Internetresan

Blev klar med spanskan fort idag så jag fick gå till en annan klass i datasalen och vara med dem och sen så skulle jag sätta på min dator då och då så kollade jag på hårddisken då och då var det ju en hand som pekade på min dator så jag antog att det var min hårddisk och sen så lös inte lampan där heller så jag tryckte där och sen så stängdes Belindas dator av :$. oooppsss!!

Teknik hade vi massa idag och jag gjorde massa på mitt växthus så det är fyra väggar som sitter ihop nu!

English, haha så mysigt var det i klassrummet för klassen hade precis fått sina tulpaner så typ alla hade en hink med massa tulpanbuketter i framför sig :).
 
Internetresan, japp det var föreläsning i folkets hus om typ saker om internet typ porr, nätdejting, popupfönster och jag vet inte allt vad det var men det var ganska roligt (Y). Fast jag lärde mig nog typ ingenting nytt typ förutom vad fettish, eller hur det stavas, är för något ^^.

Sen buss i en halvtimme hem, as always, och äta och nu så ska jag snart duscha. Senare ska jag iväg med tulpaner till Peter och så ska jag plugga på Asienkartan för vi har prov imorgon och jag har typ inte övat någonting, eller ah i pauserna på Lost igår typ 8-).

Pappa

-Jag går och duschar?
-Men har inte vi sagt att vi vill duscha efter maten?
-Jamen jag vill också duscha efter maten.
-Vadfan ska du käfta emot hela tiden för!?
Jag trodde jag hade rätt att uttrycka min åsikt.
-När vi har varit ute och jobbat så vill vi duscha!
Jag vill också duscha.
-Nästa gång du står därinne när jag vill in ska jag tamigfan bryta upp dörren och rycka ut dig!
Jag hatar dig.



Spanska tråååk
Idrott styrketräning, weeei!
MatteNP jag var med Linn, David och Franziska och det kändes som att vi fick till det bra *-)?
So ah översätta tråkiga ord, och André och Alex bråkade som galningar, det var lite roligt(A)
Design yepp mjukisbrallsen blir aldrig klara känns det som.

Sen så ringde jag lossan och frågade om hon ville ha tulpaner men det ville hon inte sen gick jag till ett hus, ingen hemma, sen gick jag till ett annat hus, ingen hemma, sen gick jag till ett tredje hus, en hemma som inte visste om sina föräldrar ville ha tulpaner. åh sen har jag skickat sms om en vill ha men den har inte svarat, ah nu kan ingen säga att jag inte försökt iaf.


Plugg

Åååååhh, vadfan vad mycket jag ska göra då tycker jag!
För det första så ska jag plugga till traktorkort och typ har fått körkortstillståndsgrejs som jag ska skicka in och grejer nu säger mamma, och att jag ska skynda mig typ men jag känner att jag inte kan någonting om trafikblägrejs;o? Ja och sen så ska vi skriva uppsats på svenskan och jag insåg just att jag har två lektioner på mig totalt, ska ha NP på svenskan imorgon, och idag var den första lektionen och jag hann inte ens läsa igenom halva faktan!

Spanska, förhör, gick bra

Bild, min grupp var superduktig och vi gjorde massa! alla gjorde någonting faktiskt, nästan hela tiden.

Mattee, och Jessica klagade på att jag pratade mycket ;o, men då vill jag bara säga att det var David som pratade med mig! ska jag inte svara då eller ;o? han sa att det inte verkade så svårt med styva linan för han kollade på några av mina tal, btw han tyckte jag skrev fult (jag skriver ju inte siffrorna i rutorna ;o). Ah och då frågade jag om han visste vad ett inverterat bråk om det nu var så lätt och då så fuskade han och läste ur min bok vad det stod om det för han visste ju inte. Ah jag och david babbla massa matte och André satt bredvid och fattade ingenting men sen så insåg han att ett inverterat bråk bara är ett vanligt bråk fast man byter plats på siffrorna ^^. Haha okej det kanske inte var så svårt men det är dyngsvårt ibland! Så nu ska jag säga till David när det är svårt så han ska se att det är svårt ;o.

