade på notpappret och på hennes fingrar med öppen mun! Jag gick över till Carros lag och sjöng en sväng istället. Men jag övergav dem för att Linn inte ville sitta själv i cafeterian, vi drog och åt. Sen på Nk så försvann jag till sjuksköterskan, jag är 1.77 meter lång och väger 64.7 kg så nu vet ni det. När jag kom tillbaka stod det en massa klotter på tavlan som jag inte fattade ett dugg av! Naturkunskap är det svåraste ämnet jag har! Sen drog jag och åt lite till (hihi).
Dansade lite balett, aj i fötterna och jobbigt var det, men det ser faktiskt bra ut ju. I början så tyckte jag att jag såg helt dum ut.

Till sist spanska och jag fick mmmmmmvg på proven, sketabra ju!
Nu ska jag dra mig neråt och träna lite, helt seriöst!

Det här med Sommarjobb!

Måste skriva av mig lite!
Jag har laddat hem youtube-downloader, och jag fattar inte varför jag inte gjort det tidigare. Väldigt användbart; ett trettiotal nya låtar blev det på min mobil.
Sen vill jag påpeka att min kattemiss är jättefet och ska få kattemissungar! Så om någon vill ha en så får ni säga till! Hon är långhårig också så chansen finns att någon unge blir det också.

Just nu så sitter jag och har skrivit klart mitt cv så nu ska jag gå över till det personliga brevet, men jag vet inte riktigt var jag ska söka för jag är inte 18 och då är det säkert sjuttioelva ställen som inte vill ha mig. Jag är fan inte ens 17 ju! skulle verkligen vilja fylla tidigt på året vid såna här tillfällen, kommer inte vara 18 nästa sommar heller ju.
 
Jaja, idag så blir det skriva klart personliga brev, öva piano, repa och så har jag redan hunnit med att sätta upp en ny hylla i mitt rum.



Minesweeper Lördag 7/3

För alla er som inte vet det så kan jag berätta för er att Måns Zelmerlöw har en blogg, iihh! fast dock så kanske det bara är för melodifestivalens skulle men ändå.Gissa vem som ska börja följa den?
Om vi säger såhär: Marie Serneholt släng dig i väggen för Måns ska bli min! (Jag tycker om Måns (a))

Sen så kan jag säga en till sak om ni inte redan vet det?
Jag äger på minesweeper hoho!


Hej - du är fet, ful och du kan inte!

Jag tycker inte om andra twilightboken, den är fööör sorglig *gråt*.

Lite shottisdans på gympan på morgonkvisten, jag och Dennis ägde seriöst dansgolvet!
På svenskan ska vi göra ett bildspel som kommer bli bäst!
Jag fick 2 poäng från mvg på naturprovet - attans, men jag är nöjd ändå fahahaktiskt (förvånande).
Matte, mm det är tråkigt.

Sen sprang jag till Charlie's med Carro och Charlotte, där var Tom, Linn och Kristin och så åt jag en capriccosa. Sen letade jag efter fjärde twilightboken i bokhandeln men jag hittade inte den så jag struntade i det, kan ju alltid vänta tills min syster köper den också. Som hon har gjort med de andra tre.

Jag hatar onsdagar?

Måste skriva att onsdagen var som vanligt ovärdaste dagen på heeela veckan, måste ta mig i kragen och göra något utav den dagen, träna lite kanske? Jag drömmer om att bli lika mycket fitness-freak som Kristin som var och gymmade två ggr igår till och med!

Sovmorgon tills 5 i tolv, eller jag började då men sovmorgon fick jag ju egentligen inte. Jag satt i skolan och läste istället, mycket roligare än att sova!
En Mattelektion då jag gjorde en uppgift (y och till sist världens tråkigaste lektion med nästan världens näst sämsta praktikant (Nina var sämst). Sen var dagen slut? Hade tur och fick skjuts av min syster hem men det kunde också ha blivit så att jag kommit hem halvsex även fast jag slutade tjugo över två, det brukar vara surt, men gud tyckte väl att han jävlats klart med mig för dagen, han fick mig ju trots allt att åka in till skolan överhuvudtaget.

