Life's what you make it so let's make it rock!

Har en lite konstig grej som jag anser att om det händer då blir det en bra dag! Det är ifall det är öppet till grupprummet på morgonen och jag kan ta en stol därifrån att sitta på! Jag vet dålig och konstig grej meeeen det är ju iaf lite bra att jag har en sak iaf för när jag redan vet att det måste bli en bra dag så gör jag det ju till en bra dag. Det är ju så att allting blir vad man gör det till. Gör man så att man har kul så har man ju kul, det blir ju inget roligt ifall man bara sitter där "Vad ska vi göra?", usch sämsta meningen någonsin eller! Kan de jävlarna som säger så inte komma på nåågot själv och fråga "Ska vi dra ut och spela fotboll?" som ett förslag ist för att fråga vad man ska göra för det finns ju typ ingen som har svar på det eller ^^? Eller ah jag brukar säga massa saker, fast det duger ju aldrig :$.

Haha jamen iaf så var det trevlans dag för min grupp i bilden hjälpte mig faktiskt med vår leopard :). Sen såå hade jag ingen matte heller, som vanligt, men det är dyngött förrää ;). Blev att göra lite på glassbilen, Sjöberg och Malin verkar ha något projekt på gång med den, jaja bara jag slipper göra det säger jag :p.
Orientering hade vi på eftermiddagen, jävel vad jobbigt det var. Jag hade typ problem med att andas resten av dagen sen, det var därför jag höll på och hostade hela tiden. Men det gick ju jävligt bra iaf för det gick snabbt och jag hittade alla kontroller värsta lätt (Y). Trevlig english och svenska också, bara 9c:1 som kan göra tråklektioner roliga, love'em!

Och hej dålig dag igår förresten ;/, men jag känner mig mycket bättre och allting ska bli bra, that's it!

Nationellt prov i NO?

Ännu ett nationellt prov att vänta på svaret från! Men jag är iaf glad att vi bara har nationella i tre ämnen. Nästa år eller vad det är så ska det bli i något no-ämne också, det har jag sett på nyheterna. Men måste man ha det i tvåan istället då kanske?
Man kan ju inget i kemi, fysik eller biologi. Det är seriöst såna där ämnen som man verkligen bara lär in sakerna för att man har prov på det då. Men iaf så gick provet idag ganska bra, fast jag tror att jag fick fel på uppgiften som handlade om att räkna ut medeltemperaturen under sju dagar, -1 tror jag det blir nu, men skitsamma får hoppas jag hade rätt på det andra iaf!

Och imorse började jag, Erika och Sandra spela in våran del av filmen på spanskan. HAHA. Det gick dyngdåligt för kameran var trasig och Erika och Sandra kunde inte sluta fnittra framför kameran! förstår mig inte på varför det ska vara så svårt att hålla minen just då? Men ah sen gjorde vi inte så mkt annat i skolan idag. Övade på teatern som vanligt och sen fixade vi en massa rekvisita, typ glassbil, vattenplansch och demonstreringsplakat. Börjar gå framåt med teatern känns det som, snart så ärä klart!

Stresshantering

Vi hade lektion om det i idrotten idag. Vi fick ligga på golvet i mörkret och lyssna på en skiva. Det var lite lugn musik och en röst som pratade:
- Lägg dig i en bekväm ställning och slappna av. Andas djupt och fall längre och längre in i dig själv. Ända tills du kommit till ditt mentala rum. Där kan du sitta och göra vad du vill och vänta på att jag kontaktar dig igen.

Sen pratade han en massa som jag inte orkade lyssna på för han pratade så långsamt och segt så man typ somna! Men var iaf gött att bara ligga still ett tag, det ska visst vara bra för att stressa av. Men det vet väl alla. Sen ska man motionera också, det är bra!

Annars har det inte hänt något speciellt i skolan idag. Sen när jag kom hem så har jag bakat och legat ute och halvsovit lite bara, myyys!

Klänningjakt

Hahah, känner mig lite fjortis eller vad man ska säga eller modenörd eller som någon som bryr sig mycket om sitt utseende för jag letar efter en klänning till skolavslutningen redan, det har jag aldrig gjort så här tidigt innan lovet förut :$. Meeen jag hittar ingen ju. Fast har inte letat så jävla mycket då kanske jag ska erkänna, bara tittat på nelly.com och ellos. Jag letar efter en röd klänning så om ni hittar någon snygg så kan ni ju säga till mig!

