16-årshelgen

Nu har jag massa att skriva! men så är min moster där nere och jag är nog egentligen otrevlig som sitter här överhuvudtaget men jag ska snart springa ner igen, eller ah får se hur lång tid det här tar :P.
På bilddagboken så är det ju en förkortning av de här dagarna.
I fredags så åkte jag till Gottbol, själv! för Casper orkar inte svara på sms och grejer och sen orkade jag inte leta reda på någon annan att åka med, men det var gött i alla fall!
På kvällen så åkte jag till Joshee för att grilla lite. Där var det lite folk. Joshee sprang omkring som en galen höna och fixade allting och jag fick ta hand om ugnen. Vi var smartast och fattade inte varför inte köttet blev grillat :O? vi hade ju inte dragit in själv gallret till där värmen var!
Senare så blev det lite kubb (mitt lag vann, allt var min och Sandras förtjänst skulle jag vilja säga!) och singstar fast ah inget seriöst alls :P. Sen sjöng de för mig vid tolv <3.
Sen på min födelsedag så kom mamma och sjöng för mig på morgonen, då fick jag chips och choklad. Senare kom Jusse och Linn och grattade mig då fick jag "merci" och en jättesöt hårborste med mitt namn på. Vi fikade och pratade lite. På kvällen så åkte jag, Elin och Johan till Däldenäs. I däldenäs var Eva, L-O, Robin, Linda, Conny, Ann, Kaare och alla de där! det var jättetrevligt att träffa dem igen, det var ju ett tag sen. Vi pratade lite om rånen i åtorp, Senast i torsdags så slangades det ju 4 bilar i Åtorp! jävla skitrånare har hållit på flera veckor nu ju.

Sen spelade vi turnering med Lossan och några från Karlskoga (Mattias, Lasse, Linda och Micke). Först Möcke, jag vann som bara den då! Sen kubb och då gick det inte fullt lika bra. Sen riddarspelet eller vad det hette så vann åtorparna igen så vi vann allting. Jag badade lite i däldenäs också, men det var kallt.

Idag så har jag varit med Lossan till Teknikdagen och stått lite i loppisen, men fick inte mycket sålt. Sen drog vi till Gottbol och badade lite, där var Casper och Erik. CASPER ÄR GALEN! GÅ INTE NÄRA HONOM OM NI INTE VILL BLI BLOTTADE! han var så jävla pinsam och skulle dra ner mina bikinibralls hela tiden! Sen så tog han mina trosor och kastade dem framför Marcus och hans kompisar, jävla unge!

Och som sagt nu så är min moster här, jag fick pengar, hörlurar och en kassabok av henne. Och jag fick mer än choklad och chips igår också, faktiskt så fick jag också en sverigeflagga (precis vad jag önskade mig), Boken: ta makten över dina pengar (Jag läste 5 sidor igår, jag känner mig redan maktfull över de där pappersbitarna!), Ett rosa linne (rosa, min absoluta favoritfärg mamma tack! nej men hon trodde det var rött, så hon fick en chock när jag tog upp det ur paketet) och till sist fick jag nagellack också. Idag så beställde jag en kamera också wihooo!!! och det var bra att pappa var med och beställde, han bara "men ska du inte ha någon bättre än det där då?" så då så fick jag en ännu bättre än vad jag hade tänkt, fast jag har ju inte fått den än, den kommer väl om några dagar. Lite jobbigt bara att jag ska till Däldenäs imorgon och jag får inte med mig någon kamera dit :(, men jag får sno bilder från andra sen. Jag tror att jag ska hinna skriva något mer inlägg imorgon innan jag åker men annars så får jag säga hejsvej pusspådej tills på lördag :).


Hejsommar!

NU ÄR DET SOMMAR! ÅÅÅH VAD GÖÖTT! och jag sitter vid datorn :$, och jag har varit inne hela dagen, men jag ska gå ut snartsnartsnart!

Om du skulle fråga sisåhär "Vad har du gjort idag?"
Så skulle jag svara en sisådär "Jag har bakat heeele dan, snacka om varmt det vaar! och snart så ska jag laga mat också |-)"

Har iaf massvis av kakor nu och det är ju gott. Behöver inte baka någonting imorgon heller. Det måste verkligen bli bra väder imorgon också tycker jag eftersom att jag inte har haft tid att vara ute något idag, fast jag funderar på att åka till Gottbol efter maten. Om jag får med mig någon så gör jag nog det.