Idrott, Juss och Sändri hade lektion det var step och core. Det var juu roligt :). Ah fast när vi gjorde rygglyft och situps så såg jag inte dem så jag fattade ingenting och inte Alex heller så vi låg typ och skrattade åt ingenting hahaha ^^.

engelska, prooov, men hallå det var lite svårt faktiskt, vem vet vad disoriented, carpented och carnage betyder, fast nu ska jag kolla vad det betyder faktiskt :), hahah och inte ett av orden fanns i lexin, nej jag börjar tycka att lexin är dåligt faktiskt ;o.

svenska, läsa fakta till uppsats.

Jepp sen spela gitarr och trummor osv med Erika (Y) jepp snart mat då :).

SOL

Men tja jag satt och tänkte på vad jag skulle ha för rubrik och så tittar jag ut genom fönstret (haha undrar om jag jämt tittar snett uppåt när jag tänker xD) och så ser jag att det är dyngsoligt ute! Känner fan för att dra ut nu ju ;o, men jag ska skriva den här bloggen först kom jag på nu. Sen så är det säkert borta bara för det ^^ haha.

Yemen har haft en bra dag idag även fast jag sov typ 5 timmar ;/, åååh så jälla sämst på att somna är jag, men ikväll så lär jag ju somna tidigare. Mm och som vanligt så försov sig syyrmin ;o så man måste väcka henne också.
Yepp men iaf kemi idag! fyhelvete! jag som var värsta laddad för teater och biologi och sen så blev jag dyngsur när jag fick reda på att det var kemi :'(.
Mattäää, jepp gjorde några tal idag faktiskt ;o, men sen så var det inte mitt fel att jag inte gjorde något för André hade ingen bok så då gav jag min till honom och sen hjälpte jag Wille och Kim också, gud det känns som att de inte fattar ett skit, blir arg på mig själv :P.Sen fick vi reda på att vi skulleha NP på onsdag också ;/
English, får reda på att vi ska ha prov imorgon |-).
spänish, hahahaha det var så kul tyckte jag då iaf ;D.
Mona står framför typ Henrik och Fredrik och nån och så frågar de
- Vad heter "jag är hungrig"
och jag lyssnade ju då så då svarade jag
- Tengo hambre
och sen kom Sandra där bara
- Vadå är du hungrig ;O?

hahahahah det var så jälla solklart asså ;D. sen så räckte Sandra upp handen och skulle fråga en sak och så sa hon fel och sa vad heter "jag är hungrig" , haha då fick jag mig ännu ett gott skratt :D
SO, och gud blir galen på David som kan allting, vadfan kan han det där för xD, fast han ska ju gå samekonomi så, haha ah men jag kan ingenting :D.
Slöjd, wei

Na pusspå't nu ska jag ut och springa och sen dra dusch och laga mat eller något ^^ <3<3<333

Boda borg

Ja där var jag idag med Elinpelin, Sandra och Erika. Åkte med Elins pappaa. Det var ju askul förää. Vi fick åtta stämplar, det var ju ganska bra ;D? Haha fast undrar hur många vi fick på "riktigt" ah inte åtta iaf :$. Men vi kom ju till sista banan och då förtjänar man fan en stämpel ;D.

Det var dyngmkt nytt tycker jag :D, på I så var det någon bana som hette ljusgången eller något och vi fattade typ ingenting, eller en gång så funkade det ju dyngbra men sen så funkade det inte andra gången :(? Haha så kul bana där, den hette quick-step men det gick seriöst dyngsegt xD. Ah sen så var det ju en nya bana som hette O och den höll vi på med i ett x antal gånger innan det kom en som jobbade där och hjälpte oss, fast hon kunde den inte heller, hon tänkte bara lite, vi bara slog överallt xD. Ah men jag tror vi kom till nästan sista banan där ju ;o? antingen så var det sista eller nästsista ^^.

