Camp Rock

Emma good girl.
Eftersom att mamma faktiskt inte bett mig om att städa idag, och jag ändå inte har något för mig så passar det ju nästan perfekt för att fjäska lite och städa ändå? Får se om jag orkar eller inte. Har i alla fall varit duktig och hämtat adventsgran såå.

Och måste berätta att det är lite irriterande att igååår, så laddade jag ner och kollade på bring it on 2 (again) och sen när jag kollat klart på gilmore girls idag vad är det inte som går på femman då? joo bring it on 2. Väääldigt värt.
Kollade på camp rock igår också, den var super bra :$. Fast det saknas lite X:ing i slutet B/.



You're the voice I hear inside my head the reason why I'm singing, I need to find you, I gotta find you.

Badminton

Badminton i morse! Óch det gick skitabra, slog till och med världens bästa badminton spelare (enligt henne) men då så var jag jävligt lök sen också.
Fast sen gick det inte så bra längre, för då fick jag vara med Gaste (hihi).
Annars så har det varit en tråokig dag typ. Jah! det blev ju ett långt och peppigt inlägg det här.

Men iaf, ska nog inte göra något speciellt i helgen tror jag, eller eftersom att jag är hemma så kan jag slå vad om att jag måste städa hela dagen imorgon. Meeen jag tycker om att bara chilla hemma så det gör inget. Och nu har jag förresten bestämt mig för att i tvåan, då ska jag fanimig flytta till kristinehamn, yes. Inget mer gå upp kl 6!  och då kanske jag slipper städa bara för att jag är ledig och hemma. pusspå't

A day.

C säger att han inte gillar långa tjejer.
C- men egentligen så spelar inte längden någon roll.
Jag- nej det är ju insidan som spelar roll
C- Nehejru
he-he

Alright, nu är alla danser helt klara! den ni, det kommer bli sååå bra det här.
Och så har jag spelat piano också och det gick superduuuuper bra :).

puussis


GE MIG ETT FUCKING FORDON

OOOH baby it's a wild world. Ifall ni har den låten så kan ni väl skicka den till mig för jag vill ha den!

Åkej, så idag har det inte hänt speciellt mycket i skolan, många roliga repliker sagda, alla roliga repliker glömda ungefär. Men efter skolan så gick jag, Kristin, Lui, Olle, Tom och Linn och fikade på café paus. Mucho trevligt. Och sen efter det utv samtal och det verkar ju gå bra iaf, trodde verkligen inte det gick så bra.

och sen svängde mamma över till Kerstin och jag var jättearg för jag skulle och spela med Elin och så va hon tvungen att gå in och fika! och så ska hon tvinga med mig in! så att jag ska sitta där och se glad ut och låtsas att jag vill vara där.
NEHEJ DU. så jag satt, as always, och väntade. Måste tillbringa typ en tiondel av mitt liv med att vänta, jag blir så jävla arg. och Mamma säger "men är det mitt fel?" och då säger jag "Ja det är det, jag vill fan inte bo i jävla åtorp!"

Nu måste syrmin ha datorn visst, hihi, hann inte skriva klart eller kolla oth, muys! pusss<3


Första intrycket av en engelskapraktikant

Hey guys and girls.
Nu är det onsdag igen och jag har min lilla sovmorgon då.
Sitter vid datorn och ska jobba lite på excel hade jag tänkt, men kanske ska ta en sväng ner först och spela lite piano? nej, det vågar jag seriöst inte, det kommer vara någon som skriker håll käften åt mig då :(.

Japp men igår så måste jag ju då skriva att vi har världens sämsta praktikant på engelskan, stackars de som får henne som riktig lärare! När man sitter längst bak i klassrummet (som jag ju då såklart gör för jag är så cool) så hör man inte ett skit och det är inte mitt fel, du får fan ta och prata högre. Och inte banka i bänken! bra första intryck du.
Sen så blev hon jätte arg för att vi inte hade gjort vår läxa (ooppsie) det var bara en i hela klassen som gjort den (pluggdennis alltså ;)).  Och så var vi tvungna att hämta våra böcker bara för att vi skulle titta där i om vi skulle välja temat Food, Films or Fears, lyckat.