Har haft en någorlunda trevlig dag! dansade på idrotten idag, det var ju lite kul för det! Speciellt buggen. Det var typ prov då och jag dansade med Daniel då :). Sen annars i skolan så hände väl inget speciellt, det var bara ovanligt tråkigt tycker jag. Jag tycker det mesta är ganska tråkigt nu för tiden faktiskt, det suger ju! Kom och ha kul med mig ;/.

Efter regn kommer solsken

Kom på vilket bra ordspråk det var egentligen. Det är ju helt sant, för det kommer ju alltid solsken någon gång efter regnet. Men stämmer det inom livet eller? Känns inte som det va. Jag har ju inte levt hela mitt liv än men känner på mig att jag borde få ett stort solsken snart? Mamma är sjukskriven för sin arm och kan inte göra någonting så jag får göra det ist. Pappa var inne och tog prover på njuren idag och det har kommit smuts in i njuren så han måste åka in fler gånger, jälla piss. Sen så skulle ju alla dessa små irriterande sakerna få försvinna också. Som att jag hade en lock som stod ut idag B/.

Men har inte gjort så värst mycket i skolan idag. Haft prov och det gick bra, sen suttit ute och njutit av solen litte :). Nu så ska jag nog dra ut och njuta mer av solen ;).


Föräldrar, ta er i kragen.

Hur många gånger har det inte hänt er att ni finner er själva ståendes bredvid eran mamma eller pappa och de står och maler på med någon som man inte alls vet vem det är och om något man absolut inte bryr sig om. Man vill bara åka hem eller bort därifrån, var som helst förutom där. Ifall jag möter någon av mina kompisar på stan så tvingar jag inte mamma att stå kvar och vänta på mig medan jag pratar med den, det är väl lite orättvist? De kan väl runda av det lite snabbare än ungefär en timme! Jag har tillbringat allt för mycket tid väntades på de där päronen.

Jag vaknade klockan 9 idag :O? Det var lite otroligt för att vara mig, men det visade sig att det var väldigt gött att vakna så tidigt för dagen blir så väldigt mycket längre då. Jag har redan pluggat och tankat moppen och varit ute och åkt inlines när klockan slår slaget då jag brukar vakna. Jamen det var iaf det som jag har gjort idag, i eftermiddag ska jag och repa med Basic Park, ser fram emot det faktiskt!

Brevvänner

Idag tänkte jag skriva att mina brevvänner inte tycker om mig, de svarar aldrig! förrän idag (A). Fast bara den spanska brevvännen. Hon verkade ju ganska trevlig faktiskt. Men Pierpaolo (min italienska brevvän) han har inte svarat fast det gått flera veckor ju :o.

Har haft en någorlunda bra dag, men visst den kunde vara bättre. Det saknas något! det där speciella något! Meeen jag har det väldigt bra ändå med mina söta kompisar.
Betade av mitt basspelande idag på musiken och sen fick vi reda på att vi ska öva teater hela veckan nästa vecka och jag orkar inte vara så jälla glad som min karaktär är hela tiden faktiskt, det är jobbigt! Sen så kan vi ju teatern fram och baklänges, kan ju typ allas repliker utantill eller något.

Sen som vanligt så klagar David på mig för att jag är så sääääämst wohoo (som David skulle sagt). På eftermiddagen var jag och hjälpte mamma att handla för hon kan inte skjuta kundvagnen själv för hon har ont i sin arm och så var hon till doktorn, ikväll blir det kanske refill? Ah jag vene :).

Just det måste skriva om Rebecca idag också. Vi skulle gå in i bussen och så kommer Rebecca och puttar bort mig och skriker "Akta dig Emma" hon skulle försöka komma in först för hon ville sitta där nere och sen så kommer dörren och slår rakt i ansiktet på henne. HAHAHAH sååå snyggt var det.

TJENAMOSSSS ;D

LINN HAR MATCH IDAG!

Hahahahahahahahahahaha, mer skratt i världen tack! Det är ju faktiskt så att det finns hur många språk som helst i världen men ett skratt låter lika i alla länder!

Har skrattat mycket idag. Även fast vi hade jobbigt nationellt prov! Det var engelsk uppsats och jag skrev att jag var stolt över mina syskon för en massa grejer :$. Sen efter nationella hade vi jättelång rast så då spelade jag. Jusse, Linn och Sandra kort. Så jälla bra kommentar av Linn, den var jättekonstig!