Och usch jag slog i mitt ben i X, det gjorde ont som tusingen får se om det blir blå¨märke, brukar ju faktiskt inte få blåmärken ;/. Jaa, haha, skulle kunna skriva massa om varje bana men ah det var inte mycket som var roligare än det andra, fast Sandra var typ helt dum i huvvet hela tiden xD. Och jag sprang nästan rakt in i en kille, HAHAHA det var dyngkul xD. Ahmen det måste ju lätt göras om ;), även fast vi inte fick kompis och 50%, haha vi fick inte ens KO som vi satsade på, vi fick bara K och P xD.

Sjuk

Så typiskt att när jag är så pigg och glad och ska ut och springa så ska man ha ont i halsen, inte så jävla kul inte. men blir väl att vara inne idag då. Fast jag skulle ju ändå hjälpa mamma att baka idag och så ska jag faktiskt läsa lite i traktorboken för nu måste jag ta kort snart så jag kan köpa moppe :).

Volleyboll

Grrr, det är så jävla kul alltsååå, men tror att jag tycker det just nu mycket beroende på att jag var med på Sandras träning idag och hennes tränare Bengt var typ dyngsnäll och sa att jag var bra, när jag egentligen inte alls var bra ;D. Men tycker typ jämt om volleyboll egentligen, tycker om alla sporter, i måttliga mängder, tröttnar nog lätt :).

Yemen då sitter jag här igen och skriver bloggis :), jag vet inte vad det är jag gör vid datorn som tar sån tid egentligen så att jag inte hinner med att skriva blogg ;o? För jag gör ju egentligen ingenting men ändå har jag suttit här i typ två timmar nu och jag har precis tittat klart på alla mina bevakade på bildis ;D. Aah men iaf nu är det ju sportlov och jag känner mig faktiskt jävligt sportig ;). Igår så var jag ute och spelade fotboll med syyrmin och sen var jag ute och sprang en stund :). Sen idag så har jag spelat volleybooll och gått på lååånglångpromenad. Måste ha gått i minst två timmar idag ;D.

Jepp först vid nio så blev jag väckt av Johan som säger att Mamma ska till Kga för att mormor hade fått hjärnblödning, asså vem det nu än är som bestämmer vem som ska få leva och inte ska få leva du får fan inte ta mormor också! räcker det inte med farfar, morfar och farmor. vill ha kvar mormor.

men iaf då så kastade jag mig upp för att jag skulle egentligen cykla till dfs idag men då så kunde jag åka med henne om jag skyndade mig som bara den. Sååå jag hann typ bara med att slänga på mig kläder och göra några mackor och springa ut, så jälla äcklig kände jag mig, osminkad och inte ens borstade tänder :S, äckel, men ah får borsta som fan ikväll ist ^^. Jepp men sen så gick jag från Ralf's till Linn på en timme, alltså inte alls långt på väldigt lång tid, men jag gick som en snigel. När jag kom fram så frågade Linn varför jag gick så långsamt xD. Jepp, sen så drog vi till *Valla och spelade vo

RÖJ

Och inte den roliga sortens röj utan röj på datorn, jag är lite inne i det för det är det enda jag kan göra på min dyngbraiga dator xD. Så om jag har tråkigt så drar man igång datorn och spelar röj! har inte ens klarat ett storröj :$.

Jag är lite dålig på att skriva blogg tror jag ^^. Jag börjar iaf med i onsdags för då varä ju Säfsen! Det var DYNGKUL. Fattar inte att jag inte hatar snowboard nu eftersom att jag skadade mig som fan eller något ^^. På vägen dit så tittade vi på göta kanal 2, den var ju litte bra faktiskt.
Så jälla bra kommentar, det är någon som har ramlat ner i ett hål med massa elledningar så det sprakade som tusan och så står en gubbe och pissar typ och luktar och ler och säger:
- Är det någon som grillar :D