Marieberg

Jag har varit och handlat! blev ett linne och trosor, jag tänkte inte köpa någonting egentligen. Jag följde bara med för att kolla lite ifall de skulle köpa något i present åt mig.
Nuuu så är hela världen på rix fm förutom jag känns det som, meeeen jag ångrar inte att jag inte åkte, ska vara gött att vara hemma.

Can't hardly wait

Det blev att åka till Sandra igårkväll, och blev inget med att röja träd. GÖTT!
Vi var ute och hoppade studsmatta och pratade massa om allt och inget, det är så det ska vara! Sen tittade vi på filmen "Can't hardly wait" den var superbra. Jennifer Love Hewitt som "huvudroll". Det var en stor fest eftersom att skolan hade slutat och alla var där. På festen så hände det allt möjligt roligt, den ska man se, massa kända skådespelare var med också, det var iofs ganska irriterande för då satt man och funderade på vilken film är hon med i nu igen osv.
Den handlar till största del om en kille som har varit störtkär i samma tjej i fyra år. Här är ett klipp när han säger vad han ska säga till henne nu när hon inte är tsm med sin kille längre:

Utbytesstudenten i slutet är solklar! :D
Idag så har jag solat lite, ätit glass och spelat med bandet. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra imorgon! Skulle ju egentligen till Rix fm men jag kom på att jag skiter i det för det är ändå inga bra som spelar. Sååå ifall ni har något förslag på vad jag ska göra så kan ni väl höra av er (Y).

RÖJATRÖD

Nu sitter jag här igen! För jag väntar på att pappa ska komma in och säga att vi ska åka iväg och röja gräs eller träd eller något. Ville vara med Sjöberg och Erika idag men så blev det inte. Känns väldigt dumt att bara sitta här just därför att jag skulle kunna vara med dem istället, men ifall vi kan åka och röja snart så kanske jag kan åka till dem senare. Det hoppas jag på.

Filmkväll

Igår så var det filmkväll hos Nina! Jag, Elin, Lossan och Nina var det och Simon kan man väl säga också. Kvällen startade läskigt med att alarmet på vår bil gick, två ggr! Vi gick ut och tittade, ingen där, någon under bilen då? nej ingen där heller. Fast det satt en fluga på bilen, hmm kan det ha varit han som utlöste larmet? ingen vet.
Sen tittade vi på Alvin och gänget!


Hahaha - There's this new thing, it's called knocking!
Mm sen så kollade vi american pie- naked mile och busade litt, de skrämde livet ur mig b. la.  

Vagel - en sittpinne för höns!

Jag har fått en vagel i ögat! Det är därför det gör så ont. Som tur är så syns den i alla fall inte så mycket så att folk blir äcklade. Jag var bara tvungen att klaga lite, vem vet det är ju några som läser min blogg som jag inte vet vilka det är. En av de "anonyma" kanske är gud, och så inser han att han inte skulle ge en vagel till mig utan någon elaking! Eller så är det djävulen (mer troligt) som läser och då kan vi sluta en pakt om att han får min själ när jag är sjuttio om han tar bort min vagel (Y).

Sista dagen

Sista dagen på Svingelskogen idag. Farväl Gnutte Grävling, gråt inte, vi kanske ses i ett senare liv. Vi kanske till och med blir ett sött grävlingspar. Mårre Mård du var som en son för mig. Långhoppa jag kommer sakna dina muffins och ja jag kommer sakna allihopa! pusshej<3

Efter att ha kämpat mig igenom fyra timmars ritande och patiensspelande så fick jag äta spaghetti. Ända sedan en viss någon sa att mitt hår var som spaghetti så är det inte riktigt samma sak att äta det längre. När jag sörplat i mig spaghettin på ett sånt där gulligt lady utan lufsen sätt så bräste jag iväg till Linn. Där firade vi att jag slutat jobba, höhö (A). Ujujuj lyckan var stor! Där satt vi och pratade om malda grisar och bortfräten hud, men sen var jag tvungen att dra mig hemåt igen.

Styckesindelning

Jag vet inte om det är pga av min dator som det ser ut som att jag inte har någon styckeindelning på inläggen eller om det blir så när jag skriver på den här datorn, jag tror att det är när jag skriver inläggen på den här datorn. Ni kan ju själva räkna ut var jag egentligen har gjort styckesindelning kanske, men irriterande eller hur?