Linn- Lalle vi blandar våra spyor så får Emma dricka upp det! hahaha

Hahahaha nu i efterhand så kan jag knappt sluta skratta så jälla konstigt och äckligt var det så det blev roligt :D. Sen på so:n så skrattade jag massa också. Så bra var det det var en fråga då, typ. "Den skyller man på" och jag bara "JUDARNA", hahaha fast egentligen skulle det vara syndabock men ;p. Lovar att jag inte är nazist faktiskt!

Magkänslan

Oj vilken bra dag jag har haft! Jag kände det på mig direkt när jag gick upp imorse, är det så för er också att så fort man går upp på morgonen så känner man på sig om man kommer ha en bra dag. Man är bara så glad och den där fula finnen som var där igår är borta och håret ligger inte alls lika dåligt som det brukar göra, det ligger faktiskt ganska bra. Det är en sån dag man vill vakna på varje dag!

Först imorse så var det öppet till grupprummet utanför spanskan så jag kunde sno en stol därifrån och sitta på den, gött!! Sen på bilden så är jag klar med alla jälla prickar på leoparden och sen hade vi bara en lektion till och slutade klockan haltolv. Såååååå gött!! Sen så hade vi faktiskt något att göra medan vi väntade på bussen. Vi gick till Märtas och åt fika, och jag kunde typ inte sluta skratta allting var så roligt. Sandra, Erika, Elli och Malin LOVE'M.
Sen så gick vi till biblioteket och kollade in de nya lokalerna och så letade jag efter någon bra bok men jag hittade ingen. Spelade schack mot Sjöberg också, jag vann, typ. Hon vägrar erkänna att om vi skulle spelat klart så skulle jag vunnit.
När jag kom hem så åkte jag lite moppe. Säger bara "Breaking is for pussies". :$

Jag och mina vänner är väldigt otrevliga mot varandra, men det är kul, det är ju inte seriöst.
Vi pratar om att jag ska åka traktor till skolan och blockera vägen för bussen.

Emma- Jaaa, jag tar sån där extra bred last. Sjöberg du hänger väl med va?

Vi pratar om att ge Elli en present. 

Sandra tittar på Elli och säger- Du kanske vill ha brun utan sol. 

HAHAHAHAHAH! liite elakt.
 

Identiteten

Alla är sin egen och är helt unik. Det är så det sägs i alla fall. Men sen är vi alla lika också. Vilket stämmer? och vilket vill man ska stämma?
Spelar namnet något roll för identiteten? För idag har jag blivit kallad Elin (min syster heter så) och jag känner mig lite ouppskattad, eller vad man ska säga. Man är så lite värd att de inte ens kan komma ihåg mitt namn. Eller så är bara den som säger fel lite vimsig. Jag hoppas på det sista.
Av en annan så blev jag kallad Malin typ 10 ggr och jag sa -Emma hela tiden, men det fastnade aldrig så jag fick heta Malin. Jepp, det är jag det "Elinmalinemma". Det är ju bara namnet right?

Har varit och övat med kören idag för att vi ska sjunga imorgon. Väldigt trevligt att träffa Lossan igen för jag åkte inte till tonår igår, hade nog feber eller något. Sen träffade jag ju Malin, Malin och Elin också.
Jag älskar att sjunga har jag kommit på, synd bara att jag inte är så bra!

Kan det bli för mycket prat?

Kom precis på att jag är dålig på det där med att ändra mig. Men skitsamma, det går inte. Folk får ta mig som jag är, inte så många som hatar mig tror jag. Hehe.

Har haft en lite dålig dag. Vet inte vad det var med mig. Blev nog lite halvt ledsen på mig själv när jag hade sagt till Elli att hon skulle lära sina repliker för jag var tvungen att ändra på mina hela tiden när hon sa fel. Hon blev arg på mig då, men hur skulle jag sagt då? Men iaf resten av dagen så blev jag irriterad på det mesta.

Fick iaf reda på att jag fick mvg på ekonomiprovet och i svenskan på arbetet, men i musik fick jag vg. Sitter och undrar om jag får vg i slutbetyg då pga det.. Måste fråga Thore, för jag vettefan vad jag gjorde för fel ju.

Men jag fick iaf skjuts hem redan vid klockan ett så jag slapp lida mer i skolan och nu så har jag varit ute och åkt med moppen, det är ju sååå kul! :$. Funderar på om jag ska på tonår ikväll för Lossan ska dit men jag vet inte...