Haha så jävla bra var det xD, kanske inte verkar så roligt men det var det!
Sen så¨tog det tusen år att hyra tyckte jag, en halvtimme, men ändå! vi var nästsist av alla klasser som hyrde ;o.
Sen så blev det familjebacken två ggr men sen kände jag mig redo för de svårare backarna så då drog jag upp med de första bästa jag hittade och sen träffa jag på Erika, Malin och Elin och de åkte med mig även fast jag var sämst<3. Jag drog mig som bara den kommer jag ihåg så jag fick typ ett kg snö innanför jackan ;o. Mm sen hade André och Kim ledarskapslektion och jag åkte upp med liften och så ligger harris därframme och tar skjuts av Dannes lift men sen orkade han väl inte mer och så släppte han och reste sig och tog tag i mig, såklart ramlar jag då! haha och sen skulle Elli och Sandra hjälpa mig framåt en bit och så drar de omkull mig xD. Ah men palla skriva mer om dagen, vi tittade på beck på vägen hem, dyngbra(Y), och fick åka med sötelli hem! ;)

Jepp sen torsdag och hej på mysig dag, dyngonödigt att åka till skolan och jag hade fan fått stanna hemma också för att mamma och pappa är hur nojjiga som helst om att jag har ont överallt men jag har fan inte det ;o, de vill att jag ska åka till doktorn men känns ju lite dumt att åka dit när man inte har ont ;O. men i skolan isf så hade vi spanska och sen vitapass och jag gjorde ingenting, jag har gett upp att göra matte, sitter typ och väntar på att någon vill ha hjälp från mig ist så kan jag hjälpa dem med något som jag faktiskt fattar ;D (oftast).  Slutade kl 11 och fick skjuts hem av Sandras pappsi! dyngsnällt :D, sen vetjante vad jag gjorde satt och jämrade mig eller något ;D.

Och sen så har jag kommit fram till idag och ännu en slapp dag i skolan :), sen efter skolan så har jag dragit iväg med lite tulpaner och satt mig här och nu spelar jag röjflagg med Sändrii! (Y) Ikväll blir det faktiskt tonår ;o.
PUSSSS

Frigolit

Fan har haft det i håret hela dagen eller något ;o, förpå bilden så håller vi på och sätter ihop frigolit och filar bort massa osv.
 sen så har jag headbangat och borstat håret och försökt få bort det men det satt ju fast ;D.

På spanskan så tittade vi på fattig film från nicaragua. matten så gjorde jag faktiskt några tal! idrott så varä aerobics och mina sötnosar Erika och Sandra var dyngduktiga, MVG blev det!
sen höll jag och Linn tal på engelska och jag tittade typ upp i taket hela tiden xD, men det tänkte jag absolut inte på, visste inte att jag gjorde det ;D. Svenska så ska vi ha muntligt, men bara halva klassen, resten fick gå till en annan sal och jobba, men orka jobba, vi jobbade inte.

Sen när jag kom hem så åt jag och sen drog dirr till åtorp och köpte lite godis tills imorgon då jag ska till SÄFSEN! SNOWBOARD <3!
efter den cykelturen så fick jag laga mat med pappsi och sen till sist så hamnade jag här och det luktar bränt som fan för att lite mat har runnit ut ur formen i ugnen så det är dyngmkt rök och äckel här, svimmar snart!
Sen ikv så ska jag väl spela lite gitarr tror jag, har inte gjort det på ett tag (Y).
pussis <3

Datasalen

Tjaaamään, nu sitter jag i datasalen (Y) WEEEI! Erika tycker jag ska skaffa myspace och skriva till jill johnson, coolt va? naej inte värst tycker jag :D. Sandra sitter och tittar på bilder på en (knarkare) bög som heter freddie mercury som är död, som itne är en legend, enligt Sandra :D. JAA, Jessica hedén är sjukkk så vi har Maddeee japp och då övertalade vi henne att vi skulle få sitta här och leta info till vår musikuppsats, så jag sitter och tittar på pussyct dolls fast jag ska skriva om Christina Aguilera ;o!