Seen så blev det att dra och repa. Det har aldrig gått så bra att repa som nu! och vi är engagerade as hell, ska spela idag också och sen på söndag igen. Tre gånger i veckan typ två timmar varje gång (insåg just att vi är ganska dåliga för att öva så mycket).

Pussheej leverpastej.

Jerry Lewis - Great balls of fire

Bläddra ner lite så får ni lite sköna toner till när ni läser inlägget (Y)

Nu har jag varit och spelat lite gura, gick ju sådär måste jag säga. Fick nog in lite vett Erika om hur hon ska spela basen på Bad day iaf, så det var ju bra. Och sen till veckan så ska jag nog spela med bara Elin B och öva lite trummor med henne. Vi ska nog antagligen ha en spelning i februari eller något, det jobbiga är att alla våra låtar tar nog inte en och en halv timme att spela, så vi ska utöka vår repertoar, något förslag på någon inte allt för svår låt kanske?

Ganska fullt upp i veckan, men imorgon så är det ledigt! fast jag kanske missar bussen så jag får vänta tills Elin åker hem vid 9. Får la hoppas att jag hinner med den, annars så kanske jag slår någon av er en pling. tooodles <3

Great balls of fire med Jerry Lewis

What's that sound coming out of your förstärkare?

Nu har jag ändrat min novell. Så nu har jag två noveller, ska nog ta och lämna in båda tror jag, kanske slipper göra novellanalysen då? It's worth a shot.
Igår spelade jag Elin och Elin, jag fick spela synth dagen till ära. Vi satt och njöt av sång uppifrån som kommer ut ur våra förstärkare! "Jeeesuuuuuus" osv. Ska spela idag också, men då får jag väl spela gitarr hoppas jag.

Okej "anonym" vann en eloge! för att Bart har en bortopererad siamesisk tvilling som heter Hugo och bodde på vinden! var tvungen att lägga upp den frågan eftersom att min syster sa att de hade med den på ja och nej leken på trivselkvällen på valla i veckan. Rätta svaret var "Ja".... men konstigt :S? förra året så var ju rätta svaret "Nej"? Hej jag heter Emma och jag tolererar inte att ha fel (jag åkte ut på den frågan förra året).  


Simning, och Dagens fråga (förra årets trivselkvälls fråga!)

Jag har gått tillbaka i gamla banor, jag sitter och spelar röj, tragiskt jag vet.
Ville bara skriva att jag är besviken på mig själv för att jag är verkligen helt jävla dum i huvudet. För jag fortfarande putt bara för att jag bara fick G+ på simningen och jag kan inte släppa det (y, fyfan Emma! så jävla störd är jag.
Sen hade vi lite egen lektion på svenskan och jag tyckte det gick åt helll! men ulrika sa ju iaf inget dåligt om det så.


Dagens aight!


Kristin sitter inne på bdb och kommenterar en bild,
Kristin "klippt dig? vad fint det blev"
Sen så lämnade hon datorn innan hon skickade.
Krillan ändrar och skickar "klippt dig? Vad fint det blev (inte)"

Vi försöker försvara att man inte ska göra djurförsök i medicinska syften.
Carro- Råttor har också känslor!


Dagen till ära så ska jag ha en dagens fråga också!!!!!!!!!!!!
Har Bart Simpson en bror?!?!?!?!?!


Kan ni den va?

Sovmorgon

Heeey, sovmorgon. Men snart så börjar jag, då ska jag (OJ JÄVLA SKIT KOM JUST PÅ ATT LUI INTE ÄR I SKOLAN!) och Lui ska ha debatt mot Kristin och Carro. Men jag lär slippa ha själv! Ska iaf vara för att de som attackerar eller mördar barn ska bli avrättade, och tro inte nu att jag tycker det, vi blev bara tilldelade att vara för det.

Jepp men morgonen har gått ganska snabbt, det känns som en sån där gul/röd dag som jag sa. Har skippat datorn ända tills nu och suttit och pratat med diverse människor istället, bra Emma (y).

Himlen har fel färg

Okej, jag har skrivit en novell och jag vet inte om jag tycker om den eller inte. Duger den? Den är ju lite konstig sådär som noveller visst ska vara, kanske? Rätta gärna om ni orkar läsa och hittar något fel.