Lyckat!

Hej här sitter jag nere i mitt rum och spelar lite gura. A little bit of love spelar jag för tillfället, och sjunger.. OOOOOOHHHH you better believe it, aha! Darling ooohhhhhhhh, you better believe it we all need it. osv.

Jag har glömt bort att skriva att i förrgår så var det ju en kändis på svingelskogen, han brukar vara med i Stefan och Kristerkreationerna. Jag bara älskar Stefan och Krister grejerna: "Där fick du", "Bröstsim och Gubbsjuka", "Hemlighuset", "Snålvatten och jäkelskap", "Barnaskrik och jäkelskap" och alla andra! Vill ha hela den där samlingen.

Idag så har jag varit på jobbet och tiden flög faktiskt förbi! Först så slutade ju inte Sandra förrän en halvtimme in på mitt skift så hon var kvar och var trevlig. Sen kom det massa barn och när det inte var barn så lade jag patiens. Sandra lärde mig en ny patiens också (Y).
Var och fikade med Fanny en snabbis också för vi fick visst gratis fika av föreningen för att vi har jobbat där, mums var det!

Nu hemma så har jag inte hunnit med så mycket. Har klippt nästan hela gräsmattan dock, och den är inte liten. Men sen så pajade gräsklipparen, eller ja den stannade iallafall. Då springer man in och skriker "Gräsklipparn är trasig!" då brukar man slippa gå ut igen men jag tror de har genomskådat mina sådana dära förtvivlade rop, nu så säger de bara men gör så och så och så, då fick jag gå ut ändå. Nu så luktar jag bensin! härligt!
Haha just det så lyckat var det förut när jag skulle hämta mjölk ifrån vår stora tank. Hinken var precis full och så ska jag dra av kranen och då drar jag åt fel håll! så det sprutade mjölk överallt, usch och fyy.

Best ever

Jobb 10-14 och det var inte särskilt många barn där måste jag säga. Meeeen jag har kommit på hur jag ska underhålla mig, jag ringer ju gratis till telia och halebop (A). Så jag pratade lite med Robin, Marc och Lossan (hihi) det var trevligt.. fast Lossan börjar bli trött på mig tror jag x), haha nejdå hon tycker så mkt om när jag ringer märker jag :D.
Sen home och jag och Lossan skulle till Gottbol men vädret var sämst så vi drog till Åtorp med Nina och åt godis/glass, Emma var där också. Nuuu ska jag snart äta, sen vet jag inte vad det blir?

Kodak easyshare CX7300

Jag blir knappt inte ens irriterad på min kamera längre för att den inte funkar, det är inte bra. Den är så jävla dålig! Laddade batterierna fullt och när jag tog med mig den igår så var man som vanligt tvungen att klicka medan den höll på att slå på sig för att kunna få ett kort ens, men man brukar kunna göra så många gånger! nu så klarade den typ bara 20 st eller något, jävla skit. Så idag när jag hade med mig den till Svingelskogen så fungerade inte blixten därför så har jag ett antal dyngdåliga mörka bilder på svingelskogen!




Ska bli gött att slippa jobbet nu iallafall, eller ah tre dagar har jag ju kvar.

City trafikskola handledarkurs

City trafikskola som ligger ungefär vid sagabio i Karlskoga. Jag var där igår klockan 5 tillsammans med ungefär 10 andra blivande övningskörare skulle jag kunna tro. Jag hade med mig både far och mor så jag slipper gå två gånger. Vi hade en "lärare" som stod längst fram och hade ett bildspel och pratade om varje bild. B la så var det bilder som man fick titta på snabbt och sen skriva ner det man såg som var farligt ur trafiksynvinkel. Sen fick man titta på andra bilder och berätta för handledaren hur man skulle göra i en sådan situation osv.
Det handlade mycket om att man inte fick dricka alkohol och sedan köra bil, vi fick se en video av R.E.M (låten everybody hurts) jag hittade inte den på youtube men iaf så var meddelandet "don't drink and drive".
Vi såg en till film där de krockade in bilar i träd i olika hastigheter. 
När hälften av tiden gått fikade vi. Hela kursen tog slut ca kl 8. 