Malin har myspace, det visste jag inte :). Nej nu ska jag nog också kolla in vad myspace är för något egentligen ;). pppuuuuusssis

9c:1:s miljöteater

Det var det enda som jag höll på med i fredags i skolan :), det var dynggött.
Först så hade vi sovmorgon och då satt jag, Elin, Sandra och Malin i caffe och spelade trivial pursuite. och Jonas trodde inte jag kunde uttala det ;o? Sen gick vi till musikskolan till halvtio och då så övade vi som bara den och så hade vi på oss lite utklädnader också så det blev ännu roligare, jag hade typ en nalle och två tofsar :). Jag kan faktiskt alla mina repliker någorlunda iaf ;). Sen vid ett så slutade vi och då drog vi in på coop och sen till valla och så gick vi in på syslöjdenför elli skulle göra något på sin kjol och då gjorde jag och Malin kompisband.
Tiden gick dyngfort och sen skulle vi hem :).

Hemma så gjorde jag inte så mkt, typ satt här och gjorde tacos. Klockan 7 så åkte jag till Sandra och där var Elli och Erika. Mm vi tittade på a cinderella story, guud vad gullig den var :). Sen så pratade vi och busade lite, typ vid ett så gjorde jag 30 situps och kissande hunden och hade värsta aerobics ;D. Jepp sen på lördag så åkte jag hem vid typ 3 och sen fick jag typ hjälpa till hemma tills kl 7 eller något och då blev det prisonbreak och melodifestivalen ;O!
Värsta sug att christer sjögren gick vidare med sin smörlåt! och Amy diamonds låt var väl sådär men jag har nog något förhat mot henne :/, mm that's love skulle vunnit! (y). Alla gamla x då xD fy helvete vad dålig den var! seriöst hur gamla var de, 10 år eller? de lät som det ;).

Jamen idag så blev det iaf att laga mat och sen hamnade jag här och nu pluggar jag spanska och engelska. Seenare så ska jag väl dra ner till Åtorp och repa, en vanlig söndag alltså :).

PUUUUSSSSSSSSSS!!

Lim

Fan vad limmigt det är^^?

Maha har inte skrivit på ett tag :D, inte på en vecka fan! :O, kompå det nu för jag såg att mitt gamla inlägg hette svans och ja svansen på leoparden gick j av på bilden och idag hade vi ju bild igen, omg. JA, jag sitter ju då vid min brors dator och u:et är lite dåligt, haha. Men den nya har kommit ;o! Vet inte om de håller på med den nu eller något, sitter bra här tycker jag.

Japp, kan väl börja i fredags då var jag hemma och hade det myys, tittade på let's dance, och så kollade jag igenom en massa bilder som jag har på datorn, måste ju ha typ 2000, måste börja lägga ut lite gamla på bdb ibland :). Jepp sen på lördag var det ju typ storm men palla jag hade bestämt att jag skulle sälja tulpaner så då skulle jag banne mig sälja tulpaner också. Fick ont i kinderna för det blåste och snöade så mkt :(. Men har iaf sålt 11 buketter totalt alla veckor :). KÖP TULPANER! söndag så skulle jag vara med Lossaantossan men hon mådde int bra så de bidde inte så, sen tänkte jag åka pulka mednågra men så smälte ju snön snabbt som fan, men gick iaf ner och repade på kvällen med Basic Park, oops kom lite försent, jag och Elin är inte de bästa på att komma ihåg tider tror jag ;d.

Igååår, så vetjante vad jag gjorde, joo jag satt här och skrev på msn maha ^^. GRR
Idaaaag så ärä tisdag och hade nationella prov dårå, kändes ganska bra.
Sen bild, det var faktiskt inte såå farligt idag för mina gruppmedlemmar hjälpte till lite med att limma frigolit iaf (:.
Mattää, puss på att jag har värsta klarat några uppgifter, sensation på detta skitkapitel.
Idrott, jaaa det sög litte, men vi vann litte tror jag ^^.
english, usch vad svårt.
svenska, hade ingen lärare så det blev hänga gubbe (Y)

Nu ska jag ta fram något intressant om nicaragua, SOM OM DET FINNS NÅGOT INTRESSANT OM NICARAGUA!?

pussis

RSS 2.0