Vinden susar i mina öron, ögonen är fast koncentrerade på marken framför och ett leende syns på mina läppar. Det är inte ofta nu för tiden som man kan skåda det där leendet. Men när jag är därute, ser gruset yra och hör motorn vråla, då mår jag bra. Sara tycker inte om när jag är ute och kör, hon är lite överbeskyddande ibland. Men faktiskt så har jag aldrig ramlat med crossen, och jag tänker inte börja heller! Sen så har jag ju hjälm på mig också. Om jag har den på mig hela tiden så går det bra. Man ska alltid använda hjälm när man åker cross. Man kanske borde använda det jämt förresten, även när man inte åker cross? Fast egentligen så spelar det inte någon roll för mig för tillfället.
 
Hastighetsmätaren stiger och stiger när jag närmar mig högerkurvan, och svoosh... Gräs, jord och  blommor flyger iväg uppdragna ur rötterna, när jag gör en skarp sväng.
Jag stannar och hoppar av crossen.
Lägger mig ner i gräset och kollar upp i himlen, Jag ser densamma färg som jag sett på himlen ända sen den 9 Juli 1998 tills idag 8 år senare, en tår rinner ner för min kind.


 

Det har blivit lite utav en vana det där att åka cross i skogen. Jag säger till Sara att jag ska ut på en promenad och då blir hon glad eftersom att då kommer jag åtminstone ut och får något annat på tankarna. Och jag går ju, helt ärligt på en promenad, till min cross. Precis tillräckligt långt bort för att Sara inte ska kunna höra ljudet som jag älskar men som får henne att rysa. Jag har känt Sara i nästan halva mitt liv, men som tur är så har jag aldrig berättat för henne om mina dagliga turer till de öppna ängarna som ligger en bit in i skogen. Tur att jag aldrig berättat om att jag har en egen liten "stuga" där ute, eller det är mer som ett garage men i alla fall.
 
Medaljerna hänger prydligt på väggen. Alla blänker ståtligt i guld. På den nyaste, eller den minst gamla kanske man ska kalla den, står det 1:a pris SM 980513 på . Jag kommer ihåg dagen när jag fick den som om det var igår, korrektion jag kommer ihåg den dagen som jag skulle fått den på. Eller inte som igår, mer som om det hände alldeles nyss kommer jag ihåg det, det är ju trots allt inte så mycket att komma ihåg... för mig. Sara börjar alltid gråta när jag tar upp något om den dagen, det räcker med att jag tittar upp mot den himlen en dag med dåligt väder. 


 
Jag sitter i framsätet på bilen och tittar på pappa i backspegeln när han skuffar in den smutsiga röda crossen med svarta stjärnor på. Vanligtvis så brukar jag alltid tvätta crossen kvällen innan men igår så orkade jag inte. Nu så ångrar jag att jag inte struntade i Cityakuten igår och tvättade crossen istället. Och nu i efterhand kommer jag på att tvätten kanske ger mig lite tur, hittills så har jag ju alltid vunnit när jag tvättat den dagen innan. Inte nog med att det känns dåligt för att crossen är smutsig så är färgen på himlen mörkblå också, det bådar inte gott det här.

Rött, gult, grönt! Alla tankar försvinner, det enda som finns är crossens hjul mot marken. Jag svänger runt den sista högerkurvan och passerar mållinjen... först! Jag fortsätter att åka några meter för att försäkra mig om att ingen kör på mig bakifrån. Jag böjer huvudet uppåt mot den där olycksbådande mörkblåa himlen, småler lite kaxigt innan jag drar av hjälmen och vänder mig om för att möta publikens applåder, där står hon, innehavaren av nyckeln till mitt hjärta, Sara. En dag ska jag gifta mig med henne tänker jag, Svart.



En månad senare: jag blinkar till och hör: "vi vet inte när han vaknar eller vad han fått i sig, men vad det än är så förstör det hans kropp. Det sprider sig sakta uppåt. Om någon vecka eller så kommer hela nedre delen av kroppen vara borta, och efter några fler veckor så...".
Jag visste att jag skulle ha tvättat crossen, det är säkert därför... Och de där extrametrarna, skitsnack!