Jag tyckte att det var en jättebra kurs det kändes faktiskt inte alls tråkigt även fast det var ganska lång tid. Det var en bra "lärare" och bra blandning mellan prat, film och övningar. Fast jag tycker att det känns onödigt med en sån där handledarkurs överhuvudtaget faktiskt för att ifall inte handledarna redan kan allt det där så borde de absolut inte ha körkort! och Jag kunde ju allting redan.  

Stop stating the obvious and maybe I'll stop yelling at you for stating the obvious.

Har inte haft tid att sitta vid datorn på ett tag. I onsdags så jobbade jag till fem och sen direkt när man kom hem så rakt in i duschen och så, för skulle till pizzan vid 6. Men jag fick inte ens den halvtimmen som jag hade på mig att göra mig i ordning för såklart så ska Erik och Casper komma HIT och stressa mig ännu mer! Japp sen var jag med dem och Lossan hela kvällen.

Igår så jobbade jag till två och sen till kga och kolla lite efter ugn, kyl och tråksaker! Kl 5 blev det i alla fall handledarkurs. Så när jag fyller 16 så får jag köra på direkten. Ni kan väl ta det lite lugnt om ni möter mig på vägen (A).

Idag så har jag egentligen inte tid att sitta här heller, men jag tar varje chans jag får att komma ifrån städandet! Egentligen skulle vi plockat jordgubbar idag men det spöregnar ju, som vanligt. Skulle till Lossan också, i Däldenäs, men det hinns ju inte med nu, ska ju städa, wihu! Seee you around<3

It's sneeky corruption

Jobbat 10-14, Juss och Linn kom och hälsade på <3. Nu så sitter jag här och fryser :/.

LOL

HAHA LOL, så jälla kul att du försöker göra mig arg xD.

Skulle jobba i djurhagen idag, men det spöregnade så vi var inne och skrapade bort färg ifrån fönster ist. Fast det var inte så jobbigt för vi hade typ fikapaus hela tiden xD. Slutade vid tre, sen direkt hem, blev jätteskitig på ryggen pga att moppen inte har något stänkskydd därbak, eller om det nu finns så suger det haha.

Och en kanin och minigrisen har blivit snodda från Berget, vadfan är det för sjuka jävlar?
I kiosken i Däldenäs så har det ju varit inbrott också, de hade sågat sig igenom golvet bara för att sno en chokladlåda, en låda sura remmar och några drickor, VADFAN BLIRE!

"The wrong turn"

Skräckfilm

The wrong turn (icke spoiler):
På radion pratas det om inavel och att gud inte tycker om folk som får barn med sina släktingar. Chris ska åka på ett möte långt bort men på motorvägen så är det en lång kö så han svänger av till en mindre väg in i skogen. Han åker fort och sedan då han för en stund inte tittar på vägen så kör han in i en bil. Bredvid bilen så var det folk, de hade fått punka för de hade kört på taggtråd. De började gå tsm för att hitta någonstans att ringa ifrån. Två st stannade kvar vid bilen, det var ett misstag eftersom att det efter en stund inte längre var vid livet.
De andra hade kommit fram till ett hus och gick in för att titta om det fanns telefon. Inne i huset så hittade de ingen telefon men de hittade kroppsdelar och precis när de skulle ta sig ut så kom det en bil, de fick gömma sig och efter ett tag så lyckades de ändå ta sig ut i skogen, men nu var de jagade av.....

Den bästa skräckfilmen jag sett förutom "dawn of the dead" tror jag, men det var så längesen jag såg dawn of the dead också så den kanske inte är lika bra längre om jag ser den nu. Men den här filmen var iallafall riktigt läskig. Det var både så att man ryckte till och att man blev extremt äcklad, låter inte så bra kanske men det är så en skräckfilm ska vara! Det hände nya saker hela tiden så man satt på helspänn. Den var också lite rolig ibland, eller ja, vi skrattade iallafall. Jag tycker egentligen inte om skräckfilmer men den här var faktiskt bra, den rekommenderar jag.

Min helg i Bässebol!

Japp, Varning långt inlägg!

I fredags så jobbade jag, knappt en enda unge där! Så det var tråkigt tråkigt. Sen när jag precis stängt och slutat så kom det ju barn och skulle upp och de sa "men vi har ju åkt så långt :(" (egentligen skulle det vara öppet 3 timmar till) så jag hade öppet speciellt för dem, då fick jag övertidsersättning för de 20 minuterna av tanten som bad mig öppna lite extra åt dem 50 spänn (Y).