Försvarsmakten

Två personer från försvarsmakten var och hälsade på vår skola idag! De hade förläsning om en massa, lumpen b la. Man blir ju lite sugen på att gå lumpen faktiskt. Men jag är nog för lat för det! och för deprimerad tror jag. De sa att de som var där typ grät om kvällarna de första veckorna, det lät ju inte alltför lockande ;o? men verkar ju hur kul som helst annars.

Annars idag så har det gått framåt med växthuset och svenskaboken. Men inte mycket mer!
Och André tycker nog om när jag har uppsatt i hästsvans för då har han ju något att dra i! :@.

Nu senare så ska jag plugga kemi och repliker tills imorgon. Fixa något skräp att ta med till skolan också. Men tiden går allt för fort. Jag hinner inte med!

Plugg

Här sitter jag vid min oh så sämsta dator och funderar som vanligt. Fast det är svårt att sätta ett finger på vad jag funderar på egentligen. Tankarna går i hyperfart. Men just för ungefär någon minut sen så satt jag och tänkte på vad ska jag göra i helgen egentligen och imorgon, och på fredag då slutar jag ju tidigt vad ska jag göra innan bussen kommer. Jepp det var goda tider det. Sen kom jag på att skolan existerar också på fritiden (den borde verkligen inte det), skulle vara helt super om man bara kunde glömma bort att man gick i skolan när man är någon annanstans än i skolan.
Ja, när jag satt där med ett leende på läpparna så ramlade mungiporna ner för jag kom på att jag har prov i övermorgon, inte en alltför kul uppenbarelse. Jag har inte övat någonting, så det blir ju att öva imorgon då. Hela betyget hänger ju på det provet så. Prov på kemi också, det är typ det sämsta ämnet som finns. Men vår So-lärare säger ju att vi har prov för att han ska se om han har lärt oss rätt, så jävla sämst sagt är det tycker jag. Det är ju inte han som får IG på provet för att han har lärt mig dåligt eller? men, har iaf inte fått något IG men känner på mig att det kommer någon gång snart, i höst. Men, snart så är det sommarlov, får hoppas att jag kan vila då iaf.

+ 1 moped

What's up.
Jälla pissväder, varför kan det inte vara sol jämt. Och ibland när det är för torrt så kommer det regn men det går runt alla som är ute.. Smart va?

Spelade volleyboll idag med, och jag har blivit mkt bättre på att serva, kom ju på hur man skulle göra nu (A). Sen försökte jag läsa en bok av Villhelm Moberg. JAG FÖRSÖKTE VERKLIGEN! det gick bara inte. Alla pratade ju bara och det var sååå tråkigt. Sen på syslöjden så börjades det med teaterkläder. Pingvinvingar och fötter, haha sååå snyggt kommer det bli!
Sen när jag kom hem så åkte jag och pappa till Gullspång dirr och kollade lite på moppar och köpte en! WEIHUUU. Ska lägga ut en bild på den på bdb typ imorgon eller något. (Emmani)


Drömhus-

Hejhejhemsktmkthej bloggen. Du var lite dum igår mot min syster, eller det kanske var internet explorer som var dum? Hon hade skrivit inlägg i ungefär 40 min och sen när hon publicerade det så var hon utloggad för att det hade tagit sån lång tid eller något! Det var inte så kul för henne liksom, hänt mig också. Meeen nu så skriver jag inte så långt så det gör inget.

Åh vilken härlig dag! Typ alla killar var på letälv och gjorde något så det var mys med liten klass idag. Ingen jobbig lektion på hela dagen heller, bara bra asså. Spelade volleyboll på idrotten, det var lite kul, fast jag är sämst. När vi slutat lektionen så spelade jag, Sandra T och Lollo mot Lalle, Anton och Alex och vi krossade dem, mohahah.

Att leva livet fullt ut

Vilken dag! Seriöst vilken dag är det egentligen. Jag kan inte få in det i min skalle att det är måndag. Men det är ju inga fel på måndagar egentligen nu för tiden, de är lika jobbiga som alla andra dagar typ. Har iaf varit i Stora Valla skolan idag, går ju i skolan där :o.
Har haft lite rolig spanska, vi ska skriva brev till några spanjorer (Y). Det blir så bra, fast jag var typ klar så jag satt och psykade Henrik och lurade Fredrik att titta ut genom fönstret hela tiden, haha lite smått roande faktiskt :).
Provet i so:n blev nog ganska bra iaf. Sen så gjorde jag klart min vita tubklänning idag! Jag är sååå nöjd med den. Så härligt med klänning. Kanske kan lura mig själv att det är sommar om jag har på mig den :)?