Sara lägger sig bredvid mig i gräset, med blicken mot himlen. En tår rinner ner för hennes kind, jag försöker torka bort den men det går inte... Hon lyfter sin vänstra hand och slänger en ros där jag ligger, en ring glittrar till.
Hon tittar på den mörkblå rosen framför stenen där man kan läsa 2 februari 1973 - 9 juli 1998 och säger "jag slutar aldrig älska dig". 


Chill studiedag med en discotouch!

STUDIEDAAG!
Eheh har ledigt jämt och ständigt nu känns det som. Men det kan behövas för jag är så jävla skoltrött så ni vet inte. Jag vill bara att skolan ta slut här och nu. Eller ah jag vill iaf att vi ska börja någon gång runt kl 12 istället för 20 över 8, jag är bokstavligen halvt död på morgonen.
Metaforically spoken, på morgonen så är jag ganska svart och grå, men senare på eftermiddagen så blir det lite mer åt röd gul hållet. Men vi får se imorgon kanske det blir en hel röd/gul dag!

Även fast jag är ledig så måste jag säga att jag är lite avis på Letälv som "går i skolan" idag. Jag vill också till bodaborg, gustavsvik, stråhallen eller spela curling eller något! åååh vad kul. Istället sitter jag här under min mörkblå filt och huttrar, även fast jag tänt en brasa. Pissväder.
Herraaa nya oth avsnittet blire nu och sen kanske madagaskar 2!

SHE'S A MANIAC ON THE FLOOR!


En måndag, en dag mindre.

So, lite inställt imorse, lite dans (spice girls!). Sen data, och jag känner mig värsta bäst på Excel så ni vet. Åså disco dans, Burn baby burn! BÄST så jävla rolig är den. Åså till sist spanska prov, det gick bara prima.

Sen så skulle jag hunnit med bussen, men den var så jävla sen så jag trodde att jag hade missat den ändå? fast jag åkte med Gunilla ist. Sen spela med Marie och Elin (y).

Imorgon har jag studiedag och den här gången ska jag inte och handla faktiskt, jag ska chilla i bött! gött! nu ska jag nog kolla på flashdance. Have a good life!

N.E.R.D - She wants to move

Godmorgon, eller god eftermiddag är väl mer korrekt kanske.
men idag så kom jag upp halvtolv, och jag var bara tvungen att säga det för att det är ungefär det senaste jag någonsin gått upp eller något. Vi äter ju vid halvett så jag blir jämt väckt vid elva för att hinna äta frukost innan maten. Men jag var så trött så det gick knappt att gå upp.
idag blir det att chilla, chilla meaning plugga spanska, skriva novell, öva piano, öva sånger tills imorgon (y).




N.E.R.D - She wants to move

Självförtroendeövning i grupp

Vilken fantastisk fredag det varit, av den enkla anledningen till varför alla fredagar är fantastiska, det är dagen innan helgen! Då blir det chillyshoe som Lui brukar säga.

Men bra dag ändå, idrott.
Svenska Lui, Mikaela och Carro hade RappaKalja, buskul. Vi fuskade lite men det var ingen som märkte.
Om ni aldrig kört rappakalja så går det ut på att hitta på förklaringar till ord som man inte vet vad det är. Vi var i grupper och sen skrevs alternativen upp på tavlan. Vi fick ju poäng för alla som röstade på våran och ett poäng om vi gissade på rätt, men vi kunde ju lika gärna gissa på vår egen så fick vi ju poäng?
Och så skrev Carro fel, "Blåsinstrument med ursprung från Mongolien". What the heck? Mongoliet skrev vi! Då röstade vi på oss själva för att då kanske någon annan också skulle göra det. Fast läraren fattade inte det och hon gick fram:
Ulrika- vem är så dum att den röstar på den här *pekar på vårt förslag*, det står ju aldrig fel i ordboken!


och vi hade självförtroendeövning. Man var i grupper och man skulle skriva en snäll sak om alla i gruppen. Jag blev gissa vad? smart! surprise surprise, det är väl egentligen en komplimang men jag kan bara inte ta det som en komplimang. Det är liksom det bästa den kan komma på med mig, smart? Carro tycker nog inte om mig, hon kunde ju lika gärna skrivit typ nörd.. uscha. Och sen av Gaste fick jag söt, mm det var ju snällt, förutom det att han skrev det till Linn och Carro också, vadfan (Gaste är på väg att bli min nya David, fast lite dummare version). Av Linn fick jag omtänksam! sötnosen. 
Carro - Snäll, cool, söt
Linn - Framåt, Pratglad, söt
Gaste - Rolig, rolig, sprallig