Sen direkt hem och äta och packa snabbt som attans för jag ville till Bässebol så fort som möjligt. Där var ju älsklingarna Lossan och Casper. Jag är typ kär i Bässebol och allt folk som bor i Rudskoga ILOVEIT! Första dagen så vet jag inte riktigt vad vi gjorde, vi var ute och grillade på bryggan och myste litt! Lossan tappade fläskbiten i sjön HAHA! Vi var ute med båten mitt på sjön och spelade kort också :D. Sen följde Erik och Casper med oss hem och var kvar till halvtvå sen var de tvungna att åka, men jag var inte trött så jag pratade med Lossan. Jag stod för ungefär 90 % av samtalet höhö (A). Vid fem så skulle vi försöka sova, men såklart somnar Lossan före mig och snarkar så in i gjkdlhfgosn! så jag somnade väl inte förrän 6 iaf.

Lördag så var vi hos Erik, de spelade lite guitar hero och så. Tog en åktur runt i Rudskoga sen också, åkte till massa ställen där jag aldrig varit förut :). På kvällen så tittade vi på film "The girl next door" sen så var Casper tvungen att åka hem för han skulle plocka jordgubbar dagen efter (senare fick han reda på att han inte alls skulle plocka men då fick han inte komma tillbaka). Sen kollade vi på skräckfilm, "The wrong turn" (tror jag den hette), deeeeen var läskig och jätterolig den ska ni se! Då kom Marcus hem från bion också (Eriks storebror) och då satte vi på "The night flier", ännu en skräckfilm men den var inte läskig en enda sekund! inget skrik blev det då! men alla (förutom jag) satt och kramade en kudde ifall det skulle hända något läskigt, men jag hade gett upp hoppet efter en kvart. Mm sen spelade vi lite kort och så, åkte väl hem vid halvtvå då också (i spöregnet!). Sen somnade jag före Lossan vid 3 eller något (wihooo!!!!). 

Idag så kom Erik och Casper på morgonen för att vara med oss lite innan vi åkte hem vid halvtolv och nu så har vi lite besök här från Ölme (Y), men jag vill bara gå och lägga mig. Kom nyss på att jag ska repa med bandet ikväll också, attans vad jobbigt!

 

It takes 2!

Igår jobbade jag från tio till två, en del barn är jättesöta ju! Det var två syskon som skulle leka mamma pappa barn. De kallade varandra för mamma och pappa ^^. Den minsta pojken sa "Ja nu går jag till jobbet mamma" och så går han ut ur rummet. Sen kommer han tillbaka på direkten då han upptäckte att han inte hade någonstans att gå, då sa han "Mamma, jag har inget jobb:(", ååh gud vad sött det var!
Efter jobbet så åkte jag till Josse och vi chillade lite, åkte longboard och inlines osv :D, fast jag var tvungen att dra hem tidigt för jag skulle göra mat och så :).

Idag så var det inte särskilt roligt på jobbet. Jobbade halvtvå till fem och i början så var det ju ungefär 3 barn där, men då pratade jag med Sandra mest ändå för vi jobbar en halvtimme tillsammans (sandra är alltså min "arbetskamrat"). Sen under de resterande tre timmarna så kom det 3 barn, kul (Y). De som kom var iaf trevliga.
Drog hem på min mooopped sen så var Sändri hemma hos mig och var med Elin så jag fick hänga med dem och spela lite gura och drums :). Nu så ärä chill med Bob marley!

Och just det, kommer nog antagligen inte skriva något i helgen eftersom att imorgon så drar jag till Casper med Lossan och så ska vi vara där hela helgen och busa <3.


Första dagen på jobbet

Första dagen på jobbet gick ju jättebra! Det rullade på och kom nya barn hela tiden och jag satt målade Smartur räv! imorgon tror jag att jag ska måla Kirre Kurre Ekorre kanske. Jag jobbar från 10-14 så då är det inte så mycket folk heller, ska nog passa på och kolla i djurhagen också kanske. Efter jobbet ska jag nog till Joshee, om jag inte måste åka hem med min syster, för att det för en gångs skull passar med hennes tider och blablablaa, hoppas på att jag får vara med Joshee iaf för jag har inte träffat henne på görlänge ju! 



RSS 2.0