filmtips!

Är faktiskt inte alls avundsjuk på Louise. Nej inte ett dugg. Jag tycker att det är fint att vara blek. Tycker om att bli blöt om strumporna så fort jag går ut. Det är kul att ta trippelt så lång tid på sig att klä på mig. 
Ajja, nu är hon snart i Thailand i alla fall.

Och jag, jag skulle faktiskt vara nöjd med att få gå ut och leka lite i snön. Det har jag inte gjort något den här vintern. Jag är faktiskt fortfarande barn inombords! så jag vill ut, men det får jag inte. Imorgon så har jag tänkt att tvinga mina vänner att gå ut och göra en snögubbe sen bara själv gå ut och ta ett kort och säga att det var jag som gjorde den? Nej, de kan inte göra så fina snögubbar som jag ändåså ;). Men ska nog vara med mina sötnosar imorgon om jag får i alla fall.

Hade tänkt gå till skolan idag, men känner mig sääämst för att carro, jocke och dennis är sjuka nu och det var säkert jag som smittade dem! fyfan, så jag tänker aldrig mer gå till skolan när jag är sjuk.
Istället har jag suttit och läst melodifestivaltidningen och löst sudoku, som jag förövrigt suger på.
Nu ska jag kolla elizabethtown. Sedan john tucker must die för jag blev jättesugen på att se den när jag såg att Grönan skulle se på den. Den är ju typ min favoritfilm faktiskt!


Kommentarer
Postat av: linn

ja den filmen är verkligen jättebra :D

2009-02-06 @ 14:45:35
Postat av: Lisa

sv: ja morgan är en riktigt skön prick. han kan också vinna förstås ;)

2009-02-07 @ 00:25:08
URL: http://accessoar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0