Fast ut inför klassen så sa Gaste:
Ja då ska jag läsa upp mina lappar då, vi börjar med Linns (silfverhjelm) "Snygg" ojojojdå.
Och sen så tar vi Carros (Utterström) "Väldigt snygg" :O. Aah och till sist tar vi Emmas då "Jävligt blek".

höhöhöhöhöhöhöhööhhööhö! jag är faktiskt inte så elak. sen data, matte och vi fick gratis mackor av cafeteriatanten ;o, vi får nog ta och sitta där varje fredag framöver. Sen skjutsade lotta hem mig, ursnällt! kände mig dock väldigt skyldig för det var en sån lång omväg...

G-vik, Sova hos Maria, Dans, Dansföreställning "It's like that"

ZZZzzzZZZZzzzzZZZZZ!
Jag är sååå trött så ni förstår inte.
I måndags så blev det köpt: trosor, BH, Mjukisbyxor, minneskort till mobil, multi-card reader, stövlar och hårnålar.
Och det var askul på G-vik, det blev ett gäng!
men det var inte så kul dagen efter med min rygg. För jag försökte åka lika coolt baklänges som Lui gjorde, men jag var inte så bra på det, det blev mer upp och ner och åt alla håll.

Men i tisdags så var den genrep med dansen, superduperkul och alla var jättebra. Sen så blev det till Maria som också var och dansade så jag hoppade på och dansade lite med dem när jag ändå var igång. Men ah när jag böjde mig framåt så sprack brallorna hihi. Maria skrattade i seriöst fem minuter för först trodde hon att jag hade pruttat. och hålet var ungefär 30 cm stort. Sen så tyckte hon att hon var lite rolig också:

Jag sitter och pratar i tele med mamma:
Jag- Jag åt 5 mackor!
Maria- och spräckte byxorna!

Ah men sen så sov jag iaf hos Maria och fick låna bralls av henne dagen efter. Fick lite sovmorgon också till åtta men det märktes då inte för jag var lika trött ändå. Mm men sen på onsdagen ialla fall så snackade vi till oss att vi skulle få smita från matten och vi slapp svenskan för att vara på genrep igen hehe. Och sen föreställning vid tre och sen äta lite (av linns mat 8-)) och sen föreställning igen.

och idag, torsdag, så var det vanliga lektioner och allt och ja jag höll på att somna hela tiden, så det blir väl typ att gå och lägga sig snart höhö. Pianolektion också, gick gööörbäst! 
pussiss <3


Öppet hus, dagens, Linns kalas, springtur med mera med mera!

´Jag vill inte inte sitta här, jag vill åka till Åtorp och spela piano, men jag måste sitta här för jag måste skriva över på papper om mitt hiphop arbete eftersom vi inte har något bläck i skrivarn.
Förhoppningsvis så hinner jag göra det efteråt ändå, därför ska jag försöka fatta mig kort här (det kommer ju säkert lyckas).


Var det ett tag sen jag skrev eller känns det bara så?
Ah i fredags skrev jag iaf inte att jag var på auktion med typ genomsnittsålder 70 år, men det räckte med att Lossan var i min ålder och att jag vann en filt för att det skulle vara trevligt ändå. Blev av med huvudvärken som jag hade tidigare på kvällen också.

Nej nu kom jag på att det är jättelängesen jag skrev ju, eller så har jag skippat och skriva den där dagens!

Carro har löshår:
Jag- Hur långt hår har du egentligen?
Carro sitter tyst och tänker en stund...
Carro - Jag vet inte, men gott är det!