Fast idag så var det torsdag. Mycket bra dag, även fast det saknades en Louise och en Linn och en Olle. Louise har magsjukan och jag kan inte beskriva hur rädd jag är för att få det, det är det värsta som finns!
Menmen, matte på morgonen då jag, Krillan och Kristin satt och jämförde längd runt midjan och höfterna och allt möjligt; vi kom fram till att Krillan var biffigare än oss. På eson så sjöng vi i kanon. Jag avundas Krillan som kan sjunga vad som helst och få det att låta lätt och högt!
En spanskalektion, jag och kristin satt med.... bävern? NEJ......Minken? NEJ.... Uttern? JAA (jag vet inte var min humor har tagit vägen?)
inställd engelska och sen dans då vi saknade 4 pers! men det var kulkul ändå. Pianolektion till sist också, gick prima. Det är coolt att ta fram lite noter och sen kunna spela det på en gång!

Sen vill jag bara påpeka som Linn säger stämmer så jävla bra! När man längtar efter något så går tiden hur långsamt som helst.
Och de man inte vill se, de ser man. De man vill se, de ser man inte.

Läsa twilightbok nr2 nudå! "När jag hör din röst".
Massa pusspusspussar.

Twilightboken - Om jag kunde drömma

Har du sett filmen? läs boken! den är om möjligt ännu mer fantastisk. Så fantastisk att till och med jag, som knappt har köpt en enda bok i hela mitt liv, måste springa iväg och köpa den!


Nobody wakes me up and keeps his hands! Pussdag *

Imorgon  Nina, då kan du fråga om jag nyss klippt mig och då kan jag svara ja!

En dålig film på spanskan + röst & rörelse + Engelskaprov + EsoDans = Sådär!
men om man däremot skulle ta bara Esodans så skulle det istället bli = JÄTTEKUL!!
Övertrötta som vi alla var, i min grupp, så blev det sisådär lagom seriöst. Jag kan avslöja att Carro Öst blev till Björn Borg, jag, Charlotte och utter bildade hög och det blev en hel del luftjuckande. Sen blev jag jagad av våldtäktskvinnor med tungan ute också. Visst låter det väl bra?

Sprang iväg 10 min tidigare för att hinna med bussen för att hinna med att klippa mig. Och nu är det fastställt alltså - jag passar inte i mohawk!

Pussar!

Hyllningsinlägg till Charlotte Svärd?

Tjalalalala en Emma i extas det är inga fel enligt mig!

Pussssssssssss!!!!!!!!

så bra dag är det idag.
Somnade 3 i fredags, 2 i lördags och vilken tid igår? jo 1, så det fick bli 5 solida timmar sömn och upp och plattade mitt hår. Mitt platta hår förvirrade inte bara en eller två utan faktiskt tre personer som frågade mig om jag hade klippt mig och nästan inte accepterade svaret när jag sa nej:

Nina - Har du klippt dig?
Jag - Nej.
Nina - Vad fint det blev!

Känns (som Krille brukar säga) "stabilt" att mina vänner lyssnar på mig. Sen genomled jag en musiklektion och insåg för vad kan det vara? tredje gången? att jag hatar den lektionen. Jag är så jälla pro så jag kan redan spela A, G, Em och D på gitarr, bas och piano (yeeaah!) så jag satt mest och njöt lite av att irritera Gaste lite extra mycket på olika sätt.  

Låhåhångt hål! då jag satt med Charlotte och insåg hur avundsjuk jag är på henne. Hon är ju skitbra på piano, och då menar jag verkligen skitbra, och så spelar hon också gitarr, munspel, dragspel och saxofon och säkert massa fler saker som hon inte sagt för den tjejen är inte skrytsam kan jag säga er. Hon är antagligen också världens snällaste människa och sjunger fiiihihint.
Men vadå? jag kan ju faktiskt spela kalle anka kompet på trummor, kan du det då Charlotte? 
skämt åsido, det kan hon säkert för hon är så fett bra.
Sen skriver hon underbart fina låtar! Om inte hon blir något stort så blir jag sur på.... någon, för hon är ju så bra! Jag tycker det är dåligt att det ska vara så svårt för folk att lyckas i musikbarnschen nu för tiden, och man tycker ju att de som lyckas ska vara de som är bäst på det de gör. Men det är det ju inte alltid, tumme ner på det! Men nog om det!
Lite Nk avslutade dagen och sen drog jag mig mot Dfs, beställde en frisörtid till imorgon och satt och läste solo i biblioteket i väntan på bussen.

Nu blirä vadå? G-I-L-M-O-R-E   G-I-R-L-S-!-!

RSS 2.0