Ekonomi

Det har jag prov på imorgon ! Weii, not.
Hade inte övat något förrän idag då och så ska jag börja öva och sen så upptäcker jag att jag glömt mina anteckningar i skolan?! Fan vad sämst. Jag glömmer allting i skolan nu förtin. Men jag ringde till Sandra så sa hon alla anteckningarna till mig, så jälla snällt!
Sen skulle jag och sjunga med kören men det rann ur näsan på mig och jag hostade och hade mig så skippade det. Satt och snöt mig var femte minut när jag pluggade ist. Men åkte iaf ner och spelade med bandet en liten stund, fast vi fick ingenting gjort. men Elin B drog iaf dagens roligaste:

E- Man hör när bromsarna trummar in...

Nationella och Sandra

Fredagen så var jag i skolan och hade nationella nästan hela dagen. Det var mycket lättare än vad jag trodde det skulle vara faktiskt. För jag brukar inte orka med all läsförståelse och så men jag satt ju där och väntade på att tiden skulle ta slut. Sen på hör- så hörde jag faktiskt allt tror jag? Så det gick bra!

Sen så skulle Sandra med mig hem och vi slutade ju vid tolv så vi tänkte att vi skullle hinna hem fortare om vi gick hem än att vänta på bussen, HAH! vi gick halvtvå typ och kom fram ungefär 5. ALDRIG MER. Borde stå en skylt: "oändliga vägen". Hon sov iaf över tills idag (wihuu <3) och sen när hon åkt så fick jag klyva lite ved och hade hoppats att jag skulle få åka och kolla på moppe men det blir nog på onsdag ist. Ikväll så vet jag inte om jag kanske ska till Persbol på auktion eller något (A). Fast jag är förkyld! det bara rinner ur näsan :(, skitväder!

Skräppost

Min dator är nog jävligt dålig på att rensa bort det tycker jag. Eller tror den att jag typ prenumererar på Viagra.com eller? Fast jag skulle ju inte vilja förlora mina mail från drugstore.com jävlar vad kul med ecstasy! not

Vilken dag! väldigt rolig var den faktiskt. Synd bara att jag inte kommer ihåg alla roliga saker bara? Fast Franziska är ju lite kul ibland när hon säger fel på ord (A)

F- Vad går ni och visslar om?

Aaww, hon brukar blanda ihop viska och vissla sa hon :$. Jepp, satt med Anna på vita pass idag också, så rolig är hon <3 ;).

Street basket

Det spelade vi i skolan idag söruu! Vi var kille och tjej mot kille och tjej ;). Jag var med David och vi kom delad etta, dyngbra var vi :). Finalmatchen ska vi inte prata om ujuj, hårt varä. Men det har iaf varit kuul med basket den här veckan, hoppas på att det blir lika kul med volleyboll nästa vecka.

Har lite dejavu moments i skolan. Jag är med samma folk varje dag i skolan och det blir lätt samma samtalsämnen ibland. Särskilt från Sandra Sjöberg som måste säga allt ungefär 3 ggr minst. ;)
Nu blir det väl att sätta sig framför tv:n och kolla that 70's show.

Traktorprov - 1 april

Jag kom inte på att det var första april förrän typ nuu! var tvungen att slänga ivväg några luringar men de flesta genomskådade dem ;P.
Meeen idag så har jag iaf haft traktorprov då och jag fick godkänt! weiiihuu 59 av 60 och de frågor jag fick fel på var ju helt dumma tkr jag :P. Typ hur kopplar man minusjordade batterier till varandra ;S? men 52 var minsta godkänt iaf så hade ju god marginal iaf :D. Kortet kommer imorgon och nu så ska jag skaffa mig MOPED! DIRREN! Jepp sen så kom jag till skolan och tre lektioner, basket- lalala kul men inte så kul när man står mellan David och Alex när de har bollen, man känner sig typ en meterlång ;P. Engelska blä för att vi ska ha nationella typ hela dagen på fredag :O. Svenska nationella och jag, Sandra och Erika fick redovisa gick ju jättebra!
Meeen nu ska jag ju som sagt sluta vara datanörd ;D.

RSS 2.0