Så konstigt så det var roligt!
Jaa och sen igår lördag så var det öppet hus och vi dansade lite och kollade på våra klassisar som sjöng och spelade och så kollade vi vad alla andra program höll på med, mycket trevligt. Sen donken en snabbis och jag har aldrig fått vänta så länge på mat! typ en kvart stod vi där framme vid kassan. Sen gick jag av vid kronis typ och sen gick jag till Linn därifrån, hurtmaja jag vet!
När jag kom till Linn föll jag pladask ner på hennes säng! Sen lite senare när jag vaknat till så kom Emelie W och Juss och så gav vi Linn lite presents, hon fick två olivgröna ljus av mig.
åså åt vi god mat och spelade lite "så det kan låta" och pratade lite och så kom Elin och joinade oss lite senare också.
DET VAR DYNGKUL, hade gärna stannat tiden just då och där.

Och nuuu idag så har jag varit ute och sprungit 4 km, helt ärligt. För jag tänkte göra så där som våran lärare sa att om man värmde upp lite och sen stretchade i 1 timme eller något så kanske man kan gå ner i spagat. Men tror någon verkligen att jag orkade stretcha så jävla länge efter att ha sprungit eller? Ifall det nu är någon som tror det så tror den personen fel.

Japp, sen ska jag ju då spela piano tror jag och sjunga med kören ikväll! och imorgon blir det till Örebro och handla och till Gustavsvik igen kanske.
XOXO EmmNi!

Indian Thriller!





dåligmatdåligmat?

Thriller

My name is humptey, pronounced with an UMPTey!

Matteprovet gick väldigt bra tror jag, det var inte så svårt som jag trodde. Men jag blir dyngarg på mig själv att jag inte ens kollade igenom provet en extragång? det brukar jag ju jämt göra, meeen bara för att jag inte gjorde det så straffas jag med att se 51 liter som 5 liter, hoppas jag får lite rätt för att jag tänkte rätt.
Sen dansa thriller och det gick typ...bajsdåligt, alla bara bråkade om hur det skulle vara. men det blir nog bra till sist, nu ska jag iaf kolla på videon hemma här snart.
Ingen spanska så det blev lite kollande i affärer och så. klart med hiphop-arbetet på engelskan och till sist dans i Christinateatern, den dansen gick däremot jättebra förutom att det kändes som att jag skulle ramla hela tiden och att jag inte hängde med i slutet för jag var så trött, höhö. 
Och jag och Lui hittade till busstationen från christina, stolt jag är. Jag har sämst lokalsinne
Och så blev det piano, och jag känner att jag verkligen börjar  bli bättre! Ska spela praeludium 1 och red river eller något. 

Yeeaaah, nu ska jag kolla lite busstider och thriller som sagt, kanske meka lite med Ninas design också (y)..  

Jag tycker om Brogårdsskolan

ESTETLINJEN ÄR BÄST säger jag bara. Jag mår bara så jävla bra, allting är bäst och jag är pigg som tusan även fast jag går och lägger mig senare kommer hem senare och åker buss längre, This is good times. Fast sen så känns det som att det inte går så bra i skolan, men det är väl mest för att vi inte har haft prov och sånt så att jag vet var jag ligger´. Är faktiskt lite nervös för att vi ska ha matteprov imorgon, och det blir ju inte bättre av att det är värsta seriöst och vi ska vara i aulan!

Endast två lektioner idag, chill som fasen! Och förresten imorse så var jag ju på dåligt humör? det känns som en annan dag :D.
Förresten jag har fått mitt ID nu också (Y).
Och är helt säker på att dansföreställningen är kl sju onsdag den 12 november och det kostar 20 för skolungdom och 50 för vuxen om någon vill titta!


Tråkig sovmorgon!

Godmorgon, var det i alla fall till en början (en god morgon alltså). Men nu så vet jag inte riktigt längre.
Vad ska man göra på sovmorgonen, plugga matte? nej det orkar jag då absolut inte. Ska nog ta och kolla lite på blogg.se den här veckan igen.
Idag så är det ialla fall en väldigt tråkig dag med bara sv, eng, och matteeee.
Pusssssssssssssssss

Engelskalektion

EnglishEnglishEnglish lesson. Men jag tänker på mina lite efterblivnare vänner, och skriver på svenska ändå. Är väldigt hungrig, är lite överenergisk och glad. Har inte så mycket att säga, var riktigt duktig på spanskan imorse. Och det gick bra på dansen också (Y).
pusspusss

Energislöseri

Var bara släppa ut lite av min glädje. Glädjen som beror på att jag är så pigg. Skulle kunna springa coopers på 8 minuter nu känns det som. Men istället så plockade jag ur diskmaskinen, hängde tvätten och moppade golvet, vettigare än att bara springa, då kan man ju slösa sin energi på något som man får ut lite mer av till och med.

Stort behov av nya kläder och ny teknologi!

Och jag är mormor, ska sticka ett par långstrumpor. För jag älskar raggsockor, men vem gör inte det egentligen? Sen så låter det ju alltid lite coolt att säga att man gjort något själv.
Och jag vill iväg och handla såååå mycket! så ni förstår inte, jag har bara lust att slänga ut min garderob i dyngan! eller ah inte riktigt allt men nästan. Och så mobbade Kristin mig för mitt hål i byxan idag också, men jag ska faktiskt göra så att det blir inne igen att ha hål i byxorna hade jag tänkt. Nej det hade jag inte tänkt, jävla Kronancyklar och deras registreringsskyltar, varför har de det egentligen? ifall någon rånar en bank och cyklar iväg fort som fan så kan de ta registreringsnumret eller vadå? Ah och sen så har jag (tekniska majjaaa) tejpat mina hörlurar så att de inte ska gå sönder.

Jag är allt jävligt tragisk.

Smsfunktionen har legat nere under hela dagen. Vi beklagar mycket för detta. Det var för att...

Det har varit lite jobbigt att sms inte har funkat idag. Och så får jag ett sms från telia och tror att det ska stå typ "Vi ber om ursäkt för att vår smsfunktion inte har fungerat idag" fast lite snitsigare (jag har aldrig varit särskilt bra med fint språk), men vadfan står det jo "Ditt kort är snart slut, var vänlig fyll på för att kunna ringa och smsa mera". Det är ju deras fel att mina pengar snart är slut eftersom att jag var tvungen att ringa till alla som jag ville skicka sms till. Det är säkert Linns fel att smsen inte funkar, Hon gör så det blir överbelastning på nätet.

Musik och jag måste bara säga att jag blev förvånad över hur dålig min grupp faktiskt var på musik ;o, jag trodde liksom att jag var i den gruppen där man kunde spela instrument. Nu låter jag grymt elak, men jag kanske är lite elak också, what you gonna do about it liksom? Ah men det blir nog bra det där till sist iaf.
Sen lite däns, data (29 poäng på provet, 30 var mvg! det var lite surt). Dans igen fast på Christina teatern. Spanska, som var det roligaste på hela dagen faktiskt för Kristin blev så arg på mig för att Ann gillar mig mer än henne ;)).

Ska förresten börja stanna i Dfs efter skolan på måndagar tror jag. För jag känner mig extremt elak och ska hålla på och fråga ifall någon kan stanna bussen åt mig. Så jävla dåligt att jag missar den med typ en minut, vadfan liksom EN minut!
Får se vad jag kan hitta på på måndagseftermiddagarna.




PUSSS på att det kommit nytt oth avsnitt och jag ska kolla på det om en nanosekund..(jag skriver riktigt snabbt serrni)

Soundtrack Step up 2 - the streets Bästa låtarna!

Breaking Benjamin - Diary of Jane
Busta Rhymes - Get down
Cassie - Is it you
Cherish - Killa
Digital Underground - The humpty dance
Ludacris - The potion
Missy Elliott - Ching-a-ling
Swizz beatz - She ain't got no money in the bank
Timbaland - Bounce
T-Pain - Church
Webbie ft. Lil wayne  Li'l Boosie - Independent
Missy Elliot - Shake your pom pom

Filmkväll

Casper dissade mig och Erik igår, för han orkade inte. Stackarn!
Kollade på See no evil, Timber falls och lite av the hills have eyes, men de var inge läskiga alls. Eller det tyckte iaf jag för jag är stenhård, Erik däremot satt och skrek som en liten flicka. Nej det var en lögn, Erik skrek som en något större pojke.
Idag så ska jag göra lite matte kanskee, borde det. Och så spela med bandeet.

going to Grunnebacka

Ska antagligen till Rudskoga och vara med Erik och Casper sen tror jag...

RSS 2.0